Sunt pace,

Sunt bucurie

Sunt intelepciune!

Treime in Unime!!!

Acasa-Una!

….

O invocatie care include un triunghi sau mai multe …..ne deschide o poarta sau mai multe catre lumea invizibila, ne activeaza potentialitati de care nu eram constienti, ne lumineaza colturile intunecate ale mintii, ne aduce in miez….acele unitati de Sens care ne lipseau. Si asa apare …..uau!!! M-am prins …..Nu stiu sa daruiesc bucurie, pace, intelepciune!!!!

In sine unitatile de bucurie ca si cele de pace si de intelepciune ne sunt aduse de ingerii nostri dupa cum onoram o tema de viata sa mai multe. Si asa coboara aceste binecuvantari, premii, frumuseti in interiorul nostru. Si coronita aceasta se umple luminand o intrega etapa, insasi pomul vietii.

Chiar daca tristetea, neacceptarea, furia va mototolesc stralucirile, nu va lasati doborati. Repetati o mantra, un continut al unimii, un vers ceresc, o rugaciune pana cand norul pleaca. Ce apare in centrul triunghiului repetat?

Bucuria cereasca apare cand toti centrii nostri radiaza,perfect aliniati la Voia Divina, in unime, dezvelind stralucirea christica. E ca o perdea de luminite aurii sau roz sau verzi. Depinde de unde Vine. Din ce Cer si da de la cerul 8 in sus ne intalnim cu straturile, etajele bucuriei.

Insa cum ne inaltam pana la poarta Bucuriei? Acceptand ceea ce este asa cum este insa nu cu resemnare sau umilinta sau regrete ci cu bucuria dezvelirii, descoperirii unei noi etape. Ceea ce e …e si mergi mai departe cultivand deschiderea, primirea, recunoastiinta.

Bucuria este un dar ceresc, o roada, o implinire. Sa fii in frecventa bucuriei inseamna sa fii primit in Cerurile Unimii.

Facand pace cu tine si cu ceilalti, intelegand ca in fiecare provocare exista aur celest, asa apare bucuria…..ca un varf de triunghi, ca o dezvelire a omului radiant care esti ca un buchet de flori care te saluta.

In general oamenii merg impaturiti in asteptari, conditionari, suparari gandind ca asa par mai seriosi sau doar asa isi vor rezolva problemele. Insa triunghiurile cu varfurile in jos nu ne ofera nici alegeri inaltatoare nici solutii care sa ne eternizeze. Doar luand liftul catre cerurile interioare, cu detasare, pace, intelegere poti accesa acea bucurie care nu este determinata de o realizare exterioara sau de vreo victorie asupra cuiva ci este insasi roua sufletului tau.

De unde vine pacea? Din impacarea cu ceea ce este asa cum este. Primesc acest destin, primesc acest corp, primesc sa fiu treime in unime. Fara primire….conflictele interioare continua generand frustrari, asteptari, conditionari. Pacea nu poate aparea in triunghiuri formate din patimi sau din slabiciuni sau din dorinte desarte. Pacea si bucuria activeaza corpul budhic iar salturile de intelegere dau glas corpului atmic.

Chiar daca va este greu cultivati constient pacea in relatia cu mama, bucuria in relatia cu tatal, intelepciunea in tot si toate. Cereti-o de la Ceruri si semanati acest triunghi zi de zi. Ce rasarit de aripi va atinge viata?

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice