Invoc un clopot alb-auriu de protecție care să coboare peste noi și peste intreaga tara, invoc prezența divină a domnului Melchizedek, invoc Sfanta Treime si toate Fortele Triunice care trebuie, vor si pot sa contribuie la dezvelirea chipului de lumina al tarii noastre. Cer să fim învăluiți, acum, de o lumină radiantă – auriu opalescentă a robei lui Melchizedek și să fim înconjurați acum și pentru TotDeaUna de raza iubirii, raza claritatii, raza intelepciunii. Invoc Braul Maicii pentru a ne elibera și curăța de tot ceea ce nu este lumină pentru Binele nostru cel mai Inalt, Fantana ei Limpezitoare, Sfantul Acoperamant. Invoc Sfanta Cruce, Mantia lui Isus Hristos, Camasa Vindecatoare a Mariei Magdalena. Afirm ca suntem in totalitate conectati  la ghizii spirituali trimiși nouă, la sfinții Arhangheli și la toate entitățile călăuzitoare de lumină. Invoc acum ca lumina sa coboare in pocalul inimii dezvelind Graalul interior, Omul cu O mare. Invoc prezența pentru noi toți a razei alb-aurii in chakra noastră a coroanei pentru a ne asista în procesul transmutarii, iluminarii, transfigurarii. Invoc triadele de virtuti care sa ne sustina in Tot si Toate: iubirea-armonia-pace, bunatatea- intelepciunea-bucuria, recunostiinta-smerenia-compasiunea, integritatea-frumusetea-armonia. Invoc pe sfintii nostri pe Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Sfintii Martiri Brancoveni, pe Sfanta Filofteea, Sfantul Grigorie Decapolitul, Sfantul Antonie de la Iezer, pe apostolul si protectorul tarii, Sf Andrei, pe Sfantul Calinic si Sfanta Teodora de la Sihla pentru a dezveli in Impreuna-Una, chipul de lumina al RaMaNiei, darurile ei, puterea ei radianta.

Invoc lumina ta Doamne 

Iubirea ta, 

Intelepciunea ta, 

Blandetea ta,

Coloana sa fie pentru Bucuresti si dulcea RaMaNie.

Cu ochi ceresti 

Din albastrul pur ne privesti intarindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne, 

In gand te chemam, 

Cu iubire imbracam, 

Mantia ta. 

…..

In noiembrie sau la final de de toamna, pentru a primi darul de intelepciune al iernii, trecem prin probe individuale sau colective, teste de viata menite sa aprofundeze teme sau lectii pe care nu ni le-am facut in alte luni din februarie sau martie sau iunie. Si daca ne uitam la provocarile lunii noiembrie vom intelege ca ce nu am integrat in septembrie s-a intors pentru ca apoi incepand cu 1 decembrie sa simtim spirala Craciunului albul-aurit al iernii cum coboara in structurile noastre dezvelind daruri ceresti si bucurii lumesti…….in marele Pocal al Inimii.

De pe 1 pana pe 24 decembrie, cei 24 de intelepti prin Mos Nicolae si Mos Craciun ne aduc in pantofii sufletului, gingasii ceresti dar si intelegeri amarui sau dulcege, roade aduse la suprafata de jucatile divine prin care am trecut.

Si pentru a le simti……nu va lasati furati de cumparaturi precum si de listele pentru sarbatori….ci opriti-va un pic in voi, in fiecare zi, multumind intregului an. Desenati o axa a timpului cu toate evenimentele din 2022 si vedeti care este aurul celest, invatatura ce poate fi extrasa din fiecare experienta. Acel auriu care se varsa in aura dezvelind Soarele Divin este si pasaportul nostru pentru Carul de Lumina, Corpul de Slava, Viul Christic. Fara aceste profunzimi care ne duc pana la corpul cauzal nu putem accesa darurile iernii interioare. Iar intelepciunea care nu se impleteste cu iubirea ( corpul budhic) nu poate naste copilul numit Adevar.

Asa cum exista un car de lumina propriu la fel putem vorbi si despre chipul de lumina al tarii nostre, dezvelit de Sundar Singh, parintele Arsenie Boca si alti protectori, sfinti, stalpi de lumina care din timpuri diferite atinse de multe provocari……au vorbit despre misiunea RaMaNiei, o tara mica insa cu mari daruri spirituale.

Ne apropriem cu pasi mici de 22 12 2012 o poarta solara strajuita de triade de luminatori avand in centru Soarele Credintei( mai mic, corp cauzal), Soarele Iubirii( mai mare, corp budhic) Soarele Christic( si mai mare, corp atmic). Si aceasta poarta prin 12 raze ne atinge pe Toti luminand intreg Pamantul dupa cum noi ne deschidem Graalul, Pocalul Inimii. Si tara noastra primeste binecuvantarea celor 12 raze, 12 apostoli care ne ating sufletele, activand Floarea de Lumina, Chipul ei Christic. E o initiere colectiva ce incepe de la nivelul cerului 12 si coboara pana la nivelul cerului 3 activand triadele interioare, coloana divina, chipul nostru de lumina. Si daca v-ati dezvelit caracterul divin prin trei virtuti sa spunem iubirea-armonia-pacea sau bucuria-intelepciunea-blandetea sau integritatea-bunatatea-frumusetea atunci veti simti rodirea acestei porti solare in voi, luminescente aurii care vi se vor aseza in structuri, dand glas carului de lumina.

