Triunghiurile limitative formate din neincredere-neiubire-neiertare sau din atasamentul fata de putere-nevoia de libertinaj-dorinta de a demonstra sau din fuga de responsabilitate- superficialitate-sentimente de superioritate nasc adeseori bucle emotionale chiar in interiorul familiei sacre generand suferinta, tipat, indepartare.

Cand apar astfel de caderi in fantani emotionale, incercati ca partener sau partenera sa ramaneti in verticala divina, una cu crucea, chemand toate trinitatile graitoare in Unime sa va sustina.

Daca cuplul are taina casatoriei, prin nasterea lui intru Hristos, multi pastori, sustinatori ceresti, graitori divini ii sunt alaturi astfel ca unitatea poate fi refacuta din aproape in aproape in viul recunoasterii de Sine.

De obicei primavara apar astfel de iesiri din triunghiul divin exact cand curatarea vechiului trebuie facuta de fiecare si in Impreuna-Una.

Aceasta limpezire a noi-ului nu inseamna sa dam voie trupului sa se imbrace cu fierbinteli si nici inimii sa o ia razna iar mintea sa se hraneasca cu ceata ci sa ne oprim un pic din goana dupa noul exterior(noul de pe orizontala lumeasca) si sa permitem primaverii interioare sa irumpa in gradina interioara venind cu alte infloriri din aceeasi bulbi.

Templul cuplului are ca temelie istoria celor doi dar si filosofia de viata din taina lui Acum, coloanele sunt formate din triunghiuri-virtuti imbratisate de sfere iar acoperisul este alcatuit din darurile care ofera unicitate cuplului, stralucire, radianta.

Intrati in acest Templu. Poate firul de aur sa teasa in exteriorul triunghiului sacru, vreo indragosteala primavarateca, o aventura picanta sau o bucla emotionala?

Firul de aur tese doar in interior de la Centru la Centru in viul regasirii, constructiei vii, in bucuria Unimii.

Nu va amagiti cautand flori mov in gradina vecinei. Oare sunteti in verticala divina atunci cand va aplecati inima spre ea?

In templul cuplului ochii vostri unesc Cerul si Pamantul in Sfant Numele Tau rescriind fiecare clipa, umpland cupa lui noi, inundand muntele schimbarii cu tandre regasiri, tasniri de sens, bucurii intregitoare.