Mi se pare amuzant Acum… insa cu ceva timp in urma, pe vremea cand eram insarcinata cu minunea mea Sarra, nu stiam de ce dupa luna a patra nu mai puteam face nici o colaborare in afara serviciului ( sa fiu guest speaker in programul de MBA, sa evaluez competentele unor top si mid managerii, sa tratez ca terapeut)nimic din toate acestea, mi se bloca usa, calculatorul, drumurile mi se inchideau la propriu, cineva se opunea deciziilor mele.

Mi-a trecut prin minte a treia oara cand deja nu mai stiam ce sa fac ca numai Sarra ca spirit imi inchide aceste oportunitati. In acelasi timp, alergam sa iau cat mai multe initieri in reiki dar si in scoala de energie universala, mergeam week-end de week-end la seminarii de dezvoltare personala, scriam automat, ma intalneam cu oameni cu extrasensibiliati, toata viata mea se schimbase iar eu ma simteam manata de la spate de cineva grabit care vroia sa dezvolte intr-un ritm accelerat partea mea spirituala si umana si care nu-mi acorda nici un rasfat nici macar de somn, eram conectata aproape tot timpul si curgeam parca dintr-un acodaj intr-un alt acordaj, dintr-o minune intr-o alta minune, dintr-o etapa de evolutie intr-o alta etapa de evolutie….s-o prind in brate pe Sarra mea , un pic altfel, mai asezata, mai definita, mai imbogatita.

Am inteles in luna a saptea de sarcina ca fetita mea are o varsta astrala mare, vine din Cerurile Sfintei Treimi si fiind mai “ batrana ca mine in spirit” imi poate amprenta si chiar modifica deciziile. Nu e placut intotdeauna insa intentiile ei potentatoare si trezitoare m-au copt ca om, mama, cautator de sens. As vrea sa adaug ca desi nu mai aveam atat de multi bani renuntand la colaborari, radiam de bucurie si de implinire, imi descoperisem cateva daruri, aveam mari satisfactii si reuseam daca era important si pentru mine si pentru ea sa materializez orice intentie..

Un lucru asemanator l-am experimentat si la Stefan atunci cand dorindu-mi sa ma intorc la serviciu dupa primele 6 luni, am descoperit ca sunt tinuta acasa chiar de catre bebelusul meu. Nu mi-a placut acest lucru o vreme, insa m-am impacat cu el si in timp, plecand impreuna cu micutii in somn in Templul parintilor, am primit initierile despre care am si scris, Sf Graal, Sfera Initiala, Noul Pamant, m-am cladit ca mama si partenera, am terminat cartea Triunghiurile Schimbarii,-de fapt mi-am slefui darurile si am primit mari bucurii in schimbul renuntarii la cariera.

Apreciz acum faptul de a fi trimisa de ei in locuri despre care nu stiu nimic, sunt incantata ca m-au pus sa daruiesc acordaje, imi place sa primesc mesajele lor legate de triunghiurile relational-karmice si cum sa le transformi in triunghiuri intregitoare, ..de fapt e minunat sa lucram impreuna ca spirite aliniind toate planurile vietii noastre la Voia Divina.

Pentru ca suntem apreciate ca mame, vom avea si in urmatorii ani cei 85% care ne sunt daruiti nu de politicieni ci de ei, micutii nostrii, de lucrarea lor in ceruri pentru a fi impreuna in toate Translatiile. Se stie ca spiritele cu varste astrale mari conduc lumea….. in concluzie…adevaratii sefi, dragele mele, sunt de fapt foarte APROAPE.

Atentie la cei care decid pentru voi, sunt mari si mici deopotriva si infinit dragalasi!