Vizualizati incepand de azi ca sunteti o petala triunica conectata la pistilul-Soare primind prin cele 12 raze….. iubire, armonie, pace, bucurie, intelepciune, discernamant, claritate, bunatate, smerenie, clar, intelepciune, credinta in centru fiind Unimea sau constiinta ascensionata Trei in Unu. Si conectati-va in fiecare zi, infuzia maxima de energie fiind pe 22 12 2022. Un triplu rasarit al credintei vii( intelepciune aplicata) al iubirii si al divinului triunic se activeaza de azi in structurile noastre. Omul cu O mare se dezvaluie la fel si RaMaNia cea puternica si radianta. Sa fim moase, stalpi, sustinatori pentru o noua etapa, alb-aurie din viata noastra si a tarii nostre. Si nu e intamplator ca exista un contract colectiv care ne aduce in noapte sau prin atelierele conective si dezveliri Aproape asezandu-ne pe fiecare in petala lui ( unicitatea proprie) dar cu o voce comuna, auzita pe aceasta Spirala a Unimii care este si Spirala Inaltarii. Indrazniti sa spargeti coaja de ou si sa va scufundati in Soarele Christic:

Parinte, Cuvinte, Duhule,

Treime in Unime,

Soare al Credintei, Iubirii, Unimii,

Curatateste-ma de toate neputinta, intinaciunea, supararea

Elibereaza-ma de toata boala, uraciunea, patimirea

Adu Stralucirea ta Frumoasa, Iubitoare Blanda in Sufletele Noastre.

….

Primesc sa fiu Graalul Tau, Floarea ta de lumina si Buchetul de Raze

Prin care Christul graieste.

….

Invoc lumina ta Graitoare, Doamne,

Iubirea, Intelepciunea, Discernamantul,

Blandetea, Smerenia, Recunostiinta,

Bucuria, Pacea, Armonia,

Recunostiinta, Bunatatea, Integritatea

Coloana sa fie!!!!

Cu ochi ceresti, din albastrul pur ne privesti,

Iubindu-ne, inteleptindu-ne, inaltandu-ne

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Mantia ta.

…….

Raza de iubire,

Viu christic si Implinire,

In ochiul trezit.

…..

Desenati 12 raze care se desfac din scanteia divina care sunteti. Multumiti iubirii, armoniei, blandetii fiecarui atribut divin. Multumiti la final Soarelui insusi, fuzionand cu el. Ce simtiti?

Poarta din 22 12 2022 ne aduce 12 activari solare care vor grai prin centrii 4-22. Pentru unii oameni aceasta desfacere de raze va inseamna mai multa radianta pentru altii noi daruri se vor activa pentru altii anumite roluri ceresti ii vor aduce mai aproape de misiunea colectiva pe care o avem Impreuna de Maestrii ai Trecerilor pregatind Unimea la nivel planetar, Nu este vorba despre o dizolare a religiilor ci despre o recunoastere a Divinului Triunic, a Unimii si a Voii Divine asa cum ea coboara zilnic prin noi…insa putini o urmam in Adevar. Si acest buchet de activari( 12 raze, 12 apostoli) ne va permite sa ne recunoastem chipul christic si sa-l urmam fara frica chiar de va fi nevoie sa ne sacrificam job-ul sau imaginea sau comoditatea.

Si pentru ca vorbim despre jertfe nu uitati sa cititi Acatistul Sfantului Calinic pentru manastirea Frasinei, zi de zi pana pe 7 ianuarie, Aceasta manastire este chakra a saptea a RaMaNiei, insasi varful de munte. Daca ne lasam loviti aici, distrusi sau doar ingenunchiati, va fi greu ca tara sa ne dezvelim darurile spirituale. Dupa cum stiti guvernul ocult tinteste spre distrugerea ortodoxiei pentru a planta si tarile mici dar cu inaltimi spirituale, casatoriile intre homosexuali, acceptarea diversitatii etc. Daca vrei sa distrugi o tara ii ucizi varfurile ceresti si atunci intregul munte se va prabusi. Indrazniti sa va rugati pentru Athosul nostru, activand in felul acesta prin aceasta intelepciune aplicata, Soarele Interior.

….

Va astept pe 22 dec la ora 18 30 sa activam chipul de lumina al tarii noastre.

Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisor

Fie ca iubirea, intelepciunea, bucuria sa va deschida Drumurile si Adevarul sa va fie Calauza!!!!