Va invit in perioada 20-24  septembrie la o baie de sens, bucurie si frumusete calatorind in interiorul nostru si valsand cu muntii, pesterile, pietrele vorbitoare, o recunoastere in bucuria cuvintelor, un zbor, un freamat, o intelegere.

Septembrie este o luna de incheietura dar si de trecere de la un cerc de intelegere la altul. Ea ne invita sa ne rasfoim interiorul, sa-l imbratisam, sa-l iubim. Si dupa ce am coborat in subsolul casei si am descoperit jurnalul cel rosu si piatra copilariei mergem pe acoperis de unde privim Cerul.

Va chem in septembrie sa ne limpezim interiorul in apele Dunarii si sa privim peste timp in cartea vietii dezlegand in triunghiurile recunoasterii de Sine, Puterea care Suntem, Iubirea care Suntem, Frumusetea.

Vom incepe calatoria pe 20 sept ( OMRA)  ora 8 30, ne vom indrepta spre Trovantii de la Costesti unde vom ramane un pic timp lumesc insa mai mult in timp divin asezandu-ne in frecventele Unimii, comunicand cu familiile de lumina, recunoscand si meditand.

Prima oprire va fi si un dragalas picnic astfel ca va rog sa luati in traista rosii, branza, paine si mai ales un zambet mare si frumos.

Apoi vom imbratisa manastiririle Bistrita, Horezu si ne vom opri pe seara in aproprierea cetatilor geto-dace.

In lumina aurie-roz-portocalie a Marelui Ra vom poposi la Costesti, inundand locul cu dragul nostru.

A doua zi ne vom reaminti parcurgand hartile celesti cine suntem, valsand cu Templul Fetelor Albe, Sarmisegetusa, Blidaru.

In ritmuri blande in cea de-a treia zi vom porni spre Herculane unde vom vorbi cu Sfinxul si apoi ne vom opri la Cazane unde vom ramane 2 nopti,  imbratisand pestera lui Zamolxe, vorbind cu natura, lasand pe apele Dunarii, dorurile noastre.

Pe 0755 099 099 ma puteti suna sau pe www.frecventaom.ro imi puteti scrie sau pe cameliara@frecventaom.ro ma puteti intreba despre excursie.

Inscrierile se fac pana pe 7 sept,