„Doamne ma eliberez de toate problemele si devin UNA cu TINE!!!”
Orice problema este o CALAUZA in teritoriile subconstientului nostru care ne invita la o scanare a ceea ce repetam in viata noastra. E pentru inceput o nealiniere, o neasezare, o dezicere de sens.

Ea este si un carlig care agata si aduce pe pelicula constientului,- emotia, gandul, dependenta, patima, conceptia, excesul, deficitul, asupra caruia trebuie sa lucram. Problema ne invita sa ne destelenim interiorul, sa-l limpezim, sa-l cladim corect.

Daca am sti sa mirosim aerul am simti cand se apropie o problema. Interiorul nostru e mai incins, mai nerelaxat, ceva electrocutat bordeaza atmosfera, o stare grea planeaza peste tot.

Problema este atrasa de dezordine. Intr-un climat de ordine, pace, bucurie,nu exista probleme. Ea apartine doar orizontalei umane perfectibile si energiilor vechi. Ea poate fi privita si ca un coleg curios care ne insoteste pe drumul vietii si care ne imbie sa citim marea carte interioara, cea care a fost lasata pentru ca fiecare pagina a ei sa ne dospeasca, creasca, aseze in teritoriile constientei.

Uitati-va in boabele-probleme si insailati-le. Ce se repeta? Ce vrea sa va spuna acest lantisor? Care este radacina acestor repetitii?

Incercati sa asemanati problema cu o insecta, pasare sau un animal. Incercati sa-i descrieti culorile blanitei sau ale penajului. Jucati-va cu acest animalut intr-o gradina cu multa lumina. Mai este la fel de nesuferit ca la inceput?

Ce vrea sa va spuna aceasta insecta? De ce va inteapa? De ce revine si nu va lasa in pace? Care sunt cauzele pentru care a aparut?

Gratia sa fie cu VOI in TOT si VOI-UNUL!
Camelia Radu