Pasind cu ochii atinsi de soarele divin, nu poti sa nu observi ca fiecare clipa este o floare, o binecuvantare, o bucurie ce iti atinge cupa interioara: zambetul unui copil, rugaciunea, o carte de lumina, un ceai inspirat, mai multi oameni frumosi care dezvaluie o intelepciune, o calatorie cu talc, o contemplatie, un rasarit, o plimbare in padure, un insight. In fiecare zi, spirale de flori-clipe ii imbraca pe oameni, dezvelindu-le frumusetea vietii ajutandu-i sa sparga crusta de ganduri, regrete, griji pentru a pasi intr-o lume noua, a Intregimii care suntem, a Sferei radiante care poate valsa cu sfere ingeri, simtind fuziunile cu bucuria cereasca, cu frumusetea, cu intelepciunea, cu blandetea, cu, smerenia, compasiunea, iubirea. De la cerul 7,4 in sus, fiecare deschidere a florii care suntem ne dezvaluie Gradina Domnului, acea gradina in care putem pasi cu totii, avand pasaportul luminic format din virtuti.

Si toate florile ceresti va asculta si ingenunche langa voi atunci cand manifestati atitudinea-Graal, acea coloana cereasca ce dezvaluie caracterul divin, chipul nostru christic, treimea care suntem.

Candva Omul Intregit, obisnuia sa bea si sa manance lumina traind extatic, fuzionand cu sferele ceresti ale iubirii, armoniei, pacii, blandetii, compasiunii, frumusetii. Era Treime in Unime dupa chipul lui Dumnezeu nu nemernic, pacatos, mic. Pentru a experimenta scoala vietii pe Geea, acest triunghi cu varful in sus, intregime si unime, a primit un vehicul de aterizare, o trinitate inferioara formata din minte, inima, corp cu care a inceput sa modeleze materia. Din impletirea gandului curat cu sentimentul inaltatoare a iesit fapta indumnezeita, din fuziunea florilor ceresti cu verbele vietii au tasnit frumoase realitati.

Aici pe Geea, omul a experimentat, alunecarea, caderea dar si inaltarea iar acum cand intoarcerea Acasa e atat de vie, simplu fapt ca iti dai voie sa te uiti cu iubire la un chip si cu blandete la o fapta, te branseaza, la Treimea care esti asezandu-te in centrul Triunghiului, ca un adult radiant, inteleptit, intregit.

Priviti la florile vietii simplu fara socoteala asezandu-le cu recunoastiinta in cupa lui Acum.

Ele fac parte din drumul vostru catre Acasa, din tandra regasire care devine Implinire in viul Prezentului.

Nimic si nimeni nu poate omora buchetul de radiante, straluciri, care se dezvaluie zi de zi in ochii treziei. De altfel si civilizatiile controloare si arhistrategia de lumina de asta se tem……de Trezia Colectiva care va scoate la iveala toate socotelile lor.

Indrazniti sa infloriti, bucurandu-va de Tot ceea ce Vine, exact asa cum Vine!!!! In fiecare anotimp dati-va voie sa contemplati si sa aplicati un adevar, o virtute, un triunghi de intelegeri!!!Nu va inchideti petalele in fata otravurilor aruncate prin stiri, tehnologie, media. Lasat-va atinsi de roua dimineatii, implinind Voia Domnului ca flori-Oameni ……in lumina tandra, blanda a regasirii!!!!