Mergeam pe strazi privind zapada, muntii, lasand aerul topait sa-mi coloreze obrajii. Din cand in cand ma opream sa vorbesc cu soarele: Soare christic primeste-ma, imbratiseaza-ma, iubeste-ma, Eu la Triunghiul celest vin cu toate fortele treimice ma inchin, Coboara in mine, Sunt Una cu Tine. De cand sunt mica mi-a placut sa vorbesc cu Soarele iar cand am descoperit ca acest adevar ( soarele christic se afla in spatele soarelui fizic) a fost special scos din Vechiul si Noul Testament am continuat cu si mai multa bucurie. Nascuta fiind la malul marii primii mei duhovnici au fost marea, soarele, copacii. O spun cu tot dragul. Mergeam 10 km adeseori parcurgand toata Mamaia pentru a-mi lasa gandurile, emotiile, cuvintele sa-mi fie limpezite in acest triunghi al naturii. Si Doamne era atat de frumos….Am continuat si cand am venit in Bucuresti sa vorbesc cu soarele si oriunde as fi pe planeta…..

Acum sunt in Bansko, o statiune dragalasa de munte din Bulgaria unde mergand pe strazi fara destinatie ma las ghidata de razele soarelui christic. Stiu ca oamenii cauta temple, situri, biserici insa viul interior poate straluci oriunde chiar si cand raza exterioara lipseste.

Iubesc Bulgaria pentru chipul ei de fiica calduroasa, dragalasa, frumoasa. Seamana foarte mult cu noi aceasta tara. Simplitatea ei mareata este data de peisaje frumoase, casute cu talc, pesteri, manastiri si mai ales de caldura cu care te imbratiseaza.

Mergand cu soarele dezvelit am simtit sa dau drumul spiralelor iubirii, bucuriei, intelepciunii sa inconjoare toata planeta. Le vizualizam si le trimiteam cu toate structurile unite sa colinde planeta atingand toate sufletele. Si cand se intorceau ca niste copi dragalasi cu tolba plina simteam o plinatate, o pace, o radianta.

Apoi am simtit sa asez Braul Maicii sa vindece toate sufletele, in centru Graalul, deasupra Coroana Luminii Divine si toate aceasta configuratie sa o imbrac in Spirala Unimii.

Fiind doar un canal care uneste Cerul si Pamantul ca noi toti am putut sa observ ca si maestrii inaltati ai Bulgariei, sfintii, ocrotitorii au participat la aceasta lucrare, o hora de entitati care saluta planeta de dincolo de val prin toti copiii unimii.

Oriunde ati vii intrebati-va: Ce parti din voi si-au dorit sa ajunga in locul x? Ce teme aveti? Care este darul vostru pentru acel loc? Ce lucrari puteti face pentru planeta?

Invatati sa va manifestati recunoastiinta fata de tot si toate oameni-loc-soare, curcubeu-munti-zapada, mancare-strazi-aer. Veti simti ca raiurile cobora dezvelindu-va radiantele lor. In orice loc exista porti de lumina si conuri intunecate. Gandurile noastre, emotiile pe care le cultivam, alegerile ne vor conduce catre partea inaltata a statiunii X sau catre partea mai putin zambacioasa. Verificati-va in felul acesta atractorii. Ce parti din mine m-au adus aici in acest conflict din locul X sau in acest peisaj minunat?!!!

Descoper constant oameni nemultumiti de cenusiul Bucurestiului pe care nu l-am observat niciodata. Am pasit la 19 ani in el in orasul plin de mister apoi de bucurie si apoi in Bucurestiul initiatic si de atunci sunt constant fascinata de maretia lui ce se dezvaluie atat de frumos ochilor sufletului. Fie ca limpezesc un conac batran ce isi reveleaza soarele interior dupa cateva curatari sau ca rasfoiesc un contract de suflet si dau initieri la cabinet sau ca merg pe strazi, fiecare loc, om are atat de multe file, povesti si corespondenta spirituala e atat de plina de talcuire incat Bucurestiul ca de altfel orice oras la nivelul constiintei multidimensionale e nelimitat, viu, radiant.

Mi-as numi tara fara ezitare Bucurania sau Inteleptescu sau Inocentia si cred ca fiecare ar putea boteza un loc sau mai multe dandu-i si daruri si nume dupa chipul christic. Ar fi mult mai simplu in felul acesta sa activam salemul planetar, acel taram minunat deasupra caruia straluceste porumbelul pacii.