Ni se intampla sa nu raspundem unui mesaj care vine poate de la cineva apropiat insa deodata se declanseaza in noi un entuziasm maret in fata aceleiasi informatii aduse insa de altcineva poate intr-un alt moment si cu o alta energie.

Si un buton ceresc se activeaza dand drumul unei melodii care ne copleste chiar daca ne-am mai intalnit cu aceeasi informatie poate de mai multe ori.

Exista culoare, tobogane divine chiar si pentru idei, proiecte, dezveliri, revarsari de sens, initieri, constientizari pentru fiecare om fiind relevanta o alta unitate de timp, un alt context, poate un alt om.

Ganditi-va cand, in ce situatie si poate in prezenta cui o arteziana interioara s-a activat? Ce linie de destin ati accesat? Unde v-a dus aceea constientizare?In ce fel v-a ajutat? In ce templu, butoanele interioare au dat drumul graimii divine?

In momente de rascruce, incercati sa va intoarceti la triunghiul potentator-trezitor in care s-a activat butonul ceresc….sa spunem ora 3 33, la Sarmisegetusa, alaturi de omul X sau la 17 17, Prislop, la mormantul parintelui Arsenie Boca.

Ce deschideri de Sens va ating acum sufletul?