Cu ceva timp in urma ma ocupam de schimbare si dezvoltare intr-o companie mare,  proiectele de responsabilitate sociala desfasurate in Agas, Bistra si Cobadin fiindu-mi foarte dragi, Cobadin fiind si satucul in care am copilarit si in care acum se afla un loc-poarta, manastirea Mariei Magdalena. Intr-o zi stand de vorba cu directoarea gradinitei despre alegerea fiicei ei de a merge sa munceasca pentru compania canadiana care a invadat si chinuit multa vreme Rosia Montana s-a intamplat ceva incredibil….plangeam in interiorul meu neintelegand de ce ea ea mama si fiica ei nu vad chipul radiant al Ramaniei si nu il imbratiseaza si lacrimand in interior ma rugam la Maica. Ce graime sa aduc aici, Maica? Decizia a fost luata…. Cum sa ajutam locurile indurerate dar si oamenii? 

Ma nevoiam in interiorul meu ascultand-o pe directoare ……lacrimile interioare curgandu-mi fara sa le pot opri, tot sufletul meu fiind atins de aceasta fuga la straini pentru bani. In timp ce ma rugam am vazut cum se dezvaluie Rosia Montana avand de jur imprejur un brau ca o cosita argintata, o impletitura frumoasa, radianta. Sa-l puneti in toate locurile indurerate, in toate sufletele care plang. Am inteles atunci ca un copil care primeste ……un sarut al Cerurilor ca Maica a lasat graimea aceasta ….aratandu-mi/ne puterea vindecatoare a darului ei. De atunci cand simt un loc legat, spart, trist, o intersectie in care se fac accidente, un munte chinuit, un om in tipat si cu acordul lui, il chem si il asez in viul locului sa lumineze Maica, satul, tinutul, conacul, pe fratii nostrii intru Hristos. Si acest brau coboara bland, asezand pacea, bucuria, unimea. 

Am simtit mai apoi ca prin toate lucrarile divinului feminin, Braul a capatat radiante din ce in ce mai frumoase….S-a  umplut cu florile recunostiintei, bucuriei, intelepciunii, blandetii, caldurii, bunavointei, frumusetii, iubirii cosita acea impletita avand acum flori, cristale, geometrii din ce in ce mai calduroase, blande, dragastoase. 

Si Braul este acum plin cu daruri pentru noi-toti. 

Daca aveti o casuta care plange dupa ce ati facut o sfestanie sau ati curatat-o cu rugaciuni asezati Braul de jur imprejurul ei( folositi vizualizarea) apoi activati Graalul in centrul sau un triunghi-binecuvantare….Sa fie iubire, pace, bucurie!!!! si deasupra puneti cununa divinului feminin sau coroana luminii divine pe care unii dintre voi o aveti de la Melchisedec. 

Ce simtiti ca se limpezeste dar si creste in casuta voastra? Ce daruri noi graiesc? 

Braul darurilor este o impletire de energii, o tesatura binecuvantata care atinge locul si omul conducand la transformare, transmutare, transfigurare.