Va invit sa facem o calatorie de suflet la Balcic in altarele divinului feminin. Conectati-va la regina Maria si simtiti graimea ei, simpla, frumoasa, curgatoare. Si daca versurile ei au sosit inseamna ca ati primit pasaport luminic pentru a deschide sala florilor, sala gratiei, sala iubirii. Aici la Balcic se activeaza 7 puteri ale divinului feminin: dansul sacru, bucuria radianta, intelepciunea, valsul sferelor, fuziunea intima extatica, iubirea, frumusetea. Si din ele tasnesc cate 3 raze, dezvelind 21 de atribute ale divinului feminin, forte ce descriu Soarele care suntem, 22 fiind insasi Cununa divinului feminin.

Haideti sa simtim aceste energii cum se desfac din centrul crucii care suntem…..Pentru a starni reamintirea voi aseza sub ochii vostri, cateva comunicari pe care le-am avut cu ea, trecand din timpul fizic in versul divin:

Un tablou cu ochii vii….

Eram in palatul Stirbei cu oameni frumosi alaturi privind un tablou graitor al reginei Maria. Niste ochi caldurosi strajuiau timpul, vesnicia, povestea. Am simtit deodata emanatia acestui suflet radios si intr-un fel unimic am perceput sora, prietena, mama. Aceeasi familie de lumina. Privind tabloul am patruns cu ochiul interior intr-o sala imensa cu chipuri puternice care tronau peste tara noastra. Am inaintat simtind istoria din adevar, povestile curgand, puterile graitoare divin impletindu-se in cununa acestei tari. Undeva pe un covor verde…aproape de o gradina minunata, un chip frumos canta la harpa. Am ascultat acea raurire divina simtind in intregime ca este ea, Regina Maria.

Apoi glasui i s-a oprit, a perceput ca m-am transportat si ca nu sunt de aici, m-a luat de mana si m-a dus la o apa in care se derula istoria umanitatii. A oprit un val al istoriei noastre si mi-a zis…Am coborat printre primii ca maestrii ai trecerilor si am atins timpul. O perdea de flori i-a colorat chipul apoi cu maini line a desenat un cerc in care se afla un sambure de lumina. Pentru toate preotesele Unimii. Inceputul meu a fost greu, dens, cu multe lupte politice insa Romania unita a radiat, putini intelegand Unimea. Povestea continua acum prin voi.

M-a indemnat apoi sa merg la un copac ale carui frunze erau chipuri de copiii…Unii din ei gri doar tipau altii spre varf erau din ce in ce mai lumminosi. Aici Romania nu infloreste. Multi copiii au fost striviti din fasa..si ei inca tipa. A imbratisat copacul si multe frunze cenusii s-au transformat in flori. In chip unimic am simtit-o pe Maica si Maria Magdalena venind si ele aici aurind Copacul.

Rodirea va este aproape insa fara avorturi, crime, razboaie.

Maria mi-a aratat o frunza mai mare ca celelalte cu un chip minunat. Si el liderul vostru trinitar a coborat….Si este altfel si om si intelept si conducator.

Apoi m-a luat de mana si m-a dus la o fantana unde mi-am spalat chipul……Petele vietii s-au dus…in duiosia cosmica am zarit doar un copil calduros….Ai cheile imi spuse Maria. Mergi si uneste alaturi de alte fiice ale Unimii, Noul Cer de Noul Pamant. In chip unimic, toti se intorc Acasa.

Apoi mi-a aratat o hora unde fiicele si mamele dezabreleau timpul, razand. Priveam si nu-mi venea sa cred…chipuri vechi cadeau in cascadele bucuriei.

Ce faceti? Desfacem chipul unimic al timpului. Priveste!!!

Dupa mai multe cercuri care parca asezau vremurile in talcuirea lor inalta, un cuplu s-a dezvelit in centrul horei, Isus si Maria Magdalena. Si razele lor inundau totul creend niste rauri aurii cu care parca pasirea noastra capata mai mult Sens.

Ei?

Ei deschid noile timpuri, dau glas pomului christic, ridica copiii avortati la ceruri, limpezesc chipul egregoarelor, deschid portile intelepciunii la nivel de tara dar si de cuplu, familie.

