Traind impietrit de multe ori nu mai simtim petalele interioare cum freamata cand vedem o veverita in padure/ parc sau un zambet de copil daruind neconditionat sau o frunza atingandu-ne ochiul. Telefonul in exces, televizorul, calculatorul si mai ales neinvatatele se depun ca o ceata pe ochii nostri interiori sugramand bucuria. Si fara bucurie…….cealalalta emotie numita tristetea se strecoara in casa sufletului chemand si alte surate depresia si nemultumirea sau nelinistea si deznadejdea sau lacebunita si oboseala. Si mai ales acum cand avem in fata triunghiul cu varful in jos coronavirus-criza mondiala-razboiul nevazut, boli sufletesti insidioase se strecoara in interior pe care le voi numi astfel: impietrire, suparare, amorteala, singuratate coplesitoare, apasare, ceata a mintii, aburul inimii, neliniste, deznadejde, ratacire, agresivitate. Cand ne indentificam cu ele devin boli( posesii)chiar daca in fata noastra sunt doar norisori pe care i-am atras si putem trece prin ei, activand soarele christic interior.

E important sa dam la o parte plumbul pentru a lasa aurul vietii sa cuvante. Cred in tine Una/ Doamne/ Inteligenta divina si Slujesc in Sfant Numele Tau…..si fiti prezenti/ prezente la minunile lui Unu.

Cand va lasati conduse de triunghiul cu varful in sus….simtiti ca ochiul divin cuvanta aducand clar, bucurie, intelepciune. Clarul apare cand ne-am eliberat de murdarii, greseli, pacate unindu-ne cu Cerul. A plecat ceata si a aparut graiul divin exprimat prin clarcognitie, clarvedere sau simplu, Clar. Si el aprinde intuitia, focul divin care declanseaza mari salturi de intelegere. Si din multe varfuri de munti se naste Intelepciunea.

In sine scoala vietii pe aceasta planeta se bazeaza pe acest triunghi, teme de viata pe care le facem intr-un anumit ragaz de timp, daruri care se activeaza pe masura ce ne integram temele si varfuri de intelegere pe care le atingem urcand muntele interior. Unitatile de clar, bucurie, intelepciune se aseaza in structuri inca de la momentul in care acceptam probele destinului exact asa cum vin, activand triunghiul spiritului pentru a transforma o emotie grunjoasa intr-un sentiment inaltator.

Daca ar fi sa urmati o ordine…..eliberati interiorul de balast, prin spovedanie, impartasanie, triunghiul iertarii si apoi clarul va va conduce in taramul bucuriei si al intelepciunii.

Intrebari propuse:

La ce mi-as dori sa renunt ca sa sa simt in Acum bucuriile vietii, clarul ei, intelepciunea?

Ce sabotori interiori atrag tristetea, oboseala, depresia?

Ce pasiuni imi aduc bucurie?

Cum arata Calea mea?

Ce varfuri de intelegere pot gasi in toate experientele din viata mea?

Cu ce initieri, maiestrii, preotii imi pot hrani intelepciunea?

Ce intrebari pot sparge coaja de ou?

Ce vise imi anima teritoriile bucuriei?

Exercitii pentru a activa clarul:

  1. Vizualizati Braul Maicii cum inconjoara orasul, tara, planeta. Asezati in centru, Crucea de Lumina si deasupra Coroana luminii Divine, Imbracati totul in Coloana Luminii Christice.
  2. Acceptati ceea ce este asa cum este
  3. Activati triunghiul spiritului cand apar conflicte, provocari, nelinisti in patratul materiei
  4. Lucrati cu centrul triunghiului, miezul Ex: Sunt Iubire, Armonie, Pace, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt
  5. Cultivati Triunghiul iertarii
  6. Valsati cu natura, pasiuni inaltatoare, bucurii ceresti
  7. Cultivati sanatatea gandirii, a emotiilor, a faptelor. Ce se activeaza in centru?
  8. Iubiti rugaciunea-postul-spovedania sau initierile reiki-triunghiul iertarii-meditatia. Cum se dezveleste clarul in acest triunghi?
  9. Cititi Acatistul Maicii, Vindecatoarea