In atentia parintilor care sunt in cautarea unei gradinite „altfel”……

In Casuta Bucurania ne propunem sa cream impreuna o comunitate de parinti care sunt in acord cu principiile educatiei alternative, care imbina elemente din sistemele Waldorf, Montessori, educatia democratica. Am creat deja un nucleu de copilasi-prieteni, care se dezvolta impreuna intr-un cadru plin de iubire si caldura, in care sunt folosite materiale naturale si sanatoase. Copiii au la dispozitie si o curte, unde se pot juca liber, in legatura stransa cu natura. Abordarea educationala este in acord cu o viziune integrata, care urmareste dezvoltarea cognitiva, emotionala, corporala si spirituala a copiilor. Este respectata individualitatea copiilor, ritmul lor unic si nevoile specifice varstei si temperamentului. Avem o relatie de colaborare permanenta cu parintii, care primesc saptamanal observatii si recomandari legate de educatie. Persoana implicata in educatie este facilitator, creeaza cadrul si face design-ul activitatilor, are experienta in domeniul psihoterapiei si in educatia alternativa.
Meniul copiilor este de tip vegan (majoritatea ingredientelor organice), locatia este la intrarea in Otopeni, varsta recomandata 2,6-4ani.
Persoanele care au rezonat cu informatiile transmise, ori au deschidere catre aceasta abordare, ma pot contacta cu incredere la nr 0734 940 804.
Multumesc din suflet!
Cu prietenie,
Sonia