Totul se leaga. Oare puteti avea parinti sociali rosi de lacomie, lipsa de integritate, falsitate si familii in Unime?

Am privit vrajita la cuplul radiant, hora unimica si frumoasa regina cu chip de copil. Totul parea a fi imbratisat de floare, culoare, ambra.

Si candva sopti ea….ne vom recunoaste in frecventa lui Dumnezeu, toti si toate in Una.

Apoi totul s-a estompat …….tabloul s-a activat ramanand dens si totusi mustitor peste timpuri.

Multumesc Maria, Marii, Isus, Totul-Una!

…………..

Pom aurit. Initierea

De-a lungul timpului fara sa caut sau sa sper am intalnit-o in vers divin pe regina Maria. Am asezat cu iubire, daruire, caldura aceste bijuterii ceresti spre reamintire, cinstind Unirea, Curajul, Iubirea de tara.

M-am trezit privind un pom de Craciun aurit. Nu era cu globuri aurii ci pur si simplu din energie aurie.
Am despletit dimineata cu rugaciunea, triunghiurile si exercitiile reiki obisnuite si apoi m-am asezat la masa de scris. Limpezind pagina interioara i-am redescoperit emanatia. Suntem in versul lui 1 decembrie si regina Maria este aici. Am pasit deodata intr-o hora a figurilor istorice care au innobilat timpul. Alergam asemenea unui copil de la Stefan cel Mare la Mihai Viteazu, Constantin Brancoveanu apoi la Decebal, Burebista, Mircea cel Batran, figuri trinitate radiante care au coborat pentru a aseza in trena acestei tari, un dar sau mai multe. Regina era in centrul acestei cerc radiant imbracata in haine taranesti, cu chip stralucitor, dezvelind lucrarea unimii. M-a chemat langa ea….ca o mama, sora, prietena.

Ce simti privind acest 1 dec 2017? Durere. De ce durere? Pentru ca unitatea in versul puterii e atat de departe. Scoase cununa ei plina cu sange si o aseza alaturi. Percepeam o tanguire ca si cum toti mosii si stramosii ar fi lacrimat. Regina chiar plangea chipul ei atingand cumva si Cerul si Pamantul.
De ce aceste lacrimi? Pentru timpul acesta clocotit, lacom si aprig. Insotiti-va cu Unimea, Unimea din Adevar, din Dumnezeu. Fiti vii, puternici si Unul.
Imbratisa timpul ca si cum ar fi fost un copil si din rosu aprig am vazut un palid auriu apoi un auriu puternic. Vremurile vor straluci sub teserea pe care o fac preotesele Unimii de aici si de la voi in Impreuna-Una. Nu plecati din trena acestei Treceri. Varful politic inca nu radiaza, oamenii care va conduc sunt departe de ceea ce au vrut mosii si stramosii vostri dintru Unime.

Apoi imi arata un portret frumos tesut si el in lumina aurie. El este intrupat si mergator si intelept.

Am iesit din hora si ne-am apropiat de un scrin de lemn care parca continea toate arhivele si comorile timpurilor. Regina scoase un sul usor legat in matase, un sceptru al carui cap avea sculptate flori si o cununa formata din triunghiuri care se inchideau in sfere. Desfacu sulul si citi fara cuvinte asezand energia in trena intregii tari, aurind-o de-a dreptul E o chemare….am exclamat!!!! Chemare, Graal ceresc, Unime!!!!raspunse ea….
Teseti cu harnicie, bucurie si curaj aceste timpuri si cand locul sau timpul sau povestea va tipa folositi sceptrul pentru vindecare si cununa pentru asezare si inaltare!

Regina derula un timp as zice necunoscut si totusi viu cu oameni care se asezara la o masa fara ranguri si totusi radiind de intelepciune, conducatori si oameni obisnuiti, frumosi ca niste sfinti si totusi in port de o mare simplitate. Ei sunt inteleptii, povatuitorii si conducatorii vostri viitori…..si el este graitorul. Imi arata un chip puternic simplu si emanant cu nimic mai presus decat ceilalti si totusi atat de fosnitor. Inteleptii pregateau un eveniment pe care l-as situa in 2088, 1 decembrie. In trena aurita, oamenii erau frumosi, caldurosi si foarte apropiati. Bucurestiul avea forme de relief mai preganante ca si cum ar fi crescut iar cladirile capatasera o lumina stralucitoare. Calatoream pe platforme, in piramide si nave sferice. Imi venea sa rad……si regina simti joaca mea.
Totul devine, creste, se dezvolta. Am ramas unul din ghizii vostri pentru a mosi timpul acesta si timpul urmator. Si eu si mosii pe care i-ai vazut ….alaturi de multi sfinti romani.

