Multi percep acest triunghi ca fiind balaurul cu care se vor intalni candva poate dupa 60, 70, 80 ani,

Si totusi gasesti adeseori tineri fara pasiuni, imbatraniti as zice, copiii bolnavi platind pentru teme restante din alte vieti si treceri care intervin in varste foarte mici dictate de contractele de suflet.

Ce ar fi sa ne imprietenim cu acest triunghi si sa nu sa ne mai fie frica de el?

Boala este un maestru deghizat care ne invita sa descoperim in noi un triunghi limitativ care isi face de cap poate de multe vieti, batranetea este un varf al intelepciunii, rabdarii, iubirii daca stim sa o lucram inca din vremea tineretii iar moartea este o trecere frumoasa care ne dezvaluie mai mult din splendorile acestui univers, revelandu-ne aspecte din cunoasterea cereasca pe care le uitam in viata cu trup.

De multe ori evitam sa vorbim despre acest triunghi considerandu-l urat, greu, incarcat.

Insa vom trece prin el si e mai bine sa-i contemplam frumusetea dinainte.

Boala este un reglator, un curatator, un aliniator la voia arhistrategiei de lumina. Cand ai iesit din Dumnezeu ti se spune sa revii si asta prin intermediul acestui goarne care iti arata unde este neacceptarea-neiubirea-neiertarea sau nelinistea-frica-supararea sau orgoliul-dispretul-raceala sau egoismul-tristeatea-nerabdarea. Un deget divin este boala care iti dezvaluie unde pot fi facute corectiile pentru a transforma un triunghi limitativ intr-unul trezitor, ascensional, al unimii.

Nu trebuie sa ne victimizam construind boli sau exagerand in jurul unei morti. Si totusi care este talcuirea acelui eveniment pentru noi? Ce ne aduce el in Graalul interior? Multe morti  ale celor care ne sunt rude sau prieteni in adevar reprezinta treceri care transforma, transmuta, transfigureaza ducandu-ne mai aproape de varful muntelui interior.

Contemplati acest triunghi.