In viata dintre vieti pregatindu-ne pentru o noua intrupare, urmarim pe ecrane holografice bornele de Sens ale urmatoarei vieti inclusiv felul in care vom primi in chip fizic, iarna vietii.

Daca alegerile noastre neinspirate ne indreapta spre bucle existentiale in care suferim…. revolta, supararea, ignoranta fiind la carma, chipul se va ofili rapid, vor aparea bolile si accidentele, marea trecere va fi dureroasa. Daca alegem strazile inguste ale destinului si doar incercam sa impletim pasii ceresti cu pasii lumesti insa ramanem atasati de voia noastra lasand confortul sa ne atinga toate palierele vietii fara a creste cu adevarat organele divine, batranetea va veni si aici fara bucurie, cu of si regrete, acreala si oboseala, adaugand chipului ceva din povara lor. Va fi mai usor pe straduta ingusta insa va lipsi implinirea.

Daca insa alegem Calea si ne insotim cu darurile impartasind din maretia Omului indumnezeit, batranetea va fi plina de talc, frumusete si stralucire.

Aceasta batranete plina de riduri de expresie si de rodire este deschizatoare de porti pentru toti cei ce aleg zborul, freamatul, minunea lui a fi.

In preajma acestor oameni aerul e viu, emanatia e puternica, lumina te invaluie ajutandu-te in dospire. Simti astfel ca pomul interior rodeste atingand cu bratele lui si alti pomi prinsi de freamat.

Va invit sa va uitati la chipul lui Valeriu Popa, Iustin Capra, Dalai Lama, Maica Tereza. Ce simtiti?

V-ar fi atins mai mult prezenta lor daca si-ar fi facut operatii estetice?

Poate zambiti, poate nu insa felul in care imbratranim este ales de noi si poate fi rescris in fiecare clipa prin alegerile noastre.

Tineretea poate ramane in interior asemeni primaverii care revine si poate irumpe cu fiecare entuziasm.

Intuiesc ca unii dintre voi isi doresc o tinerete a chipului insotita de multa intelepciune interioara insa in vers divin lucrurile vin asa cum e de dorit intru smerenia voastra, pregatirea voastra pentru Trecere, adancire.

Nu putem opri anotimpurile interioare insa le putem trai frumos.

Si iarna vietii cu saniile ei pe chipul nostru este minunata atunci cand isi are propria poveste, buchetul de talcuri, minunea.

Copiii nostri stiu ca exista un sfat al inteleptilor, un cerc de luminatori pe care ii poti consulta in momente de rascruce. Ei au aceasta informatie si vor cauta sa ia de la batranii lor , calauzire. Vor gasi poate niste magnetofoane cu banda stricata si chipul cazut sau niste sori frumosi cu multe raze-riduri care le ating intreaga fiiintare.

Dati lumina la nivelul ch 4, batranetii si marii treceri pregatind-o in triunghiurile trezitoare. Fiecare Acum aduce in chip o stralucire, o talcuire, un buchet cu intelesuri cu care va veti intalni si mai tarziu si in chip fizic.

Nu ridurile trebuie sa ne sferie ci refuzul de a fi onorat temele, darurile, frumusetile acestei vieti.