Nu vrem sa plecam pana cand timpul nu va aseza trinitatea radianta, inteleptul la varf. Si noi am pregatit pasirea lui. Va suntem aproape sustinand aceasta trecere, curatare, limpezire. Insa ochii vostri au inca nevoie sa fie clatiti in apele Domnului caci inca gresiti alegand fara discernamant, lasand vocea tatalui punitiv sa creasca, cazand in indiferenta.

Regina imi arata un val pe care il trase cu bucurie revalandu-mi sufletul Ramaniei. O parte din el schimonisit, o parte radiant, aurit, stralucind in noapte. Lua apa divina si il descreti apoi ii aseza florile ei. Cand intregimea il atinse o melodie frumoasa inunda tara si timpul.

Apoi Regina imi arata o masa unde cupa unimii astepta….

Veni el, stralucitor apoi inteleptii si ele preotesele Unimii. Timpul avea o stralucire aurie care ma fermeca cu totul. Fruntile se atinsera toate, coroana luminii divine se activa, la fel cununa preoteselor si salba cu bucurii. O perdea cu flori cobora in acel intai. Unime la varf, unime la baza. Crucea care sunteti straluceste spuse regina deschizand aceasta fraza a lui 2088. Inteleptii se imbratisara apoi lasara grairea reginei sa continue.

Suntem in viul unui timp nou, pregatit de noi toti. Bucurestiul este un taram al pacii, unimii, bucuriei iar Ramania o taRa radianta, un graitor divin pentru intreaga planeta. In templul unimii, preotesele deschid portile darurilor acestei planete. Suntem inaintea ultimului salt din acest ciclu. Treimile au coborat, legand pasirea dumnezeiasca de pasirea lumeasca. Unime suntem toti si Acasa. Bucurie, rodire si pace.

Regina se aseza declansand o raurire aurie. Toate chipurile parca devenira una si printre ei el, Isus si Maria Magdalena se evidentiara de data aceasta mai mult. Vremurile unimii spuse SarRa punand pe fiecare frunte un simbol.
Deasupra tuturor cununile si salba scanteiara iar tarile devenira deodata raze tasnind parca din acest cerc inteleptitor. Nu inteleg….

Un unic taram…..tarile s-au intors Acasa ca raze ale soarelui christic sau maini ale familiei divine.

Cei prezenti se stransera in cerc lasand triunghiul sa radieze apoi se invartira activand o spirala aurie.

In jocul cosmic un pom frumos se contura tarile stralucind in daruri. Deasupra lui intregul pamant sub forma de sfera, radia.

Unime, drag, iubire.

Pomul se auri si fiecare chip, dar, prezenta capata un auriu frumos care colora toata adunarea. Inteleptii asezara in pom un altfel de glob, un glob ceresc din care curgeau scrisuri divine.

Pomul deveni si mai aurit iar Maria lua darurile ei si le aseza pe varf. Initierea din camera reginei. Intoarcerea la Totul-Una. Impreuna.

Apoi graimea aceasta se estompa pastrand o emanatie de floare. Viu, bucurie, unime. In ochiul trezit acest 1 decembrie graia( 2-ul a doua sfera, sfera mama va invita in templul unimii( 01) sa va recunoasteti forta, maretia, puterea, unicitatea in unime ( 7). Indrazniti auzii din nou glasul reginei. Varful piramidei va asteapta, Christicizati timpul.

……………….

In gradina povestilor

Mergeam pe un drum serpuit, curgator, alb-aurit perdele de flori inaltandu-mi sufletul. Pasirea era vie ca un tril, usurata de greutatile pamantului. O usa mica ma intampina si in fata o gradina cu arbusti mici, bolte roz-mov, raulete clipocitoare si brauri de flori. Pe o bancuta am zarit un chip bland, adancit, inteleptit….Am simtit sa ma opresc si sa-i multumesc ca m-a chemat aici in gradina ei, regina Maria a Romaniei. Apoi m-am asezat urmandu-i versul privirii.

