Va invit sa activati acest brau de lumina pe multipli de 3 la 9 dimineata, ora 12 00 sau la 21 00 dupa cum simtiti si puteti dand glas prin rugaciuni, posturi, meditatii, daruri de lumina acestei spirale ce uneste Cerul cu Pamantul vizualizand cum ea inconjoara Ucraina si Rusia apoi toate celelalte tari. Conectati-va la Centru, cu toate structurile unite pentru a contribui cu lacrimi de lumina la dezlegarea unor noduri, la inchiderea unor porti intunecate si a unor centre de control, la rescriere, la activarea Pacii, Armoniei, Bucuriei.

Suntem chemati/ chemate alaturi de stalpii, luminatorii, maestrii, rugatori sa dam glas Unimii prin lucrari de suflet ce capata chipul unor sfere de lumina ce se aseaza in acest brau-spirala salutand zorii unei noi etape. Depinde de noi-toti de fiecare gand de lumina, sentiment inaltator, fapta de iubire ca cele 6 civilizatii controloare din spatele plandemiei dar si al acestui razboi sa faca Trecerea….. Armonia, Pacea, Intelepciunea revenind in sufletele si in vietile noastre.

Fiecare in dreptul lui inainte de rugaciunea pe care o aseaza pe aceasta spirala sa-si faca o mica introspectie, limpezire, sa paseasca in Triunghiul iertarii pentru a putea da glas acestui brau de daruri.

Razboiul nevazut care a inceput la finalul lui 2019 capata forme vizibile insa el este intretinut de nerezolvatele din noi, de conflicte interioare, de neiertari, neiubire, neacceptare. Ne aflam intr-un an al copilului cu multe minuni intrupate dar si plati care vin cu multe talcuiri. Haideti sa ne ocupam de razboaiele interioare pentru a a linisti si razboiul exterior. Dupa cum ati vazut dupa triunghiul intunecat al fricilor fata de boala, necunoscut, moarte s-a activat un nou triunghi cu varful in jos: al furiei, urii, neiertarii adus la suprafata de acest acest razboi….Ucraina-Rusia. Si nu putem vedea chipul protagonistilor daca nu ne spalam de ceata. Actorii principali nu sunt cei pe care ii vedeti la televizor. Doar prin contemplatie, meditatie, rugaciune vom putea sa ii simtim.

Acest razboi din spatiul ortodox orchestrat de civilizatiile controloare si fratiile intunecate, sustinut de fricile, neiertarea si igonoranta noastra naste in multe suflete, ura sau furie sau deznadejde. Fiti credinta, iubire, blandete!!!! Totul este ingaduit cu un rost mai inalt decat ceea ce vedem la televizor. Nu lasati un nou val de hipnoza sa va inlantuie. In centrul vostru veti gasi buchetul de raspunsuri cu care puteti saluta primavara vindecatoare, primavara pacii, primavara divina.

…….

Am pasit intr-un taram alb-radiant cu ghizii mei si MayRa. In templul Unimii ne-a intampinat Arhanghelita Gabriela si multe entitati ale divinului feminin. Erau imbracate diferit in culori radiante ce iti vindecau ochii sufletului. Impreuna dezveleau energia curcubeu acea energie prin care Cerul saluta Pamantul, punte de lumina, viu si gradina, in ochiul regasit.

M-am apropiat de centru si am vazut un triunghi auriu in care se afla Pocalul Inimii, Sf Graal, Cupa Unimii. O energie matasoasa curgea din el atingand inimile tuturor ca o ambrozie divina. Aceasta hrana de lumina atingea toti centrii activand in miez, Cupa aceasta a Inaltarii. Am simtit coloana cereasca activandu-se cu toti centrii pana la chakra 33. Deodata am perceput prezenta cavalerilor Graalului, maestrii unimii, sfintii, protectorii acestei planete. Era atat de frumos…….sa-i privesc cu mantiile lor in aceasta coloana de lumina graitoare.

AraN…de ce am fost chemati aici? Sunt 8 acordaje ceresti pe care le primiti, 8 trepte de lumina ce se activeaza in sufletele voastre pentru a pasi in noua etapa. Un soare mic s-a activat deasupra Graalului….si cele 12 raze ale lui atingeau 12 timpuri. Pe fiecare raza…mai multe familii de lumina salutau acest Acum. In soare am vazut, chipul de lumina, viul christic, ochii lui Isus.

