Multa vreme ne-am plimbat pe strada Bine-Rau neobservand Sinele Divin care ne priveste din capul tiunghiului marturisind in taina recunoasterii de Sine ca Omul nu Devine Om pana nu se intalneste cu Temele lui.

Incercati sa nu va mai luptati cu asa-zisul rau ci doar sa puneti intrebarea: Care este lectia mea? Ce am eu de invatat din aceasta inclestare? Ce vrea sa-mi spuna Sinele Divin, acum?

Nu va mai aruncati in emotii si nu va mai identificati cu ele. Ele doar scot suprafata tema nerezolvata de Altadata sau din Acum. Multumiti-i emotiei ca v-a revelat lectia si cautati darul experientei in care va aflati.

Fara bulevardul bine-rau, noi nu ne activam inaltimea, varful, muntele. Insa nu trebuie sa ramanem la poale ci sa stam in cerurile interioare vazand binecuvantarile temelor pe care le avem si bucurandu-ne, facand salturi de intelegere si recunoscand Minunea care Suntem.

Binele este ceea ce am INTEGRAT, raul este ceea ce EVITAM, BAGAM SUB PRES, NU VREM SA INVATAM.

Opunandu-ne TEMEI, vom creste NEINVATATELE, acceptandu-ne TEMA si rezolvand-o vom intalni MUNTELE CARE SUNTEM.

Daca priviti cu ochii sufletului un astfel de triunghi, BINE-RAU-SINELE DIVIN veti vedea in interiorul lui OMUL INDUMNEZEIT, OMUL FRUMOS CARE SUNTETI.