Te-am simtit alaturi de noi in acest august fierbinte si chiar cu cateva zile inainte de protest prezenta ta mi-a umplut toata camera.

Ma bucur ca ai venit, razuto. Spirala timpului te-a adus aici alaturi de triunghiurile divine. Traim impreuna chiar daca nu ma vedeti, traim aproape. Ileana este cu noi de data aceasta si mai multe prezente ale divinului femin ne vor innaripa raurirea. Ochii ei se intoarsera aratandu-mi un fel de sal alb din lumina vie stralucitoare. E pentru voi. Il lua si il intinse cuprinzand cu el parca umerii tuturor, viu, imbratisandu-ne, in aproape. Apoi se intoarse si imi arata o floare care plangea…..O atinse cu iubire si chipul i se lumina.

Atunci cand am venit ca regina pentru voi, caluzirea mea vie era formata din Maria(  Maica), Sf Elena si Maria Magdalena. Aceasta a fost forta treimica care mi-a dat putere, inspiratie si mai ales intelepciune sa trec peste multe provocari ale vremii. Si ori de cate ori imi cautam linistea, graiul triunghiului il auzeam dintre flori, miresme, bucuriile copiilor.

Am iubit Romania, traditiille, oamenii, frumusetile ei si in viul portului meu le-am asezat pe toate. Si am stiut atunci asezand pentru prima data cununa preoteselor deasupra ei ca vor veni si astfel de vremuri fara masa unimii, cu copiii in lacrimi, oameni in strada, proteste, suflete impietrite la varf. Insa nu deznadejdea, lupta, incrancenarea va ajuta ci credinta voastra vie-intelepciunea stramoseasca si graiul divin. Amintiti-va de toti conducatorii vostri luminati. Au unit Cerul cu Pamantul in Sfant Numele Tau. Au postit, s-au spovedit, s-au impartasit apoi au mers sa lupte sau sa negocieze. Nu incepeti cu pamantul. Ce va poate da el daca nu ati intrebat Cerul? M-am oprit contempland……urmarind privirea ei verde.

Cum putem sti ce vrea Cerul cu totii in Impreuna-Una?

Prin rugaciune, post, spovedanie, viata curata. Ati batut atata drum si iata ca poarta nu se deschide. Aveti cheia potrivita?

Cred ca nu o avem daca tot protestam si schimbarea nu apare. In noi e cheia si inca nu o vedem. Imi arata un trandafir rosu extrem de frumos……Nu te uita la tepi ci doar la frumusetea lui. Acum apropiete-te si imbratiseaza-l. Si primeste-l asa cum e. L-am atins iubindu-l si tepiii aproape ca nu s-au revelat.

Iubiti cea este asa cum este fara sa va mai revoltati pe tepi. Cand lumina voastra va fi mare veti vedea numai flori la varf. Tepii nu va vor mai atinge.

Apoi imi arata un stergar cu steagul nostru…..fiecare culoare avand o pulsatie, o vibratie, o viata a ei. Ati trecut prin sange un lider social, acum insoriti drumul cu rugaciunea, iubirea, credinta voastra. Cerul albastru va cobora si varful piramidei se va lumina si el. E timpul. Insa schimbarea nu se face cu lupta, proteste, vrajba, incrancenare. Drumul a fost croit. Mergeti cu armele orodoxiei, intrati in vibratia Unimii.

Ma lua de mana si ma duse la o statuta care infatisa doua sfere sarutandu-se. Acesta este anul pe care voi il traversati. Imbratisati acest timp asa cum vine, fara proteste. Cresteti iubirea, intelepciunea, harul. Sarutati poalele acestor vremi. Sfintii, protectorii, conducatorii vostri va sunt alaturi. Cereti-le ajutorul. Actionati in Unime.

Apoi ma duse intr-un loc…un fel de sanctuar unde 12 prezente radiante se roteau luand din soare buchete de lumini. Apoi le modelau facand daruri pentru tari. Ai venit la timpul potrivit…E timpul tarii noastre. Imi arata un scrin frumos, o cupa, 3 cununi si 3 stalpi. Si toate vor sustine trecerea. Aici in suflete sa fim Impreuna si Imparatia va cobora. Insa mai intai puneti in voi pacea, iubirea, credinta.

