Pentru mine scrisul este nu doar hrana divina si si corespondenta cu Marele Centru.

De multe ori pornesc in mare bucurie de pe un Cerc de Intelegere situat la baza Spiralei Evolutive corespunzatoare etapei in care ma aflu iar cand am terminat sesiunea, m-am rescris si pe mine, am desenat o noua fila din univers, a stralucit si un atelier, mi-am luat si aripile si am zburat, am vizitat mai multe temple, am primit o infuzie cu Sens, m-am intors altfel.

Acesta este flow-ul, o calatorie in multidimensionalitate, o dilatare a ta, o expansiune a intelegerii, intregire si indumnezeire.

Sigur de cele mai multe ori cazi un pic sau mai mult dupa ce ai iesit din flow insa darul revine si te cheama si tu iar te rotunjesti cu el pana cand vei ramane o sfera care face valsul cu restul sferelor in Sfant Numele Tau.

Primul pas in descoperirea darurilor, harurilor, potentelor este deschiderea portii Bucuriei de a Fi. In aceasta poarta totul radiaza fara conditii, totul devine fara a avea.

De aici iti este usor sa-ti iei aripile si sa zbori cu ingerii scrisului sau ai desenatului sau al altor haruri care stralucesc pe bolta ta ca niste faclii.

Cele mai mari capcane in decoperirea darurilor sunt: frica, cred ca stiu, orgoliul, atasamentul, e prea greu, neincrederea, nu pot, mai intai fac casa si masina si apoi ma dedic darurilor, alergatul dupa iluzii, scepticismul.

Daca sunteti chemati de o bucurie, nu abandonati. Incepeti sa va jucati cu ea cald, dragastos, frumos.

Apoi veti simti mireasma flow-ului care te imbogateste cu sensuri si da aripilor tale stralucire apoi vei simti sfera care esti, vei recunoaste valsul si vei fuziona cu totul in bucuria lui Acasa care te imbratiseaza bland si aproape ca un parinte minunat care te stie si lacrimeaza fericit la intoarcerea ta, inmultind bucuriile pentru minunea care esti.

Cand termin a sesiune de Scris valsez cu Totul si timp de cateva ore uneori zile, Paradisul interior radiaza……