Atunci cand primesc un atelier conectiv sau o calatorie spirituala de la ghizii mei nonfizici, ma simt ca si cum as incaleca un cal de lumina si as porni pe raza lui Ra cu  vulturii albi alaturi urmarind steaua cu 8 colturi sa dau de veste in tara iubirii, ca o bucurie va veni prin noi, vom cina din nou in taina sufletului sau vom dansa in hora recunoasterii de Sine in Impreuna-Una imbratisand Totul, marturisind.

Si acesti cai de lumina care au aripi si pe care ii regasesc din ce in ce mai des, imi amintesc de taramul lui Acasa de frumusetea paradisiaca, de cantecele care izvoresc din suflet, de valsul sferelor, de gandul alb, de familia de lumina, de voi toti si misiunea pe care ne-am ales-o pe aceasta planeta, de parintii divini, de toate darurile noastre….

Uneori ii ascult doar cum se apropie si imi umplu toate teritoriile fiintei cu chemarea lor..si nu lenevesc, ma scutur de praful clipei, imi pregatesc interiorul, il limpezesc si apoi ma urc pe ei sa va dau de veste….

Si unii ii auziti, altii nu…..ceea ce stiu sigur este ca toti cavalerii luminii ii recunosc si stiu ca in taina fiecarei reintalniri, acesti cai ne sunt nu doar sustinatori ci si indrumatori pe caile Domnului!!!

 

Orice initiere incepe cumva de aici ….de la recunoasterea insotitorilor din lumina si de la onorarea lor cu deschidere, bucurie, frumusete.