Stiu ca multi dintre voi tanjesc dupa un chip mai frumos, o masina mai buna, un serviciu minunat, un partener de vis. Insa tot ceea ce aveti acum este rezultatul meritelor voastre de altadata iar ceea ce vreti sa modificati, sa rescrieti, sa imbunatatiti tine tot de merite, de lucrarile voastre de lumina care devin pensula cosmica cu care va faceti chipul mai radiant sau  locul mai stralucitor.

Sa nu credeti ca puteti echilibra balanta cosmica aruncand doua lucrari si acelea facute cu judecata, nemultumire, pretentii crezand ca  noua realitate va va imbratisa cu multa tandrete apreciind faramiturile pe care le-ati aruncat de la masa de unde v-ati consumat aceleasi hedonisme fara a va dori in adevar sa va schimbati ci doar exteriorul sa se modifice de parca intre ele nu ar exista o corespondenta si cineva ar trebui sa va raspunda imediat, acum, la bataia de picior pe care razgaiatul din voi o lanseaza catre univers.

Banca divina inregistreaza fiecare cont deschis in numele iubirii, bucuriei, frumusetii, recunoasterii, caldurii, daruirii si cand ati atins optimul, ea va raspunde cu o realitate inmultita in iubire, frumusete, daruire rasplatind efortului vostru cu o ploaie de binecuvantari.

Nu puteti insa pacali pe nimeni ca ati depus mai mult si vi se raspunde cu mai putin. Primiti exact ce ati pus in conturile ceresti si daca nu aveti depozite de bucurie, liniste, generozitate e firesc sa vi se raspunda cu neliniste, tristete, zgarcenie.

Intrebati sufletelul vostru cand culesul nu va multumeste …..ce ati semanat….si veti vedea extrasul de cont, depozitele de fapte, platile facute intelegand in ochiul sinceritatii, ca totul are un rost iar viata voastra este pe masura meritelor.

Numesc merit de sine orice lucrare de lumina facuta intr-un triunghi trezitor. Ea poate sa fie fizica sau nonfizica, gand, fapta, dar, calatorie, atelier, scriere, rugaciune, mantra, iubire si fiind pe verticala lui a fi, adica neconditionata, ea limpezeste muntele, activeaza varful, deschide si sustine Calea.

Cand conturile si cardul sunt pline….. trecand prin triunghiul cauta si vei afla, bate si ti se va deschide, cere si ti se va da….puteti sa lansati catre univers, un dor, o chemare, o intentie si chiar mai mult decat ati crezut, veti primi la Centru.

Banca divina rasplateste harnicutul, facandu-l un munte de daruri radiind…..