Sunt oameni-bureti care absorb mizeriile dintr-un mediu si apoi se limpezesc in lumina sunt si bureti de lumina care sterg ceea ce innegreste o relatie, geamurile unei profesii, regretele unei calatorii.

Buretii de lumina pot fi chemati abia dupa ce ati integrat tema adusa la suprafata de o provocare sau mai multe.

Anumite experiente pot lasa dare de tristete, neliniste, neacceptare.

Luati acesti absorbanti din raftul divin si stergeti cu ei, urmele lasate de o provocare.

Fiti prezenti in divinul din voi atunci cand mana voastra energetica ii foloseste si veti limpezi aerul unei relatii, glasul unei experiente, toboganul unei incercari.

Oamenii-bureti au capacitatea de a aduce pe bolta lor interioara toti norii gri ai unei echipe, familii, grup de suflete. Unii dintre ei stiu cum sa-si limpezezeasca cerurile, altii se incarca foarte mult si intr-un anumit moment fac explozie sau implozie.

Desi ei si-au ales astfel de misiuni prin Contractele lor Spirituale, sunt impacati sau nu cu ceea ce au agreeat.

Cei care nu stiu sa si faca limpezirile constant, devin in timp ca niste bile gri-negre.

Daca v-ati imbracat cu un astfel de angajament sa stiti ca aveti si puterea interioara de a va limpezi cerurile interioare in mod constant. Nu va vaitati si nici nu acuzati. Cereti indrumare de la ghizii vostri si veti sti cum sa va curatati bolta.

Deasemenea nu aspirati decat ceea ce este in dreptul dvs.

Norii emotionali insotesc temele pe care am agreeat sa le facem individual si impreuna pentru a face valsul pe Spirala Inaltarii astfel ca daca luati prea multi norisori, anumite suflete se vor duce in zona de confort, vor uita tema si lectia aceea nefacuta e posibil sa ajunga in rucsacul dvs.

Ca oameni-bureti pastrati  sufletul curat si cresteti linistea interioara.

Veti sti in Clar cand coafura voastra se incarca si ce e de dorit sa faceti ca Cerurile sa straluceasca din NOU.