Cand am primit chemarea de a merge in Brazilia, imaginea care m-a animat a fost un smarald imens inconjurat de un cerc de cristale, o configuratie care sustine acest teritoriu, Brazilia fiind un reglator emotional in reteaua Noului Pamant.

Imaginea a revenit deschizandu-mi si drumul luminand ca un far pregatirea pana la intalnirea cu insasi povestea, viul marturisirii, dezvelirea. Din cand in cand cristalul principal aparea in triunghiuri sustinand lucrari alaturi de Ramania si Nepal, Ramania si China, Ramania si India, aducand la centru intelegeri, despletiri de sensuri, talcuri.

Aflandu-ma in Gradina Botanica din Rio am simtit atat de aproape triunghiul Brazilia-Nepal-Ramania incat am inceput sa lucrez, activand micile daruri asemenea unei  imbracaminti de lumina…braul maicii domnului la baza, cupa Graalului la mijloc, salba cu bucurii si cununa preoteselor deasupra,  coloana unimii imbracand Totul. In viul acestei patrunderi in vers divin, fiecare tara se inmultea, fiecare egregor conlucra, cristalele fiind instrumentele cosmice prin care simfonia generala se definea in notele ei tainice, frumoase, inalte.

In pasii bucuriei mergand pe Capatana de Zahar ( doi muntisori de poveste unde poti ajunge cu telecabina si poti vedea  si simti puterea unor cristale minunate a caror raza atinge intreaga planeta, descarcand unitati de Sens, asezand)  am intalnit un muzeu si o fabrica de cristale care parca au rotunjit lucrarea, au umplut o cu alte unitati de Sens, au intregit-o. Cristalele sunt peste tot aici( am simtit inauntru) ca niste borne de Sens pe care calci ca niste glasuri cosmice care iti anima Pasul, deschizand Calea, Luminand.

Brazilia este o tara a contrastelor plina de tipete, de placeri care dau in clocot, de vise mititele dar si de cautari frumoase care duc pana la miez ghidate de razele cristalelor care sustin energetic, teritoriul. Mergand cu pasi ceresti simti ca partea emotionala a acestui teritoriu este plina de valuri si ca aceste cristalute participa la reglaje, transformand tornadele emotionale, in intelegere pentru noi toti.

M-am acordat la cristalul de smarald, cristalul central si in ochiul dezvelit am simtit cum raza lui atinge  tesatura emotionala a fiecaruia, extinzand, dand tonul nelimitarii.

Privind filmul cosmic am vazut cum aceste configuratii de cristale sustin Unimea ca niste intelepti care prin tacere isi marturisesc patrunderea, ca niste iubitori care te ajuta sa te inmultesti, ca niste bucurii care te iau pe sus si sa te ajuta sa fuzionezi cu Cerul.