Ce triunghi limitativ se afla in spatele unui conflict? Descoperiti cauzele unui conflict cautand cele 3 aspecte de dincolo de val care au starnit focul. Sa spunem frica-minciuna-evitarea sau neacceptarea-neiubirea-neiertarea sau tatal punitiv-victima-banii sau printesa castratoare-iepurasul-profesia sau victima-calaul-sexul. Dupa ce ati identificat triunghiul format din roluri limitative si tema sau din patimi, trasaturi folosite in exces, limite de caracter, incercati prin intrebari, meditatie, introspectie sa descoperiti cand ati mai manifestat acel triunghi, in ce context, se repeta sau este insular? Triunghiul limitativ era activ si in neam? Ce va dezvaluie? 

Ne aflam intr-un an special( 2 plus 0 plus 9 plus 1= 12=3 ) in care cu totii suntem invitati sa ne formam caracterul divin, sa iesim din dualitate si sa devenim forte treimice in actiune. Activand un triunghi de virtuti sau de competente emotionale pe care le descarcam in viata zilnica sub forma de comportamente vom simti ca acest aur celest se topeste in atitudine construind o coloana a caracterului si o radianta care ne va sustine in tot si toate.

Din triunghiurile limitative de tipul neacceptare-neiubire-neincredere pot tasni bucle emotionale si existentiale pline de resentiment, singuratate, neimplinire sau cancere sau suparari care ne blocheaza drumurile. Aceste chipuri plangacioase stand prea multa verme in structurile noastre construiesc atunci cand nu ne ocupam de ele relatii fara varf de munte, servicii in care ne simtim neimpliniti, povesti cenusite. Verificati ce triunghiuri limitative se repeta. Exemplu: eu-mama-banii, eu-colega-banii, eu-prietena-banii. Faceti-va iertarile fata de divinul feminin, spor, abundenta, familia divina, fata de iubire, armonie, pace( sferele ceresti) dar si fata de aspectele pamantesti. Reflectati asupra cauzelor. Cum priviti femeia? Dar banii? Care sunt credintele voastre? De ce apar conflicte legate de bani doar cu femeile? 

Observati tema care se repeta, rolurile care se repeta dar si reactia vostra care se repeta. Cum puteti aborda conflictul?Alegeti constient un triunghi de lumina….sa spunem iubire, armonie, pace renuntand la cel care se repeta…..sa spunem…..agresivitate, minciuna, evitare. Ce se intampla cu triunghiul limitativ cand atitudinea voastra se schimba? Dar cu tema repetitiva?