Implineam intr-o zi de noiembrie 30 de ani si exact la ora la care ma nascusem urma sa primesc o initiere in intr-o scoala de spiritualitate. Veneam dupa o petrecere frumoasa si eram un pic obosita insa deschisa sa ajung in acel loc cu oameni minunati si bucurii pline de talc. Imi amintesc ca nu prea mai scrisesem de ceva vreme, ma impletisem prea mult cu cariera si lasasem zvapaiala inspiratoare…deoparte. Insa ceva din mine tanjea dupa….bucuria de a tese in vers divin, de a canta melodii cosmice, de a scrie si a calatori in acelasi timp, de a vizita salile de creatie, de a vorbi cu familile de lumina, de a dezveli. Asa ca am acceptat acea initiere sa se aseze in pocalul sufletului la ora la care m-am nascut si in ziua in care am venit pe lume……onorandu-mi ……zborul …. in Ceruri. Si am primit nu doar o initiere….ci un fluviu divin…pentru ca am ajuns acasa si timp de 6 luni am scris sub inspiratie, luandu-mi constant cate o zi de concediu vinerea sau lunea pana cand am finalizat cartea Coeficientul Multi pe care nu am publicat-o dar care mi-a fost indrumator spiritual incredibil, un manual de adancire a mea, un deschizator de porti. Cel mai straniu lucru e legat de urmatorul aspect……toata cartea era o geometrie revelatoare si transformatoare. Nu cuvintele ma atingeau ci geometria ei perfecta. Si cand nu simteam un anumit simbol …intram in el si ii cautam splendoarea. Si acele rauriri s-au strans intr-un buchet ce a mutat viata mea pe un alt palier. Atunci am inteles ca de ziua ta incepi cu Cerul …si te sarbatoresti cu sfintii, maestrii, varfurile de munti si apoi cobori in lume, rasfatandu-se cu pamantenisme. Asa vei primi daruri ceresti si apoi pe cele lumesti…..Precum in Cer asa si pe Pamant.

Si de atunci fluviul divin nu a mai tacut. Se activeaza trei zile din saptamana udand ogorul scriitoricesc cu articole, ateliere, pagini de carte.

Si asa am facut an de an de la 30 la 48 si am observat cum darurile se inmultesc si Cerul interior se umple de flori ale intelegerii, bucuriei, caldurii, blandetii, Unimii. Pasisem pe Cale, inmultind Cerul din mine.

Varstele nu sunt tacute, opace, reci….ca niste fiinte moarte care isi canta prohodul, sunt niste geometrii incarcate cu trairile tale, niste cupe diferite ce poarte ambrozii, intelegeri, varfuri. Si ele isi schimba culorile, sunt vii, revin in anumite momente, au proprii pastori, se leaga intre ele generand anumite triade. De pila varsta de 30 de ani poate genera un triunghi sau mai multe cu 33 si 36 sau cu 45 si 48 dezvelind teme de viata care au inceput atunci dar care se inchid in triunghi sa spunem la 48 de ani. Deasemenea anumite daruri se activeaza sa spunem la 30 de ani se coc la 39 si isi ating varful la 48. Cand suntem deschisi, receptivi si nu ne speriem de riduri….vom vedea ca fiecare an este un pocal al intelepciunii. Si aceste cupe activeaza hora-spirala care te conduce in Cerurile Unimii, trecand prin toate anotimpurile si toate formele de relief.

Cand va apropiati de ziua voastra de nastere incercati sa va retrageti intr-un loc frumos …pe munte sau in manastire si sa evaluati in voi acel an…multumindu-i pentru roadele date. Si imbratisati toate momentele de cumpana, cautand talcul, sensul, darul. Pe masura ce veti alege sa vedeti varfurile de munti ale unui an veti …fi omul-Varf de Munte….mai profund, mai garnist cu intelegeri, mai intelept.

Si invatati sa va bucurati de Trecere pentru ca ea aduce Intelepciune in Ochi si Bucurie in Suflet. Nu alergati la operatii estetice sau alte bizarerii, pierzandu-ma bucati din suflet ci activati triada mama-tata-copil salutand ca un intelept-inocent…Cerul!!!!

Fiecare an este o geometrie speciala, un buchet de simboluri care se aseaza cu trena lui…..si parfumul lui….intr-un mod unic in viata ta. Daca ai ramas blocat in varsta de 16 ani pentru ca ai fost abuzata de tata sau te-ai oprit in varsta de 31 de ani pentru ca ai fost parasita……inseamna ca nu ai dat voie urmatorilor ani sa vina cu darurile lor catre tine.

Vizualizati hora anilor …si multumiti fiecarui an pentru buchetul de minuni cu care a venit in viata voastra. Ce observati?