Seara inainte de somn, asezati-va in Centru activati toate razele zilei si incepeti prin a va face iertarile fata de Tot si Toate: Doamne iarta-ma pentru toate greselile pe care le-am facut azi cu Voie si fara Voie fata de mama, tata, managerul meu, copii, sot, soacra dar si fata de iubire, armonie, pace, intelepciune, discernamant, fata de Tot si Toate, Eu ma iert si ma dezleg, Sunt Una cu Iertarea. Si fiti sinceri, deschisi, smeriti. Apoi cititi un Acatist sau faceti o meditatie dupa care intrebati ingerul vostru…..ce lucrare cereasca e de dorit sa fac pentru binele cel mai inalt al Tuturor? Si rugati-va intr-o seara pentru cei care au trecut la cele vesnice si nu s-au ridicat sau pentru mamele care isi cresc singure copiii sau pentru cei uitati si care nu mai au bucurii mici sau mari sau pentru animalele abuzate etc. In aceasta lucrare triunica formata din( iertari-acatist-lucrare de lumina) se activeaza BineCuvantarea Divina. Asa ne inchidem misiunea zilei cu 100 si vin ingerii somnului. Si cereti cu toata dragostea sa mergeti in Templul Intelepciunii sau in Templul Iubirii sau in Templul Bucuriei sau in alte temple care va cheama.

Cu acest triunghi puteti accesa somnul initiatic si visele Unimii. Puteti calatori in 3 sau 5 sau 7 ore pe alte planete sau in alte universuri aducand din templele ceresti…..idei inaltatoare, stari revelatoare si transformatoare, bucurii ceresti. Un initiat nu are nevoie de mai mult de 5 ore de somn de la 10 00 la 3 dimineata….insa e important unde calatorim…Daca avem un suflet incarcat care nu se poate ridica din cauza greutatilor si o constiinta nelinistita vom avea cosmaruri si somnul va fi foarte agitat sau lung si neimplinitor.

Pregatirea pentru aceasta calatorie presupune sa conlucram cu mai multe triunghiuri de lumina: post-spovedanie-impartasanie, iubire-pace, intelepciune, iertari-acatiste-lucrari ceresti.

In vechea Lemurie calatoream cu sufletul, in vechea Atlantida calatoream cu spiritul aducand prin reamintire, vis lucid, desarhivare,…inovatii, inventii, idei minunate care ne sustineau in evolutie. Ca fiinte multidimensionale venite sa experimenteze viata pe aceasta planeta noi am avut candva 12 simturi ( 12 ceruri, 12 apostoli) inclusiv capacitatea de a calatori in lumile subtile.

Pentru a activa capacitatea de a va transporta…..pregatiti-va constient pentru somn ca si cum ati intra intr-un Templu al regasirii.