Stăteam pe un cerc de lumina roz-mov-argintiu privind miezul care era ca un buchet de raze din care țâșneau când și când spirale de lumini. Din nou…în stația de încărcare îmi spuneam și zâmbind îmi lăsăm sufletul sa se adape din acest centru, devenind pentru câteva clipe, o sfera zglobie, radianta, jucăușă. Erau mai multe cercuri de diferite culori și o mulțime de entități din lumi diferite, venite aici ca la o stație cu benzina divina…pentru a se hrăni, adăpa, incarca.

 Apoi AraN m-a condus după aceasta infuzie în grădina de flori ce conținea toate cercurile pentru a participa la noi contopiri și a trai …o noua unire cu Cerurile prin intermediul razei principale, roz-mov-albe care era și călăuză mea. Aici în chiar …..locul de intersecție al razelor am întâlnit-o pe MayRa cu surâsul ei cald și ochii verzi …..incalzind parca totul. Un sentiment de acasă îmi invada sufletul și …pentru câteva clipe am revăzut viețile cu ea din diferite planuri, conlucrarile noastre fiind atât de frumoase. Îmi este dor de Acasă de familia de lumina, de modelarea cu raze, de aceste unimi, de bucuriile cerești…i-am spus. Și i-am luat mâinile și i le-am sărutat….cu adâncă recunostiinta!!!! MayRa( regina Maria) …mi-a arătat în centrul a trei raze, linul unei ape…și pe ea…câteva imagini legate de planeta noastră…plase întunecate cu entități-caracatita sau entități -păianjen care otraveau mâncarea, oamenii, aerul, apoi războiul nevăzut ce conținea mai mult decât ceea ce văzusem, seceta, focul, inundațiile afectând chipul unor locuri, apoi trupe de entitati fără corp mărșăluind în structurile oamenilor, bantuindu-i, apoi nave care aruncau bombe cu viruși, apoi o planeta parțial distrusa …ultima imagine fiind un tărâm verde, extrem de verde, unde mai multe entități de pe Venus dar și de pe alte planete aduceau seminte noi pentru un timp nou, o primavara divina pe Geea. 

MayRa ……..îmi citi gândurile și spuse. …acestea sunt timpurile în care ai ales sa cobori țesând cu noi dar și cu surorile tale întrupate..covoare de lumina. Și îmi arata cum razele-cercuri luau diferite forme modelate de gândul unit cu emoția dezvelind niște cămăși cosmice sau niște mantii de lumina care protejau anumite locuri sau le creșteau luminozitatea sau le revelau….Darurile. Modelați cu lumina…spuse ea și fără voi aceste raze….nu s-ar putea activa, noul timp, Noul Pământ. Sunt roadă Triunghiului sau a Cercului de Lumina. Și aici va încărcați…..săbiile acestea radioase sau buchetele de lumina. Și cu ele luați cu asalt muntele zilei, eliberând, luminând, înfrumusețând Clipa. 

Și cu cât le folosiți mai conștient cu atât veți fi mai protejați. 

Vizualizați ca va îmbrăcați cu raza verde ca o spirala de lumina de Sus pana Jos, încălzind vatra inimii sau vizualizați raza mov alimentând al treilea ochi sau invocați raza bucuriei pentru a va umple viață de freamăt. 

MayRa îmi arata câteva locuri din țară noastră, îmbrăcate în țesături de lumina vii, care protejau dar și luminau…..în sufletele oamenilor. ….si anumite locuri erau învăluite și mâncate de țesături întunecate altele străluceau ca niște sori. 

Aceasta este timpul….prin voi facandu-se Trecerea. Și în același lin de apa am văzut focuri fără trup care ucideau, ape murdare care smoleau  și aerul otrăvit care lucra în oameni precum și o mulțime de paraziți mici și legati între ei alcatuind plase întunecate care pătrundeau în mentalurile oamenilor fiind asimilați ușor…virusand și declanșând o gândire întunecată, spaime, neliniști, conflicte interioare. 

Apoi ea trase o perdea de lumina și …..șopti…însă toate așa cum sunt se tes…sunt pentru a evolua pentru a descausa ….potențiale ascunse și a înflori în voi. Și îmi arata……o grădina de daruri care aveau geometrii diferite și care țâșneau din multe suflete vindecate. Și aceasta grădina era plina de cântec, splendoare, frumusețe. În timpul nopții…când veniți aici sau în timpul unei inițieri…..primiți sa participați și sa va adapati din aceste daruri cerești. 

Și plecați cu aceasta încântare…continuând Drumul. 

MayRa m-a luat de mana și am pășit cu ea…..într-un altar mic ….în centrul căruia se afla un triunghi într-un soare. Ne-am asezat din nou pe unul din cercuri și am primit mai multe țâșniri care ne acordau la Soarele Divin. La final fiecare cerc părea viu iar buchetul de raze din interiorul nostru era puternic, viu, radiant. Privind altarul……am simțit cum mă învăluie mai multe râuri de reamintiri și o beautitudine m-a dilatat cu totul. În răsăritul acesta……pacea, armonia, blândețea păreau ca sunt vii iar corpul de lumina avea niște irizații speciale. 

….

Am multumit fraților cerești și m-am întors cu unda divina…aici păstrând în viul nopții, buchetul de raze.