Triunghiurile limitative formate din neincredere-neiubire-neiertare sau sentiment de inferioritate-superioritate-dispret sau judecata-orgoliu-meschinarie sau frica-fuga-evitare sau minciuna-nerabdare-amantlac sau altele cu care cu siguranta v-ati intalnit creeaza bucle mentale, emotionale, existentiale, fundaturi de viata in care ramanem, cateva luni, cativa ani, o viata.

Inainte de a pasi intr-o noua relatie sau intr-un parteneriat de business, verificati ce triunghiuri stau la baza acestui vals. Cine este la carma?

Si daca ati descoperit unul sau mai multe triunghiuri limitative, luati cu asalt Cerurile prin trialog, flow, initieri, metaterapie, transformand neincrederea in incredere versul limitelor in bucurie de viata.

Nu va afundati in bucla cautand sa aflati ce va face celalalt, intorceti-va la Centru, definind din triunghiuri de lumina, propria filosofie de viata, valorile pe care vreti sa activati in mediul vostru de expresie, obiectivele, scopul.

Odata activata colona de lumina, viul celest insasi verticala vietii, buclele se risipesc atinse de puterea pe care o emanati, de stapanirea de Sine, de Omul care sunteti.