Pasisem in triunghiul rosu apoi in cel portocaliu, galben, verde, albastru, indigo, violet. In fata un templu argintat in forma conica isi dezvelise, frumusetea. Am intrat privind in centrul lui in chiar miezul aurit care era viimea unei flori. M-am apropiat simtind sa-l ating si sa-i vorbesc in necuvinte. Alaturi de el, trei trinitati radiante nasteau in taina lui Acum alte miezuri de diferite culori purtand in ele coduri de lumina, frumuseti ceresti.

Cine esti? am intrebat si miezul aurit mi-a inundat ochiul spunandu-mi….sunt Floare a Unimii din gradina Maicii.
Apoi lumina aurie mi-a atins sufletul descriind un cerc frumos, radiant. In cerc 8 entitati de lumina au patruns avand chipurile blande, frumoase, calduroase. Una, am exclamat!
Una mi-a atins petalele sufletului, cu un zambet gingas, stiut, plin de sens.
Apoi ca dintr-un rasarit de ape…..o salba de picaturi s-a asezat
intre noi fiecare entitate punand in boabele cu irizatii diferite, un inteles. Cand salba si-a capatat chipul in centrul ei a patruns Maica, imbracata in alb, cu toata rodirea in privire atingand lumile. 4 dintre preotese au alcatuit o cruce imbracata in cerc de lumina aurie si 4 au alcatuit o cruce imbracata in cerc de lumina alb-argintie. Si cercurile s-au atins recunoscandu-se in Unime apoi au devenit spirala mangaind fiecare colt de viata cu rotunjimile lor. Se multiplicau la nesfarsit dezvelind in bucuria nelimitarii, divinul feminin.

Si cand cercul atingea un loc, un cuplu, o nuntire toata planeta se imbraca in florile Unimii, asemenea rochiei unei mirese.

Mireasma, cantec, dezvelire.

Apoi cercurile s-au intors Acasa, devenind Unul-Una si din miez Maica a daruit celor 8, 8 petale de diferite culori, sa inmulteasca florile Unimii. Petala aurie nastea flori aurii, petala argintie nastea flori argintii si tot asa pana cand buchetul miresei era frumos facut iar mirele o primea in Casa.
….

Va invit pe 8 martie la ora 18 30 sa asezam in suflet, un buchet de flori ale Unimii.

Unde?

Strada Ronda nr 8 BIS

Cat? 30 lei

La ce ora? 18 30

Si ce mai putem aduce? Bucuria, iubirea, caldura voastra in centrul careia sa se afle o Floare.

P.S. Am ales sa prezint in mod diferit acest atelier la fel ca si cele 8 petale cu irizatii diferite desi miezul este acelasi.
Pentru cele care vor sa continue povestea serii alaturi de soti, prieteni, parteneri timpul va fi alaturi de noi toate in trena lui putandu-se aseza incepand cu ora 20 30 si alte bucurii, frumuseti, limpezimi.