Pasiram apoi in fata unei perdele de ape de diferite culori. Apele curgeau fara a se intrepatrunde. Limpeziti fiecare sufletul vostru. Curatati-l. Lasati apa divina sa-l atinga. Apoi sufletul colectiv al Ramaniei va chema aceea forta treimica conducatoare dupa care tanjiti. Si va veni cu chip de lumina, aurind varful.

Ne-am apropiat de o carte mica asezata pe o masuta. Pe prima pagina trei cuvinte glasuiau. Suntem Impreuna-Una. Apoi cei 3 divinatorii stralucira, urma o Romanie noua inconjurata de multi luminatori si un simbol unimic.

Ma imbratisa copilaroasa si adancita si imi spuse…..Rabdarea, bucuria si intelepciunea deschid Cerurile. Protestati in voi vazand cate dihanii va sfasie. Apoi luminati cararea pentru a ne intalni la varf.

Lua trei flori, o violeta, un trandafir si un crin si mi le aseza in par. In viul bland mai multe pezente imi inundara fiinta, Maica, Maria Magdalena, Elena, Ileana. Paseam acum alaturi de ele cu bucuria unei recunostiinte nelimitate. Taram unimic, vers divin, totul….

Chipul ei….

Era joi, 29 noiembrie si pornisem din Corbeanca catre Bucuresti urmand acelasi traseu pentru a ajunge la scoala Waldorf a copiilor mei. In masina m-am gandit sa le citesc dintr-o carte frumoasa despre Regina Maria insailand faptele, sentimentele ei fata de noi, povestea Unirii.

Dupa fiecare fraza, o lacrima iesea la suprafata ascunsa pentru ceilalti insa atat de puternica in sufletul meu. Inaintam informational insa vocea imi era adeseori gatuita. M-am oprit dupa ce toate vagoanele povestii s-au asezat si mi-am activat vesmintele ceresti cerand triunghiurilor divine sa ma calauzeasca. De unde atata jelanie?

In acea dimineata o singura imagine mi s-a dezvelit…….ea, regina linistita stand pe un pat alb de lumina argintie cu ochii verzi rodind peste timp, blanda, iubitoare, calda, privind la noi, imbratisandu-ne. Imaginea s-a intors de trei ori luminand toate comunicarile pe care le-am avut cu ea de-a lungul timpului, pe care le-am asezat si pe frecventaom cu multa recunostiinta, iubire, bucurie apoi deodata o luminita s-a activat, ca un glob stralucitor….dezvelind o noua calatorie.

De data aceasta drumul catre regina era verde ca si ochii ei, erau multe ochiuri de apa in dreapta si stanga facute din chiar lacrimile acestui om frumos (dupa cum imi spusesera ghizi)i si multe flori cantatoare iar poarta care ne astepta era cu adevarat mare, formata din multe impletituri care dezvaluiau simboluri talcuitoare, radiante frumoase, povesti. M-am oprit nestiind ce sa fac. Poarta era inchisa desi sufletul meu imi dezvaluise de ceva vreme ca va fi o noua intalnire. M-am oprit adancita chemand graiul triunghiurilor. Poarta se deschise singura invitandu-ma intr-o gradina imensa circulara, flori de diferite culori descriind cercuri minunate in centru aflandu-se un cristal-floare. Am cuprins cu sufletul toata aceasta frumusete uitandu-ma nu doar la colorit ci si la graiul acestor minuni. In cercul plantelor medicinale am simtit ca medicina sacra e atat de vie, odihnitoare si claditoare apoi in cercul florilor albe am simtit ca mi se albeste pasirea apoi in cercul florilor frumos mirositoare….am simtit simplu ca ma transport si mai puternic intr-un colt de rai in afara acestor cercuri, intr-o camera cu pereti din flori, cerul fiind bolta, bisericuta si totusi spatiu de reculegere unde pe un pat alb simplu de cristal alb,regina cu chip de copil, statea.

M-am dus la picioarele ei….lasand lacrimi de bucurie sa curga. Ce frumos sa te regasesc in versuri divine, in aces loc binecuvantat. Regina s-a ridicat s-a apropiat de un pupitru mic alb a luat o scrisoare gata scrisa si sigilata si mi-a dat-o…..Am deschis-o si am vazut un pom cu trei brate, Graalul si pe ele cate o graime.

  1. Sunteti fii de Dumnezeu, cinstiti Unirea nu cu defilari de arme si armate ci multumind Cerului si Pamantului. Uniti pe interior veti duce Unimea si pe alte plaiuri

2.   Asezati-va la masa iubirii. Rugati-va neincetat. Postiti si dati Slava. Gradina Maicii va cheama sa fiti acei drepti cu chipuri radiante care dau glas Imparatiei, Aici.

3.   Nu uitati contractul vostru de la Dumnezeu. O tara mica dar cu suflet mare. Cinstiti sfintii, voievozii, liderii pe care i-ati avut. Dezveliti-va darurile cu incredere si lucrati la chipul vostru cu smerenie, bucurie si multa intelepciune

Apoi Regina imi arata o fantana minunuta unde mai multi drepti se limpezeau, se luminau, se infrumusetau. M-am apropiat de ei recunoascandu-i din spatele valurilor istoriei. Erau tineri, frumosi si chipurile lor radiau intelepciune. Regina ii invita in aceeasi camera-bisericuta la o masuta mica aurie. Isi coborara fruntile in semn de respect apoi primira cuvantul ei racoritor….Am ales sa le fim alaturi. Care va este graimea?

Primul drept Sa fiti uniti in cuvant, sentiment, fapta

Al doilea Sa va rugati pentru liderii vostri, pentru luminarea lor

Al treilea Sa cercetati istoria dintru adevar. O veti gasi in voi. Sa aflati cine sunteti

Al patrulea Sa iubiti ceea ce este asa cum este. Liderul cautat,asteptat, dorit este in voi

Al cincilea Sa daruiti blandete, intelepciune si iubire

Al saselea Sa fiti Unime in tot si Toate

Al spate Sa  lasati darul vostru sa cuvante

Regina le-a multumit si i-a chemat in gradina de jur imprejurul cristalului-floare. Si-a desfacut mainile si a invocat Florile Unimii, Cristalele ceresti, Bucuriile, Frumusetiile, Recunostiinta, Iubirea si Iertarea. Si au capatat chipuri si erau vii si inaintau catre noi bland aurind si locul si aerul. Gradina s-a umplut si aceste viuri ceresti au creat cercuri luminice pe verticala. Eram inca in centru pe fiecare petala lucrand aceasta spirala de luminatori, drepti, divinatorii. Tot ceea ce simteam era o stare extinsa, o beatitudine, o fuziune. Ma miscam cu ei bland lasand florile interioare sa se desfaca. Era multa prospetime in aer, iubire si cantec. Prin acest acordaj toti ne hraneam, ne edenizam. Primirea era totala si radiantele aureau totul. Apoi spirala s-a oprit si tara noastra cu chip luminic s-a aratat. Avea chip de fata, frumoasa si calduroasa, intre pamanteana si zana. Toti am imbratisat-o cantandu-i iubirea. Plangand ne-a lasat un mic dar apoi razand ne-a imbratisat.

Plutirea s-a estompat dupa acest vals insa regina mai era inca acolo cu o cununa frumoasa si flori in maini. Gradina mea va asteapta. Sa iubiti floarea care sunteti, sa iubiti totul asa cum vine. Maica va va calauzi. Iubire, bucurie, vals al sferelor!!!

M-am trezit in fata portii privind ochiurile de apa create din lacrimile ei. Le-am facut un buchet de lacramioare si le-am luat cu mine ….sa ne sultan in reamintire, dezvelire, insasi valsul vietii.

…..

Cu MaiRa pe Venus…..

