Poate ati fost victime in viata aceasta, prea blande, chiar moi in fata calailor sau a distantilor impietriti, renuntand la visele voastre pentru cineva pe care l-ati iubit sau careia i-ati dat puterea voastra crezand ca impreuna va veti bucura de varful muntelui. Insa nu a fost asa….el sau ea au profitat de blandetea voastra si astfel v-ati trezit fara o profesie, o poveste, un dar propriu exprimat in Unime pentru ca ati ales sa stati acasa cu copiii, plantand blandetea lipsita de fermitate si discernamnat sau poate ati preferat sa stati in umbra si ati ramas o umbra. 

Pasiti in acest triunghi, blandete, fermitate, discenamant, cultivand toate cele trei aspecte. Ce fructe apar in copacii relatiilor voastre?

Recuperati-va puterea fiind ferma, blanda cu discernamant. Cum va simtiti avand acest chip treimic?

Chiar daca nu aveti un tata ferm in spate sau un partener increzator, activati constient prin afirmatii potentatoare, fermitatea. 

Ex: Cu fiecare clipa sunt din ce mai ferma sau folositi urmatorul joc de cuvinte:

Sunt blandete

fermitate

discernamant.

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt. 

Pe ce raze ale vietii reusiti sa exprimati blandetea, fermitatea, discernamantul? Unde nu reusiti?

Cerneti experientele din viata voastra cautand talcuirea lor, rostul, saltul de intelegere. Fiecare experienta ne dezvaluie o tema sau mai multe de viata, darurile pe care le are pentru noi precum si varful ei, piscul intelepciunii. Si acest varf treimic se traduce in virtuti care se aseaza in noi. Daca ne-am uita cu ochi ceresti am vedea ca fiecare culme atinsa fuzioneaza cu toate celelalte culmi creand o floare cereasca cu baza descriind toate triunghiurile in care se activeaza experientele noastre de viata. 

Discernamantul inseamna sa vezi aurul ceresc al fiecarei situatii si folosindu-l optim sa iesi din toate buclele mentale, emotionale, existentiale. Daca ai fermitate fara discernamant e posibil sa-ti iei jucariile si sa pleci in prima proba a destinului activa intr-o relatie. Daca ai doar blandete fara discernamant e posibil sa fii calcata in picioare de unii care nu apreciaza blandetea. Impreuna adica in aceasta treime in Unime reusim sa exprimam blandetea mamei, fermitatea tatalului si discernamantul fiului. 

Cum te simti in aceasta treime?

Ce iti aduce ea altfel in destinul tau?

Cum repara acest triunghi, relatiile din viata ta?

Ai gasit doza optima de blandete ca sa nu mai fii tratata ca o victima si pe cea de fermitate ca sa nu mai fii considerata cocosul sau tatal ferm?

 Cum poti exprima faptic acest triunghi in familie? 

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice