Imi plac locurile care ma inspira, oamenii fosnitori, natura care imi picteaza sufletul, viata in maretia ei.
Uneori ma las dusa de curentii divini fara sa ripostez, descoperind un ochi de apa, o ramura de copac, un colt de lume minunat care in bratele recunostiintei ….irumpe atingand cu fruntea lui insasi Frumusetea.
Cred ca orice om poate fi Inspirat adica poate fi In Gratie, In Spirit in Nunta cu Cerurile daca se lasa Voii Domnului.

Cu siguranta ca ati avut intuitii, deschideri, arteziene sufletesti in locuri calduroase si poate le-ati dat importanta sau nu insa cea ce as vrea sa nu uitati este acest lucru… orice pas in lumina, orice impletire binecuvantata cu Cerurile, orice fuziune se va repeta la fel de frumoasa sau poate chiar mai plina de talc pana cand contopirile ceresti devin Una cu Voi si Omul cu O mare incepe sa strauceasca.
Lasati-va in mainile Cerurilor si veti simti InSpiratia adica coborarea Curentilor Divini in Cupa care sunteti inundand teritoriile vietii cu multe intelesuri.

Nu invidiati ceea ce credeti ca au altii, un dar special, o glasuire aparte, o vedere.
Puteti fi Inspirati si voi insa atentie la limpezire, la locurile pe care le frecventati, oamenii cu care va construiti pasii, pasiunile pe care le aveti ca dealtfel si dependentele, formele de relaxare pe care le practicati, ceea ce ganditi, simtiti, emiteti.
Un interior constipat nu vede caii Gratiei, un suflet impietrit nu poate fuziona cu Cerurile.

Incercati sa lucrati zilnic la limpezirea voastra prin post, triunghiul iertarii, spovedanie, impartasanie, trialog, acceptare, iubire de tot si toate, imbratisare.
Aerisiti camerele interioare si curentii divini vor da drumul soarelui mare, acel soare care abia asteapta sa va atinga fiecare pas, sa incalzeasca preaminunatul zbor, sa va aureasca darurile.
Atunci cand va grabiti catre un rezultat opriti-va un pic din drum si aerisiti-va…nu in club, nu in fumul de tigara. Stati langa un copac, langa un izvor, piviti Cerul.

Veti simti puterea inspiratiei cum rasare in voi, viul Domnului care incepe sa curga….largind intelegerea, inundand pasul cu mult talc, iviorand pasul in directia potrivita.