Povestea aceasta a tasnit din sufletelele noastre ( SarRa, Stefan, Valentin si eu) care isi vorbesc de multe ori noptile in bucuria scrisului conectiv, a meditatiei, a calatoriilor fara trup.

Si fara sa vreau mana mi-a luat-o inainte si am inceput sa desenez cu ochii interiori  ateliere-spirala in care copiii isi daruiesc bucurii, vorbesc in limba iubirii, trimit norisorii de generozitate, imbratiseaza cu caldura, modeleaza frumuseti, dau felii de sinceritate, se privesc cu ochii blanzi, soptesc catre Tot si Toate.

M-am gandit sa le incepem de Mos Craciun ca sa avem alaturi si bucuria sarbatorilor de iarna.

Cum va arata primul atelier din aceasta colectie dedicata noilor copiii?

Vom exprima bucurii sub toate formele: vom face salatele de fructe, vom creea un mic cantecel din fiecare vers sau cuvant spus de micuti, vom face costume pentru personajele iubite, vom da drumul la terapia rasului, vom lucra cu manutele slobozind daruri mai putin tangibile, vom inventa magazinul Bucuriilor, vom croseta bucurii pentru parinti, Bucuresti, Tara, Planeta, vom umple sufletelele cu lucruri frumoase si radioase.

Unde? Il Tratoria, Decebal nr 13

Cat? 50 de lei

Cand? 21 decembrie, orele 10-12

Ce vom face cu banutii? cadouri pentru copiii la care nu vine Mos Craciun. Puteti sa veniti cu un cadou in loc de banuti daca va este mai usor,

Incrierile se fac pe camiradukara@yahoo.com si pe www.frecventaom.ro

Ce vor vedea parintii dupa aceasta baie de bucurie?

Ca li se dezvolta micutilor si sufletul nu doar mintea, ca li se activeaza reamintirea, ca apar mai multe raspunsuri la provocarile vietii, ca bucuria ii sustine in tot si toate, ca micutii comunica cu Universul, ca multe daruri se desfac in aceste comuniuni, ca zambetul vindeca, ca bucuria vine din a fi, ca dincolo de cei 5, 6 ani sau mai putin gigantii nostri stiu si taina recunoasterii de Sine se dezvaluie prin ei, ca meditatia este fireasca la copiii, ca geometria sacra este folosita de micutii maestrii si cu ajutorul ei putem comunica cu Totul

Cu drag,

SarRa, Stefan, Valentin si Camelia