De multe ori din neiubire-neacceptare-neiertare sau dispret-suparare-neincredere sau victimizare-nu cred-vinovatie sau furie pe barbati-neiertare-neprimire sau suprarationalizare-merit-judecata intram in bucle emotionale oprind raul divin, bucuria curgerii, frumusetea vietii. Repetam aceleasi teme de viata nestiind cum sa iesim din suferinta. Astfel ne intalnim cu acelasi tipar de barbat chiar daca se schimba persoanele, experiente asemanatoare, acelasi final. Si intrebarea repetitiva….De ce eu? 

Aceste bucle emotionale pot aparea chiar si in relatia pe care o aveti de multi ani. Va simtiti abandondonata, neglijata, uitata. Asa v-ati simtit si dupa ce s-a nascut baietelul vosstru apoi la 10 ani de casnicie apoi dupa 15 ani. Un triunghi limitativ declanseaza criza si doar intarindu-va adica aducand lumina christica veti putea sa dezlegati nodurile emotionale care creeaza bucla. 

Limpeziti triunghiul cauzelor ridicand capacul care va opreste zborul, frumusetea, radianta. Ce parti din mine sufera? Ce atractori negativi m-au condus in aceasta bucla? Ce sabotori interiori nu ma ajuta sa parcurg toate anotimpurile de viata cu acest partner? 

Faceti pace cu acele parti din voi care sufera. Ma primesc asa cum sunt. Primesc ceea ce este asa cum este. 

Triunghiurile limitative au culori inchise, maro, gri, rosu fiind voci ale nevindecatelor din noi. Aducand in lumina constientei patimile sau credintele limitative sau supararile veti descoperi ca ele incep sa piarda din putere reveland daruri ale cuplului pe care nu le stiati. 

Tineti-va de maini si priviti-l pe celalalt in ochi. Ce reamintiri apar?Ce se dezvaluie?

Faceti-va iertarile unul fata de celalat pentru toate ipostazele, toate vietile.

X iata-ma

X te iert

Doamne vin cu X ca sa ne ierti

Doamne ajuta-ma sa ma iert

Doamne ajuta-ma sa fiu iertat de X

Sunt Una cu Iertarea

Suntem Tot ceea ce Suntem

Noi Suntem Una 

Cum simtiti aceasta lucrare de lumina? Ce va aduce ea? 

Buclele emotionale sunt pline de  judecati, conflicte, suferinte. Sunt aceleasi teme care se repeta si pe care nefacandu-le ( poate mai multe vieti) emotiile sunt din ce in ce puternice  acoperind cerul interior. Cand aceste energii se manifesta nu va identificati cu ele. Constientizati ca sunteti suparata pe barbati sau ca sunteti iritate de faptul ca partenerul s-a uitat in telefon personal fara sa va ceara permisiunea, acceptati emotia apoi activati soarele christic interior sau rugati-va sau meditati pana cand norii emotionali pleaca dezvelindu-se tema de viata in care v-ati impotmolit si alta data.  Privind cu ochi ceresti norii care v-au acoperit sufletul, veti simti ca ei sunt indepartati de vantul divin, lasandu-va radiante in interior, intelegeri, bucurii. 

In orice bucla emotionala puteti folosi aceasta raurire divina pentru a strapunge itele, firele care va leaga.

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta, 

Intelepciunea ta, 

Discenamantul tau, 

Coloana sa fie, 

Cu ochi ceresti 

Din albastrul pur ne privesti, 

Protejandu-ne, intarindu-ne, dezlegandu-ne, inaltandu-ne, 

In gand te chemam, 

Cu iubire imbracam, 

Mantia ta. 

 E greu de crezut si totusi pe razele cuplului pe sex sau iubire sau comunicare pot aparea aresturi generate de amantlacuri, abuzuri, refuzuri, suparari, judecati, violente verbale. 

Daca ne scoatem din corpul fizic si privim cu ochi ceresti un cuplu vom vedea doua oua fluidice care comunica pe mai multi centri, cu punti de comunicare frumoase, radiante sau stringuri inchise la culoare, nebenefice, neplacute. 

Atunci cand se pierde mult din suflet, prin fapte pitice, emotii disonante, lepadari, suparari, cuvinte spuse cu gura de foc, judecati pot aparea baraje, impietriri, obstacole majore in cale exprimarii iubirii, a intimitatii, a bucuriei, aceste ziduri putand creste devenind din ce in ce mai groase.

Un arest in triunghiul iubirii, fuziunii intime extatice, comunicarii poate genera multa frustrare, desincronizare, suferinta. Cauza nu este in celalalt ci poate fi cautata in arhiva cuplului( pacatele, patimile, greselile fata de sex, iubire, Comunicare de Acum si de altadata, cele personale dar si cele de neam).

Un bunic abuzator pe partea sexuala care a luat din stofa unui neam mai mult decat i se cuvenea poate darui un arest sexual unui nepot sau la mai multi.

Orice cuplu urmeaza o spirala a cresterii in Unime care incepe cu reamintirea( si da aici apare sentimentul ca il recunosc, il stiu, parca dintotdeauna suntem impreuna) dezvelirea( ies la suprafata temele de viata, darurile vechi, contractele spirituale), constructia( incepem sa ne preocupam de patratul materiei dar si de triunghiul spiritului), sincronizari si desincronizari( din dezintegrari multinivelare pot aparea aresturi in cuplu), conectarea si reconectarea( ne centram la nivel de cuplu, accesam miezul nostru, ne unim potentialul cu manifestul), limpezirea si purificarea( prin post, samadhi, trailog), inteleptirea in cuplu. In sine toate aceste etape sunt niste sfere cu o geometrie proprie, specifica fiecarui cuplu.

Pentru a iesi din arestul care a declansat bucla emotionala urmati urmatoarele etape:

  1. Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de Iubire, Fuziune Intima Extatica, Comunicare, Empatie in cuplu, Bucurie, Intelepciune, Discernamnant, Clar fata de Tot si Toate/Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege/Sunt Una cu Iertarea
  2. Posturi: lunea, miercurea si vinerea
  3. Initieri in cuplu
  4. Samadhi( terapia prin plutire care limpezeste corpul emotional)
  5. Lucrari in Triunghi