Exista raiuri ale bucuriei în care ajungem în timpul nopții călătorind cu sufletul iar pe planeta noastră în Lemuria existau astfel de temple unde preotesele lucrau cu spiralele de flori, îngerii apei, cu geometriile bucuriei, cu simboluri ale bucuriei cu izvoarele bucuriei care țâșnesc din centrii superiori raurind peste întregul munte dilatand ființă de lumina, expansionand-o. Dealtfel de la cerul 8 în sus ne întâlnim doar cu Cerurile Bucuriei și prin copiii de cer mare simțim adeseori nostalgia acestor paradisuri dar și mireasma bucuriei. 

Exista plăceri care invadează triunghiul inferior format din minte-inima-corp și care ne aduc un soi de bucurie trecătoare, punctuală, scurta care nu ne expadeaza, nu ne creste, nu ne ascensioneaza dar care ne anesteziază anumite dureri sau suferințe, activând umorul, rasul, zâmbetul și bucurii care vin din triada superioara fie de la nivelul corpului cauzal prin înțelepciune, cunoaștere, descoperire fie de la nivelul corpului budhic, este bucuria mamei divine care coboară în noi și care se tine de mana cu blândețea și smerenia sau cu frumusețea și bunăvoința sau cu pacea și armonia și bucuria care vine de pe corpul atmic a maestrului interior, o bucurie cosmica, divina, cereasca care Inchide triunghiul superior și care se tine de mana cu Voia divina, Adevarul, Calea. 

Atunci când mintea cosmica radiază în triunghiul descris de ochii fizici și centrul frunții și apare Soarele Divin iar la nivelul sufletului se activează Graalul, prin valsul spiritului cu sufletul, a căsătoriei lor în Unime, apare bucuria extatica, unionala cu care se deschid Cerurile. De altfel pilda fecioarelor înțelepte ne pregătește interiorul ca prin virtuți( uleiul, untdelemnul) sufletele noastre sa primească spiritul divin. Sufletul curat este fecioara care primește Duhul Sfânt. 

Când stam prea mult în minte și suprimam emoțiile sau le impietrim, florile bucuriei ne ocolesc pentru ca ele caută în noi un sol primitor, călduros, radiant. 

De-a lungul timpului in diferite temple vestalele, sibilele, preotesele au lucrat cu focul bucuriei care este acelasi foc al iubirii divine. Atunci când citiți un Acatist sau intrați cu totul și va scufundați intr-o Invocație sau intr-o Contemplație, rugul pe care îl activati, rugul neaprins dezvăluie acest foc al bucuriei de a te împleti în verticala ta cu Cerul. 

În primavara  senzațiilor și a începuturilor adeseori ne întâlnim cu focul astral al indragostelii, nelinistii, agitatiei sau cu focul sexual al aventurilor și amantlacurilor sau chiar cu focul malefic al supararilor. Este primavara orizontalitatii noastre. Însă dincolo de orice anotimp fizic exista un timp divin, o primavara a verticallitatii noastre, o primavara cosmica condusa de focul bucuriei care se configurează exact în întâlnirea dintre spirit( Tatal) și sufletul( mama) fiind copilul celest al celor doi. 

Aceasta este bucuria pe care o întâlnim și în Acatiste, simpla, măreață, cu lacrimi-petale deschizând porțile Cerurilor în interiorul nostru. 

În cuplu, întâlnirea dintre centrii superiori prin trialog, flow, revelație, inițieri, călătorii spirituale, reamintiri, generează triade formate din bucurie-ravarsare de Sens-intelepciune sau bucurie-armonie-pace sau bucurie-cunoastere-unime. Dacă cuplu este activat doar pe centrii inferiori hidratat doar de plăceri, nu se configurează aceasta triunghiuri ale Unimii, Bucuriei, Frumuseții. Prin spovedanie, împărtășanie, post, lucrări cerești, constientizari, tăieri de strunguri nebenefice, apar la nivelul centrilor 4-8, 4-12 Triunghiurile Bucuriei Extatice fie ca va priviți în ochi fie ca sunteți în flow, fie ca faceți lucruri simple dar în stări înalte de conștientă. 

….

Bucuria nu așteaptă, nu lâncezește, nu se fudulește, nu se trăiește doar trupește. Ea este o roadă a triunghiurilor cerești fiind expresia cultivării virtuților în noi. 

Dacă o cereți de la celălalt sau va supărați ca nu o aveți în viață trebuie sa știți ca la fiecare tema de viață făcută în răgazul de timp dat veți primi unități de bucurie. 

Și dacă v-ați descoperit darul fie ca scrieți sau pictati sau citiți Cerul învățați sa împărtășiți cu bucurie și după ce s-a încheiat curgerea sau raul divin s-a oprit…..dati  slava lui Dumnezeu pentru țesătură cosmica, articolul sau călătoria care s-a dezvelit prin voi. Veți simți ca teritoriile bucuriei se dilata și noi izvoare vor limpezi ochii sufletului. 

Acum va invit sa primiți în inima voastră un ghiocel sau sa priviți la un copil tapoind și veți simți primii clopotei ai bucuriei. 

Pe 13 martie la ora 18 30 vom deschide impreuna porțile unui atelier dedicat triunghiurilor bucuriei, preoților divinului feminin, comuniunii-bucuriei-frumusetii în cuplu, darurilor. Si daca simtiti chemarea, va astept cu bucurie.

Cât? 50 Ron

Unde? Frecventa Om, Vasile Stroescu nr 14 langa Foișor 

Fie ca Iubirea, Armonia, Bucuria sa ne calauzeasca in Tot si Toate!!!!