Era o dimineata minunata atinsa de clar, limpezire, pace. Ma aflam la masaj insa nu la unul obisnuit in care doar manutele ating ci sufletu-mi zburda deja inca de la intrarea in casa-templu aprins de o calatorie binecuvantata pe care stia ca o va face.
M-am asezat pe masa si am simtit cum am intrat intr-o cruce de lumina alb-argintie devenind insasi crucea, fuzionand cu ea si totusi in afara ei o parte din mine contempland aceasta calatorie cu multa bucurie.
In centrul crucii razele se desfacusera atingand Departarile. Am pornit pe una din ele ducandu-ma la picioarele Lui recunoscand vremurile, desfacand mesajul.
Simteam apasarea timpului insa lumina lui ma atingea ca o mireasma inviorandu-mi calatoria.
Ii priveam chipul si simteam cum ceva se reunea in mine, o parte indurerarata, plecata, se intorcea Acasa. Fiica radia.
Am ramas privindu-ne crescand iubirea apoi am pornit pe o alta raza care m-a dus direct intr-o sala a oglinzilor undeva in Egipt, un spatiu in care primeam un fel de binecuvantare care atingea centrii superiori, o mana dezvelindu-mi intr-un anumit moment semnele, acele geometrii radiante si pulsatile care urmau sa se activeze prin aceasta conducere, urmau sa coboare in plan de la cele doua civilizatii-surori care dadusera aceasta zestre sustinunad-o prin initieri, Preotul cunoscand Timpul.
Am contemplat largirea si m-am apropiat de fantana activand primele trei simboluri, apoi am pasit la Centru si le-am activat pe urmatoarele trei apoi am ridicat inscrisul si am lasat ca versul divin sa cuprinda Totul sopotind cuvintele in linia celor stiute dar acum cuvantate cu grai divin.
Am intrat din nou pe raza ducandu-ma intr-un taram bleo-radiant unde geometriile erau peste tot rasfantandu-mi pasirea.
M-am asezat la baza conului si i-am simtit puterea cum imi curge in cupa interioara dezvelindu-si frumusetea apoi am mers la sfera si am pasit in ea lasand centrul si razele ei sa ma inunde apoi am intalnit piramida, spiralele si cu fiecare ma simteam mai Acasa in unda divina, acesti frati parca rasfantandu-ma cu balsamul lor. Dupa aceasta atingere de Sens din nou pe o alta raza am mers intr-un taram al florilor si basmelor unde maini diafane imi atingeau partea subtila a corpului lasand roua, trilul pasarilor, mireasma padurii, fosnetul sa coboare in fiecare fibra pana cand crucea care eram s-a umplut de flori in graime divina care atingeau intr-un fel minunat Totul.
Apoi am simtit sa plec la masa unimii unde mai multe fratii pastrand cercul de lumina radiant isi dezveleau lucrarea simplu, firesc, calduros in bucuria trezirii. Masa era tot un cerc avand o cruce in mijloc imbracata de un triunghi. Chipurile radiau limpezi si calduroase atinse de aceste Treceri. Din cand in cand niste amfore cu un lichid auriu apareau si umpleau deschiderile. Toti ridicau cupa in acelasi timp, slavind Unimea si aducand in grai ceresc la Centru, o mireasma dar si o lucrare, o limpezire, o fericire.
Ii priveam si simteam nota unimica int-un fel din ce in ce mai radiant pana cand muzica si valsul sferelor inundau cadrul insasi povestea conducand versurile catre simfonia sufletelor de unde pornea o raurire unimica care atingea intreg zborul acestei Planete.
M-am intors fosnind la Cruce exact la centrul ei pastrand verticala cereasca in radianta ei. Multumeam ghizilor ei cand deodata verticala a devenit o coloana a nelimitarii, versul ei deschizand din ce in mai multe porti.
Multumesc, multumesc, multumesc