Te invitam intr-o calatorie spre centrul fiintei in care sa-ti oferi posibilitatea de autocunoastere, regasire de sine si prin urmare imprietenire cu ceea ce urmeaza sa descoperi.

Acest proces incepe prin a raspunde la intrebarile ‘Cine Sunt?’, ‘Care este natura vietii umane si care este rolul meu?’

Odata ce iti recunosti unicitatea, acel amestec unic si irepetabil de trasaturi si calitati care te definesc in calitate de individ, vom trece printr-un proces de constructie sau consolidare a stimei si a increderii in sine.

Asa cum o indica si termenii, increderea si stima de sine apar doar dupa ce reusim sa ne cunoastem, apreciem si iubim Sinele.

Calatoria continua cu descoperirea darurilor tale unice. Acestea ne sunt incredintate spre a fi impartasite cu ceilalti, pentru a completa astfel tabloul lumii cu ceea ce ai tu de adus unic, pentru a-l face mai armonios, mai luminos si mai bogat.

Vom determina impreuna care este sistemul tau propriu de valori, setul de convingeri, vom determina credintele limitative si vom rescrie definitiile din spatele unor cuvinte care nu ruleaza in favoarea ta, pentru a ajunge mai apoi la subiectul relatiilor incepand cu cea mai importanta relatia din viata ta, relatia cu tine insuti si continuund cu celelalte relatii semnificative pentru tine.

Ceea ce vei descoperi pe parcursul acestei calatorii te va ajuta sa vezi unde te pozitionezi acum pe harta vietii tale, sa vezi cum esti cu tabloul vietii tale asa cum se prezinta el acum si in cele din urma sa-ti fixezi destinatii noi, implinitoare, inaltatoare si aducatoare de sens. Sa-ti reamintesti ca poti sa alegi sa redesenezi tabloul vietii tale de fiecare data altfel, in culori mai luminoase, mai vibrante, in acord cu ceea ce esti in fiecare clipa.

Atunci cand stim cine suntem, ne cunoastem valoarea si stim ca tot ceea ce cautam poate fi gasit si accesat in noi insine, oricand si odata gasite acolo, acestea nu mai sunt de imprumut iar notiunea de competitie cu mediul exterior isi pierde valoarea.

Totul este perfect interconectat si atunci orice schimbare intreprindem intr-o anumita sfera a fiintei noastre, va avea un impact asupra intregului si orice schimbare se produce in noi, aceasta va reconfigura mediul din jurul nostru. Prin urmare, orice schimbare ne dorim in viata noastra, fie ea pe plan personal, profesional sau social, trebuie sa incepem prin a aduce schimbarea in noi insine, celelalte nu vor reprezenta decat o consecinta fireasca.

Guru sau Maestrii nu-si au rolul decat in masura in care ne luam de la ei invatamintele cu care rezonam, le imbracam asa ca sa se potriveasca pe sufletul nostru si ne detasam.

Caile acestea sunt batatorite de ei si daca alegem sa mergem doar pe acolo, nu ne mai lasam oportunitatea de a descoperi si altele, nu mai suntem liberi de a gresi si de a invata din asta, nu mai putem sa ne aducem unicitatea in lume.

Credem insa cu tarie in Maestrul Interior care detine toate raspunsurile si toate adevarurile cu conditia sa pastram inima curata si pura.

Credem ca acest Maestru Interior stie sa invete de la tot ceea ce il inconjoara si pe masura ce invata, sa-si reaminteasca de faptul ca totul era deja in el.

El poate invata, in egala masura, si de la tot ceea ce il reprezinta, de la cuvintele care ii ies pe gura, de la sunetele care ii intra in urechi, de la gandurile care-i traverseaza mintea, de la senzatiile pe care le are la atingere si pana la emotiile pe care le simte.

Maestri minunati sunt si copiii, natura dar si provocarile, durerea si oamenii care ne pun in dificultate.

Intre noi si Maestrul Interior, nu este decat un pas, ne separa o simpla alegere, aceea de a pasi in centrul inimii.

Te invitam sa faci primul pas, cu curaj, iubire si blandete… Si iti promitem ca iti vei multumi pentru aceasta.
…….
Centrul Shakti si Frecventa Om te invita in acest vals al regasirii. Mai multe informatii vei primi scriindu-ne pe frecventaom@gmail.com