Cu Voia ta dintru Inceput activez Aici si Acum toti algoritmii de materializare pentru cel mai inalt viitor al meu!

Punem in interiorul mingiei de lumina pe care o cuprindem cu mainile, simboluri de concretizare REIKI si daca nu le stim pentru ca nu avem initieri, introducem doar imaginea viitorului pe care ni-l dorim si continuam.Fie ca aceasta banca de materializare sa functioneze 24 din 24 de ore pana la manifestarea 100% a acestui viitor daca el indeplineste Voia Domnului si este spre Binele meu Suprem.Chem toate energiile la care am fost acordat in aceasta viata si ALTADATA sa insoteasca acesta banca in realizarea misiunii implementate in ea!Multumim Cerurilor si reluam activarea bancii la 7, 11, 22, 33 de zile pana se va manifesta ceea ce am pus in ea!

 Fiecare isi poate construi propria banca de materializare care sa il ajute  in realizarea misiunii individuale, de cuplu, de grup, a tarii acesteia. Inainte de construirea acestei banci, e de dorit sa va faceti iertarile fata de bani si valori materiale, fericire, iubire, profesie, sex, barbati, frumusete, toate aspectele vietii noastre in mod special fata de cele pe care le doriti a se manifesta prin intermediul acestui spatiu de concretizare. Incercati deasemenea ca imaginea aleasa pentru  a fi materializata sa o asezati INAINTE de lucrul propriu-zis pe suflet si sa intrebati astfel pe cel mai bun carmaci al vietii voastre daca este optim/ potrivit/de dorit acest viitor si mai ales daca va ajuta sa elevati. Continuati daca simtiti ca ati intuit corect si nu uitati sa puneti odata cu viitorul si multa bucurie, incredere, liniste in spatiul de concretizare tocmai pentru a mari viteza de realizare a proiectului dvs.

Va ia un minut sa construiti aceasta banca de materializare si veti vedea ca ea functioneaza perfect. Acest insight l-am avut in BUCEGI dupa initierea pe care am primit-o de la SFINX in energiile KOGAIONULUI si desi la inceput m-am indoit de puterea acestei banci, acum simt ca ea vine de ACASA, este un dar al acestor vremuri pentru noi, care ne  ajuta sa manifestam 100% potentialul care ne-a fost harazit.

Nu va mai pierdeti energiile in variante pitice de expresie, accesati cu dragoste si sinceritate cel mai frumos VIITOR. Suntem ajutati de planurile subtile sa ne redecoram astfel nu doar viata personala ci si pe aceea a spatiului in care ne-am nascut si care are nevoie sa fie desenat cu alte culori in noile energii.

Romania trezita e un teritoriu al iubirii, imbratisarii, implinirii, abundentei, fratiei, treziei, armoniei, comuniunii. Rugati ingerii vostri sa va aduca pe pelicula constientului si cel mai calduroros, drag, expresiv, de dorit viitor pentru tara noastra si realizati o banca de materializare si pentru ea. In viul REGASIRII si INTREGIRII, deschizand impreuna PORTILE FRUMUSETII vom manifesta UN TARAM DE BASM care este deja in CERURI, ACUM e de dorit sa-l ajutam sa se concretizeze si AICI!

Va imbratisez cu mult drag!