Adeseori comfortul ne conduce in valea stagnarii unde pe barca plictiselii sau a resemnarii petrecem clipe, zile, ani. De multe ori credem ca linistea aparenta este pacea indumnezeita, insasi intalnirea Cerului cu Pamnatul ….insa pasind dincolo descoperim un fel de balteala emotionala, o supa neplacuta facuta din emotii nelucrate, care genereaza un soi de zacere, de captivitate emotionala, de stransoare aparent linistita.

Cine sunt eu? Ce parti din mine vor sa zaca? Ce ma indeparteaza de esenta mea? Care este darul acestor emotii? Ce aspecte din mine se ascund in spatele lor?

Spirala aceasta a intrebarilor va poate ajuta sa descoperiti o fuga, o evitare, o necernere a vietii. Daca nu simtiti sa activati buchetul de intrebari cu care puteti deschide usa sufrageriei interioare atunci contemplati in samadhi sau la LuViOm ceea ce simtiti….mergand catre o tema de viata, veche si nebagata in seama care tot ciocane la usa. Terapia prin plutire dar si contemplatia vie pe patul de cristale, uneste Cerul cu Pamantul aducand Sens, Talc, Intelepciune chiar si acolo unde noroiul emotional a acoperit in totalitate chipul vietii.

De multe ori intre consilieri imi iau 15 minute de stat la LuViOm si la final de zi ……ma bucur de o plutire tocmai pentru a spala, elibera, dezlega acele emotii prinse in structurile mele…de la ceilalti. In samadhi….plutind pe apa cu sare…ai sentimentul ca cerul interior este activ, ca viata curge, ca totul capata o intelegere, ca fiecare poveste are o cununita a ei ce trebuie descoperita. Limpezimea aceasta, clarul, bucuria dezvelirii apare si cand stai la LuViOm punandu-ti intrebari sau meditand sau rugandu-te. Esti ajutat pur si simplu sa te eliberezi de sacul greu…..sau sa nu mai baltesti intr-o supa emotionala deja acra.

Va invit sa experimentati contemplatia alaturi de LuViOm si Samadhi sau rugaciunea alaturi de LuViOm si Samadhi sau meditati alaturi de LuViOm si Samadhi!

Un abonament de 3 sedinte la LuViOm si 3 sedinte la Samadhi este 330 ron.

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice