Am plecat spre Templul Hathorilor si drumul prin desert a fost plin de savoare, pace, limpezire. Parea ca aerul unit cu nisipul danseaza intr-un fel anume unind Cerul cu Pamantul dar si sufletele noastre. Paseam intr-o trena minunata amintindu-ne de mentorii care ne-au calauzit candva in scoala lui Horus. Eram plini de admiratie, caldura, bucurie. Simteam ca suntem intr-o bancuta energetica si ca fiecare cadru facea parte dintr-un film stiut. Cand am ajuns …..strapungand timpul am simtit ca vechile altare sunt vii, spirale energetice ne cheama, bucuria ne activeaza corpul de lumina. In primul loc atins de aripa Cerurilor in valsul alb-aurit am simtit energia lui Isis, suava, plina de iubire, blanda. Bunica cosmica ne-a imbratisat pe toti…si ceva pierdut, o felie din tortul interior s-a intors Acasa. In primul altar am simtit Primirea si versul divin curgand astfel:

Primesc ce este asa cum Este

Si Slujesc in Sfant Numele Tau.

Iubire, Primire, Frumusete

Om, Treime in Unime, Totul-Una.

Apoi ne-am apropriat cu totii de altarul lui Osiris si o alta energie ne-a imbratisat. Aici vesminte vechi au plecat dezvelind Omul Nou.Raza alb-argintie a patruns prin chakra a saptea desfandu-si splendorile in noi. Fiecare s-a imbracat cu un con de lumina revelandu-se astfel cei trei Sori ai Increderii, al Iubirii, al Unimii. Aici in acest altar am simtit corpul invierii, corpul de lumina, carul de foc.

Urmand versul templului am coborat in subsol unde am perceput aripile lui Isis care descriau Ank-ul, simbolul vietii eterne. Parea ca fara aceste aripi nu te poti ridica in Cerul interior, nu poti face valsul sferelor. Insa doar aripile se aflau aici ….soarele-cap( puterea crucii egiptene) era in afara templului intr-un altar mic ….in care doar putini patrundeau si unde energia Graalului ii atingea pe toti cavalerii si pe toate fiicele. Aici in altarul mic unde crucea egiptenilor capata forta, radianta, putere……simteai pe Isis si Osiris vii, mama si tata, bunica si bunic, un unic grai activand Coloana Cereasca formata din 13 centri. Atinsi de razele care ne teseau atat de frumos …..am devenit cu totii un buchet de flori radiante in centrul triunghiului Isis-Osiris-Horus dand glas Soarelui Divin.

Soare al Iubirii: Bucurie, Izvor de Sens, Primire

La tine venim,

Cu toate fortele triunice ne unim

Coboara in Noi

Suntem Una cu Tine!!!!