Buna dimineata Iubire, Bucurie, Intelepciune

Om, Sfant, Dumnezeu, Una!!!!

……

Daca va uitati la aceasta mantra, raurire divina. vers ceresc ea este compusa dintr-un triunghi Iubire, Intelepciune, Bucurie avand in centru intoarcerea Acasa si Fuziunea cu Constiinta Christica( Om, Sfant, Dumnezeu, Una).

Puteti in masura in care va cheama Triunghiul celest sa activati virtutile ca pe niste hainute divinatorii.

Buna dimineata Caldura, Frumusete, Recunostiinta

Buna dimineata Iubire, Clar, Discernamant

Buna dimineata Smerenie, Credinta, Rabdare

Om, Sfant, Dumnezeu, Una!

………………

Cand apar gandurile disonante sau emotiile negative repetati acest Triunghi de 3, 9, 12, 40 de ori. Veti simti ca norii se risipesc si noi intelegeri se aseaza in gradina sufletului!

Triunghiul divin este un indrumator calduros care va sustine in procesul de indumnezeire transformand fiecare provocare in unitati de sens, daruri, radiante. Cu aceste puteti ceresti urcam muntele interior dezvelind pe varfului lui soarele frumos care suntem. In sine noi avem din energia tatalui, a mamei, a copilului in proportii diferite insa putini au ajuns sa fie intelepti inocenti, frumosi, radianti. Nu ni s-a spus sa ramanem copiii ci sa fim copiii adica sa devenim tati, mame si apoi sa rodim intorcandu-ne acasa ca forte trinitare in actiune asa cum au fost si apostolii. De obicei ne stalagmizam in rolul de tata punitiv sau mama infantila sau fiu razvratit sau fiica vazduhista uitand sa unim Cerul cu Pamantul si astfel sa dam grai soarelui interior din care triunghiul celest straluceste. Si asa ramanem agatati in roluri si descriem triunghiuri tipatoare pana cand miscati de suferinta incepem sa lucram mai mult cu energia copilului sau cu energia mamei sau cu cea a tatalui atingand echilibrul. Va invit sa va jucati cu testul 3angle si sa intrati in tesatura profilului cu bucurie, uimire, curiozitate. Ce energie predomina? A tatalui?!!! A mamei? A fiului? A fiicei?(https://www.job360.ro/cms/evalueaza-te) (3angle test este in linia sistemului Triunghiurile Schimbarii. L-am conceput ca un instrument de dezvelire nu atat de diagnoza atat pentru adolescenti cat si pentru adulti, o ridicare de val pentru Cale, Daruri, Propria Poveste).

Cei care au multa energie a tatalui punitiv sau sunt fii razvratiti chiar daca in aceast viata au chip de femeie ii invit in atelierul din 7 martie dedicat divinului feminin tocmai pentru a lucra asupra acestei casatorii interioare, treimea masculina cu treimea feminina doar impreuna dezvelindu-se valsul sferelor, nelimitarea, contopirea cu constiinta christica.

Atunci cand patratul materiei(4) va strange ce e de dorit sa faceti? Sa mergeti pe acoperisul casei in triunghi divin(3) pentru a va accesa Esenta, Centrul, Divinul Trinitar.

Toate religiile si toate scolile de spiritualitate ne dezvaluie un singur triunghi format din rugaciune-meditatie-contemplatie chiar daca tehnicile pot fi extrem de multe. In linia rezonantei, atractiei, chemarilor dati drumul raurilor divine sau meditatiei sau rugaciunii si fara sa va atasati de solutii cu smerenie-iubire-predare deschideti constient Graalul interior.

In cupa sufletului va cobora raspunsul cel mai inalt pentru provocarea in care va zbateti.

Triunghiurile au diferite chipuri: potentatoare, trezitoare, ascensionale, ale Unimii si ele se cheama rand pe rand dupa cum cresteti viteza de indumnezeire pregatind Marea Fuziune. In centrul lor in Graalul interior dezvaluie Soarele care suntem.

Puteti sa va teseti propria raurire folosind si urmatoarele cuvinte-poarta:

Sunt, Recunosc, Cinstesc, Marturisesc, Primesc

Sunt Iubire, Bucurie, Intelepciune

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt

Noi suntem Una.

…..

Triunghiurile au graimea lor proprie in functie de nivelul de constienta la care va aflati. Deschideti-va lor si veti simti cum va imbraca firesc, natural, radiant. Fiind an 3( 2 plus 0 plus 9 plus 1=12=3) veti simti chemarea Fortelor Treimice care se vor exprima prin virtuti dar si prin sfinti, protectori, graitori divini, maestrii inaltati. Ex: Buna Vestire( Isus-Gabriel-Maica), Sfintii Trei Ierarhi, Sf Ana-Dreptul Ioachim-Maria etc

Invitati Triunghiul divin in viata voastra. Rugati-l sa va dezlege drumurile, sa va dezvaluie temere restante, sa va sustina in aflarea cauzelor din spatele unei boli, sa va ajute in procesul de indumnezeire.