Intr-una din medidatii, pe drumul dezvelirii am vazut o catedrala a Unimii cu raze care atingeau intreaga planeta …….mangaind sufletele, chemand in lucrare, imbratisand.
Intrand in ea am perceput Primirea, Bucuria de a Fi, Dragul ceresc.
In sfarsit Acasa apoi am zarit Graalul in Centru pe masa de lumina glasuind parca in mainele unite ale tuturor sfintilor, maestrilor, ocrotitorilor acestei planete, cununa preoteselor in dreapta lui, coroana preotilor in stanga si multa rodire sub forma de cununite atingand ochiul dezvelit in aceasta nunta a Cerului cu pamantul in Sfant Numele Tau. Am simtit tasnirea ca o arteziana ce mi-a invadat parca fiecare celula si plutind m-am apropiat de un buchet imens de raze.

In pragul altarului se afla Ea, Maica avand alaturi fiicele, fiecare in graiul ei, cu alta cununita, cu bucurie in ochi si multa frumusete, toate Una in viul lui Acum, toate-Una in aceasta Graire Divina. Am simtit sa las parca rauri de flori in pragul altarului….toate florile-talcuri culese de-a lungul drumului si apoi m-am oprit atinsa de Maretie, imbratisata de Frumusete, Fiind.

In jurul Ei , a Maicii, s-a creeat un cerc de luminite apoi o spirala si o muzica minunata a invaluit totul, deschizand si alti ochi interiori, iubind, imbratisand, atingand petalele tuturor sufletelor.
Fiicele s-au asezat pe raze lasand fiecare ca darul ei sa atinga Departarea. Apoi au venit la Masa si descriind primul cerc de luminatori au chemat cu drag ceresc si altii fii si fiice….
Unimea este aici. Sunteti primiti. Impreuna-Una!

Au aparut multe cercuri largind Trezia, unduind si imbratisand Bucurestiul, Tara, Planeta, gingasind Totul.
Pe raze luminatorii intrau si parca chipul li se prefacea in Soare, nuntind Acum cu multe intelesuri si ramanand Aici in Regasire, Acasa.
……………………………….
Am simtit ca aceasta bucurie trebuie dezvelita, impartasita, asezata in fiecare Suflet.
Suntem primiti.