Dupa cum va spuneam si in alte articole graalienii dezleaga cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput dezvaluind in triunghiul Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit, multe taine.

M-am nascut si am trait pana la varsta de 19 ani in Dobrogea si de nenumarate ori am trecut pe langa bisericile rupestre fara sa le vad. Bunicii mei stau la Cobadin astfel ca ma puteam opri macar un minut in drum spre ei…..sa imbratisez si sa rasfoiesc aceasta poveste. Recunosc ca nu le-am vazut si mai mult ca sigur nu eram pregatita sa ma intalnesc cu ele. Mult mai tarziu respectiv acum 5 ani mi s-a deschis sufletul trecand pe acolo…. am incercat sa aflu mai multe insa Poarta a ramas inschisa.

Pe 4 iunie 2012 intr-o zi unsa cu multa lumina, mergand spre parintii mei si bunici, cu Sarra, Stefan si sotul meu am mai ciocanit inca o data la usa care nu vroia sa se deschida si rugandu-ne am cerut sa ni se reveleze taina acestui loc.

Batranelul care ne-a insotit parca rupt dintr-o poveste cu vorba blanda si sufletul innaripat ne-a condus prin toate bisericutele tesand cu entuziasmul, dragostea si linistea lui o retea minunata de intelesuri. Pluteam si eu si copiii peste puntile inguste, inalte, usor periculoase. Eram intr-o sfera alba frumoasa in care sufletele noastre si minunea locului, fuzionau. Din cand in cand se auzea trilul Sarrei care ne spunea ca ea acolo vrea sa ramana, ca este grozav si ca se simte din-tot-dea-una in acel loc. Si avea dreptate…..Coborase candva pe acel cordonul energetic si traise in acel spatiu binecuvantat.

Simtiteam ca ma dilat, ma extind, ma contopesc cu Totul. Reamintiri, regasiri, recunoasteri. Sunt 9 bisericute insa din aproape in aproape se vor dezvalui. Ceea ce vedem cu ochii fizici e doar inceputul. Povestea continua intr-un alt registru deocamdata. Pe muntele Creatiei am coborat candva si in Ramania mai sunt 6 locuri poarta pe unde am venit de pe alte planete, sa gradinarim cu lumina, Omul.

Insa ceea ce ma bucura este ca in astfel de locuri se deschid Contractele Initiale si se dezleaga cunoasterea, puterea, darurile dintru Inceput. Te opresti si simti cum Inceputul se uneste cu Finalul in Sfant Numele tau. Esti Una cu Totul. Esti.

Bucuria regasirii mi-a activat sensibilitatile si astfel am putut sa simt si sa inteleg ca nu suntem in Centrul Configuratiei Geometrice specifice locului.Ceea ce am vizitat sunt doar 4 bisericute, urmeaza cristalul pe care sta o bisericuta minunata cu scene care dezvaluie inceputurile Umanitatii apoi vin inca 4 locuinte in care se gasesc multe dovezi ale venirii noastre aici de pe alte Planete. Locul are 5 bratari energetice protectoare. Codurile lor le stii in primul rand copiii, gralienii, ramanezii si zamolxienii. De altfel batranul ne-a spus ca datorita copiilor ne-a deschis poarta.

Locul nu poate fi vizitat deocamdata decat de geologi, istorici, muzeografi, oameni din televiziune.

Plecand de acolo am simtit nevoia sa ma tot intorc cu ochii sufletului si sa privesc. Astfel am observat ca in preajma trei nave apartinand unor civilizatii prietene, protejau zona. Afirmatia Sarrei tasnea din recunoastere, din imbratisarea fara timp, din regasire, din intalnirea cu fratii nostrii nonfizici. Pana la sfarsitul anului 2012 e foarte posibil sa se dezvaluie si alte pagini abundente in inceputuri ale acestui loc. Triunghiul Alunis-Basarabi-Pestera Sf Andrei e plin de sensuri pentru evolutia noastra. E un triunghi trezitor-translator care dezvaluie lucruri uluitoare legate de noi, venirea noastra aici, rostul nostru, finalul acestui ciclu, noile vremuri, cunoasterea, puterea, darurile noastre dintru inceput si sensul lor in cresterea noastra.

Si ca o confirmare ca aceste Contracte Initiale se deschid in locuri pline de SENS, in spatii poarta in care putem comunica cu multe civilizatii-prietene, pe 5 iunie, dand initieri unor oameni frumosi, am primit si eu si ei, 3 initieri sau revarsari de lumina din chiar locul pe care il explorasem cu o zi inainte.

Corespondentele continua…..Anul acesta centrul configuratiei de la Basarabi va fi dezvaluit. Prin el recunoasterea Ramaniei, a puterii si darurilor ei va fi mai lesne acceptata.Asa sa fie si Noi-Impreuna-Unul!