Arata ca un clopot imens imbracat in culori suave, blande, hranitoare. Am patruns prin poarta fiului-fiicei (sunt trei porti: a mamei, a tatalui, a copilului) si am privit cu ochii sufletului. Baza ei este un triunghi inscris intr-un cerc iar varful, un cristal imens alb.  Lumina aceasta invaluitoare se desfasoara ca o spirala care imbraca diferite culori de la varf spre baza. Si ea functioneaza pentru oricine intra in acest templu al recunoasterii de Sine ca un lift energetic dar si ca un reglator.

Acum spirala m-a condus pe cercul auriu la cartea sacra a Egiptului. In functie de ceea ce este de dorit sa aduc in acest plan ca informatie, merg pe un cerc de lumina, albastra, alba, aurie, bleo, verde, galbena, roz, mov.

Cand ajung la palierul de unde iau informatia, ma intalnesc cu entitatile de lumina care se ocupa de Egipt. Sunt trei entitati, un indrumator, un arhivar si un traducator. Sunt adusa in centrul triunghiului si prima carte care se deschide de la Sine imi arata geometria calatoriei din Egipt. Parca stiam ca sunt arhivele….insa acum vad chiar pelerinajul din septembrie 2013.

Pe raze de lumina una aurie, una mov una alba , entitatile de lumina imi soptesc ca am mai facut aceasta calatorie candva cu acelasi grup. Imi vor reaminti in cateva momente. Se deschide o noua pagina lichida, vie cu 5 triunghiuri de lumina care descriu un cerc in centru aflandu-se un triunghi alb radiant format din Thoth-Ra-Araragat. Aceasta calatorie a fost facuta candva si grupul respectiv a ajuns in centrul fiecarui triunghi activand Spirala.

Acum vor fi 7 triunghiuri care descriu Cercul si triunghiul radiant. Si vom urma Drumul. Adica vom activa Spirala la Centru si apoi in fiecare triunghi.

Arhivarul imi aseaza in fata o harta care descrie o noapte cu stele …vie, parca eram acolo si imi arata usor o planeta. E Sirius. 7 entitati frumoase ma invita in jurul unei flacari si imi arata un drum de luminite care candva au coborat in Egipt pentru a naste aceasta civilizatie. Si ei descriau configuratia pe care am vazut-o mai devreme in Cartea Egiptului, fiecare triunghi desfandu-se in alte triunghiuri  impletind terestrienii cu asa zisi extraterestrii pana cand aceasta civilizatie cu templele ei a prins viata. Si cand misiunea noastra s-a terminat triunghiurile au devenit sfere care au valsat pe spirala evolutiva, unind Cerul si Pamantul, unind Totul cu Unul.

Aceslasi contract dintru Inceput se deschide si Acum reamintindu-mi drumul facut atunci si lucrarea noastra. Si aceasta tema comuna e de dorit sa fie continuata pentru a se atinge Echilibrul, Linistea, Iubirea in aceasta parte a lumii.

Sunteti chemati imi spune indrumatorul. Ati mai fost aici si in Inceput.

Alaturi de triunghiurile calauza vor fi multe entitati de lumina care va vor oferi suport energetic ca sa traduceti in gemetriile sufletului ceea ce vedeti sau intalniti in asa fel incat egiptologii, situatiile, oamenii sa nu va indeparteze de misiunea pe care o aveti.

In gup vor fi modelatori in retea, ghizi, canale, sustinatori, restauratori, tesatori, acordori, traducatori, copiii-indrumatori. Urmati drumul interior pe care vi-l reamintiti si toate portile exterioare vi se vor deschide.

Nu uitati sa dati drumul codurilor in retea oriunde v-ati afla. Sufletul va va raspunde.

Spirala Divinul Feminin va destepta vechile temple echilibrand masculin femininul desarhivand pentru voi toti, informatii de care aveti nevoie sa evoluati, unind Cerur si Pamantul, radiind peste toti pace, bucurie, frumusete, caldura, iubire, drag, intelepciune, activand florile cunoasterii in toata reteaua Egiptului si deschizand portile Scolii Misterelor.

Odata cu voi viata se intoarce. Sfinxul va cheama. Activati bratarile de cristale si conectati-va la Sala Arhivelor. Copiii-luminatori va vor ajuta….

Sfinxul din Bucegi si Sfinxul din Peru v-au lasat in structuri informatii si energii pe care e de dorit sa le duceti in Vechiul Egipt care va deveni dupa activarea Spiralei, Noul Egipt.

Pastrati iubirea catre Tot si Toate si veti sti in imbratisarea lui Ra, ca Thoth, Shesat, Ay si Tyia, Neferiti si Achenahton, Araragat sunt cu voi.

Valsati cu fiecare situatie luand din ea aceea felie de intelepciune care vine catre voi. Nu va grabiti sa puneti etichete. Lasati-va deschisi. Razele sufletului vostru vor primi acele informatii si energii relevante pentru evolutia tuturor. Si calatoriile vor continua in triunghiurile planetare ducand cu voi ca fii ai lui Ra, bucuria, stralucirea, frumusetea.

Oare au primit si cei care alcatuiesc acest grup, mesaje legate de aceasta calator?  Au ajuns si la ei. Sunt constienti de ele?

Unii le-au dat la spate altii le urmeaza cu multa bucurie.

Voi stiti ca fiecare tema facuta va aduce impline, drag si tot ceea ce este relevant pentru evolutie in Impreuna-Una.

Pot sa ii invit in urmatorul atelier conectiv din 15 iulie in Biblioteca Divina? Vor putea rasfoi cartea Egiptului pentru a-si aminti aceasta tema dintru Inceput care revine Acum?

Da.

Sunt pregatiti cu totii?

Valsul informational va continua intr-un ritm accelerat pana pe 17 sept. La plecare veti fi aliniati cu totii. In cupa care sunteti si pe parcursul calatoriei veti primi mesaje revelatoare si transformatoare, bucurii, regasiri.

Referitor la evenimentele care au loc acum in Egipt si care ii pot bulversa pe unii cautatori de Sens care vor sa vina cu noi dar carora le este frica ce poti sa-mi spui?

Evenimentele nu va vor atinge. Sunteti inconjurati de trei cercuri formate din entitati de lumina care va protejeaza. Pastrati doar armonia interioara.

Drumul va este deschis. Priveste-l. Un drum aurie se desfasoara in fata ochilor mei si Egiptul parca ne imbratiseaza pe toti.

Lumina aurie-portocalie-roz care ma bucura atat de mult si care deschide Cerurile in noi este peste tot legand lucrurile intre ele si oamenii si zborul…

Ce frumos!!! Inca o calatorie in Centrul nostru, inca un sarut pe fruntea Tuturor,

Va astept pe 15 iulie ora 19 la Omra la un atelier dedicat lui Ra, Ramaniei, Triunghiurilor Planetare, Centrului, Misiunii noastre Aici.