Ma intalnesc din ce in ce mai mult cu situatii in care oamenii se imprumuta la banca pentru a-si salva copilul si apoi isi pierd casa si traiesc pe unde pot sau cheltuie imens in spitale si cativa ani dupa se chinuiesc toti, in multe lipsuri si neajunsuri.

Stiu ca scoala nu ne invata sa pastram linistea interioara, sa privim cu ochi divini totul, sa cautam rostul lucrurilor ….insa e timpul sa trezim PUTEREA CARE SUNTEM si sa gasim in CENTRUL FIINTEI NOASTRE, dezlegarea situatiei.

Actionand in orizontala haotic fara sa ne uitam in registrul consecintelor, nu transformam cauza bolii in unitati de sens ci doar incercam sa tratam niste efecte care se mai pot intoarce de mii de ori in viata aceasta precum si in alte vieti.

Orice situatie ar veni peste voi, pastrati-va calmul, rugati-va, activati HRISTOSUL CARE SUNTETI. Veti descoperi ca multe porti se vor deschide chiar fara sa folositi banii.

Paradigmele acestea, …. in spitale trebuie sa dai peste tot, medicii sunt inumani, orice operatie costa, cer sa fie rescrise.

In primul rand cel mai bun Doctor sunteti Voi. Spiritul vostru stie Cauza iar Sufletul cunoaste Remediul. In al doilea rand activand Divinul din Voi veti vorbi cu Divinul din Ceilalti ceea ce inseamna ca vi se vor deschide porti fara a folosi parala numita ban, in al treilea rand incercati sa va cunoasteti si sa lucrati fiinta de lumina ca sa nu ajungeti la urgenta.

Din aproape in aproape deschizand Verticala Interioara, nu vom mai avea nevoie de medici alopati. Pe bolta Cerului Interior, Sfera care Suntem va Straluci intr-o retea de Sfere frumoase, dragalase, roditoare intru Sens.