Paseam pe un covor de flori, mirosurile lor transpotandu-ma in lumea venusiana a zanelor-floare care isi dezvelesc ochii si splendorile atunci cand simt ca sufletul tau a inflorit. Ma plec in fata voastra, Lumina, Iubire, Totul-Una a tasnit o raurire simpla care a si deschis poarta!!! Am inaintat privind flori noi necunoscute pe planeta noastra, din ce in ce mai mari si mai radiante. Cand ati disparut de pe Geea? Noi nu am fost acolo….doar aici in viurile celor care calatoresc sau locuiesc pe Venus. Priveam oceanul regasit si culorile parca ma impodobeau cu viu, culoare, savoare. Sufletu-mi imi zburda fericit …L-am lasat sa se scalde stiind ca tanjea dupa o astfel de calatorie apoi m-am apropiat de un foisor mic octogonal, cu perdele din flori, acoperis-curcubeu, podea de cristal si multe flori deschizand intelegeri vii, noi, inteleptitoare. In centrul lui se afla Regina Maria pentru noi, pentru mine MaiRa.

Ma bucur ca ne-am reintalnit…..regina, lumina, iubire, frumusete, MaiRa. De trei ori aici Acum chemandu-ne chiar Triunghiul. Iti multumesc ca ai venit….imi raspunse. Aseza 9 flori de diferite culori pe masuta mica discreta si in centru puse un cristal care incepu sa lumineze atingand toate chipurile. Sunt multe cristale-oameni pe Geea insa putine stralucesc pentru noi-toti. Apoi imi arata un cristal eteric care asezat in miez/ centru sporea radianta locului. In Ramania sunt 9 astfel de cristale insa activarea lor nu este totala. Ghidarea ta te va duce la ele. Reteaua lor va sustine sa dati forta, stralucire, putere lucrarii voastre dar si tarii. Acum incearca doar sa le simti. Conecteaza -te la fiecare in parte. O bucurie imensa m-a strabatut apoi pe razele sufletului le-am perceput pe fiecare in Impreuna-Una.

Un taram nou al cristalelor isi dadea maina in mine cu cel al florilor. Conexiunea era completa. Corpul de cristal si cel floral se activasera si graiau intr-un mod minunat. Apoi cristalele au inconjurat cele noua flori si miezul radiant iar in centru un triunghi aurit s-a activat , stralucirea lui atragandu-ne atentia. Triunghiul celest, versul Domnului spuse MaiRa cu chip frumos……El este cel care te va calauzi. Duceti-l peste tot, organizatii, oameni, munti, tinuturi. Dupa el cresteti, va indumnezeiti, va intoarceti casa. Cu el pesterile se vor spovedi….nu tie, Triunghiului. Apoi Curcubeul cobora peste triunghi unind Cerul si Pamantul.

Curcubeu, Flori, Cristale si in centru, Triunghiul.

MaiRa se intoarse usor si imi aduse o mica casetuta. Sunt chipurile mele nestiute. Au un grai aparte. Sa le asezi ca bijuterii ceresti in trena divinului feminin. Venusiene sunteti toate……si aici in gradina mea va regasesc in jocul dezvelirii, unimii, bucuriei. Luati aceste daruri……ce coboara ca initieri si deschideti porti noi ale Divinului Feminin. Pe 8 mai in opera nelimitarii fiecare va primi……ceva ce va face parte din propria lui unicitate: sunt reamintiri, daruri, misiuni ceresti. Lasati-le sa se deschida in voi. Veti pleca pe raze in Tara si pe Planeta. Slujind Impreuna veti Lumina Impreuna. Fie ca Bucuria, Blandetea, Intelepciunea sa va fie Aproape.

Caseta radie de cateva ori inconjurata de cristale….facand Triunghiul mare, stralucitor, deschizator de Puteri. Apoi florile se unduira, bland ma condusera spre poarta ….lasand covorul si Forta Treimica sa ma ghideze. Bucurie, caldura, Acasa.

……

Cand este plecarea? Pe 16, 17 mai 2020

Cat este? 350 ron( cazare, mancare, un mic indrumator scris, initieri)

Care este scopul acestei calatorii?

-activarea celor 21 de raze, puteri ale divinului feminin

-dezvelirea triunghiurilor divine

-deschiderea darurilor divinului feminin

-reamintirea, conectia, regasirea

-activarea cartii ei( e posibil sa ni se dezvaluie pagini prin fiecare care impreuna pot alcatui o carte vie lagata de misiunea ei in unime)

-dezghetarea scrisului, accesul la versul divin, constiinta multidimesionala

Inscrierile se fac pe frecventaom@gmail.com, avansul poate fi dat pana pe 15 aprilie.