Tata…………iti multumesc, atat am soptit…iti multumesc, iti multumesc. Apoi am simtit sa-mi plec capul si sa las lucrarea divina sa se faca. Mai multe imagini s-au insirat tinandu-se de mana…Ucraina si Rusia ca doua ape murdare intalnindu-se ……de jur imprejurul lor Brau de Daruri, deasupra Cununile si totul imbracat de Coloana iubirii divine. E timpul….am auzit in interior, e timpul sa va activati ca Fii ai luminii, sa veniti noapte de noapte in Cetatea de lumina iar ziua sa teseti cu fire de lumina….covorul divin pentru cea De A Doua Venire. Cupa Unimii s-a activat incepand cu anul 2000 insa venirea in trup se va face abia acum ca sa intelegeti Timpurile. Fii ai Iubirii, fiti pregatiti!!!! Am privit o alta imagine…si fiori placuti, intensi un fel de…. roua de lumina s-a asezat in suflet. Arhanghelul Mihail imbratisandu-l pe Lucifer si Fiara tacand. Mi-a amintit ca in noaptea de 8 spre 9 februarie am vazut pentru prima data aceasta victorie a luminii ….si am fost coplesita. Doamne dar fiara zbiara prin acest razboi….si cascada ei de frici, furii, ura….urla parca prin toti oamenii. O alta imagine mi-a aparut……Inauntrul apelor murdare care descriau Ucraina si Rusia se creeau triunghiuri negre cu varful in jos….din ce in ce mai multe si mai mici toate conducand la niste porti negre. Mai multe centre de control..imi spuse ARAN insa apele murdare sunt plati, nerezolvate, conflicte statute, neiertari ce tipa de mult timp. Si ele se spala……Se spala prin razboi? Se spala prin lacrimi, jertfa, rugaciune. Asa se spala corpul -umbra al celor doua tari. Manipulati de civilizatiile controloare…au dat glas intunericului. Insa limpezirea va veni prin toti cei ce se roaga activand Braul de lumina. Indrazniti sa pasiti ca Fii ai Luminii. Deodata am vazut, sfinti, stalpi, luminatori oameni de jur imprejurul apelor involburate, unindu-si Vocile. Erau toate limbile si simteam o apropriere minunata cu toti. O energie aurie curgea peste apele negre involburate in care triunghiurile se adanceau smolite mancand marca miezul tarilor, insasi centrul lor. Isus a privit apele si a pus semnul crucii. Sa fie Pace, Iubire, Unime!!!! Am simtit……..raza christica coborand, apele limpezindu-si chipul, triunghiurile vrajbei tacand. Pentru o clipa Chipul lui stralucind a atins totul.

M-ati uitat……si ii simteam graimea in toate sufletele……..lacrima, iubire, Acasa. M-ati uitat …….insa eu sunt Aici…… Am simtit spirala ortodoxiei desfacandu-si luminitele, cununile graind si Coloana atingand Ucraina, Rusia, Tarile. Mihail………cu sabia lui….era si el Aici, taind nodurile, stringurile, eliberand aurul celest. Deasupra tarilor mai devreme involburate…am vazut simbolul Infinutului apoi Chipul lui de lumina si apoi trei Cruci albe-aurii coborand si lucrand in noi-toti. In chipul unimii …am vazut si simtit Cchii lui peste tot, Ucraina si Rusia linistindu-se, balaurii tacand. Cercurile de lumina formate din sfinti si lucratori imbratisau totul…iar energia aurie mangaia acest Acum.

AraN…imi spuse..se va stinge focul malefic, portile intunecate se vor inchide, centrele de control nu vor mai avea putere asupra Fiilor Luminii. Dezactivati frecventele fricii, neincrederii, urii. Fiti credinta, iubire, pace!!!!

Am vazut Ucraina ca o femeie speriata, murdara imbratisand chipul ei de lumina si Rusia ca un tata ce isi priveste mainile oftand, cascand, trezindu-se. S-au privit si s-au imbratisat…si toate fiarele au tacut reveland zorii celei De-a doua veniri. Am privit Cerul…si am simtit coborarea lui in fiecare centru…….naframa, ochii, iubirea. Sunt Christ si Lumina, Viu si Gradina, In ochiul trezit!!!!

Va invit pe 8 martie sa primiti cele 8 daruri, dand grai Trenei divinului feminin prin meditatii, contemplatii, invocatii.

Unde? pe Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

La ce ora? 18 30

Cat? 30 ron sau cat simtiti

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va deschida toate Portile si Intelepciunea sa va fie Calauza!!!!