1. Cand primiti o anumita suma de bani( mostenire, salariu, dar, investitie) vizualizati ca aceasta este pe un taler al balantei iar pe celalat taler asezati constient virtuti, calitati, lucrari divine, eforturi, atitudini constructive, fapte de lumina, recunostiinta. Varful triunghiului este reprezentat de Unul-Una si justitia divina. Cunoasteti proverbul: nemultumitului i se ia darul. Si chiar se risipesc banii sau nu ai spor la job daca nu asezi pe celalalt taler, bucurie, iubire, acceptare, rabdare etc
2. Doar prin spirit cheia pot fi descuiate incuietorile materiei si eliberate puterile ei ascunse.
3. Cand nu este adoptata atitudinea-Graal fata de Mama Divina, ea isi refuza sa-si mai ofere comorile sale( alta materie).
4. Gresindu-se fata de Mama Divina pot aparea dezechilibre ale balantei atfel ca materia e posibil sa nu se mai inmulteasca. Constant verificati iertarea pacatelor fata de bani, profesie, fata de divinul feminin etc.
5. Atunci cand lipsesc din viata voastra creatiile tangibile ( case, bunuri, copiii) corectati in voi cu ajutorul triunghiului iertarii sau prin acatiste, contemplatii, concentrari dar si in exteriorul vostru prin comportamente, fapte de lumina tot ceea ce tine de relatia voastra cu Mama Divina. Echilibrand Sus relatia cu Sfera-Mama, materia se va inmulti Jos. Adoptati o atitudine blanda-ferma in ceea ce faceti fata de Tot si Toate respectand Balanta.
6. Daca admirati doar femeia-barbat si actionati in concordanta, balanta se poate dezechilibra. Valsati cu toate atributele divinului feminin.
7. Materializarile in Unime respecta urmatorii pasi din geometria sacra: triunghiul, crucea, spirala, sfera. ( Echilibrand balanta si fiind perfect acordati la Unul-Una, multumind si pentru un leu si pentru 5 mil, urmarindu-va in acelasi timp idealul(varful triunghiului)crucea va va calauzi in cerurile interioare pe calea visului sau a meditatiei in asa fel incat sa faceti alegeri in Unime , Sus (ma impac cu sotia si o sustin sa faca hand made )care sa se traduca in materie jos si astfel sa apara sentimentul de intregire( sfera) si valsul pe spirala inaltarii.
8. Atributele divinului femin sunt: iubirea, compasiunea, caldura, empatia, suportivitatea, blandetea etc
9. Nu e suficienta mintea si spiritul in creatie. Doar mama da nastere la prunci.
10. Casatoria la nivel de profesie cu intelectul nu duce la marea creatie si nici la implinire.
11. Ca sa fiti in echilibru financiar respectati balanta( baza a triunghiului), crucea, sfera, spirala.
12. Contemplati seara acest simbol. Il gasiti si pe frecventaom si puneti-va urmatoarele intrebari. Ce pot aseza in balanta cosmica ca sa ma bucur de o casuta cu trei camere? Dar de o calatorie in Nepal? dar de o carte publicata in trei limbi la o editura prestigioasa?
13. Tot ceea ce va cheama se poate realiza foarte rapid daca activati legea efortului indirect. Daca va doriti copiii, botezati. Altfel spus asezati in balanta cosmica fapte in linia copiiilor( voluntariat, sustinere dezinteresata a unor copiii gifted, botezuri, adoptii etc) si vor veni si copiii vostri.
14. Karma are la baza dezechilibrul balantei. Daca stiti sa puneti in taler, fapte, rezultatele vor apare nesperat de repede. Si cand nu apar ….verificati, gandurile, emotiile, atitudinea, rasfoiti poate rolurile in care v-ati priponit ca victima sau calau etc.
15. Atentie la triunghiul format din Bine-Rau-(Unul-Una). Dumnezeu nu trebuie asociat cu binele asa cum il vede mintea noastra. El este deasupra binelui si raului. Raul pare a fi incercarea insa daca stim sa vorbim cu varful muntelui vom descoperi ca acest triunghi se transforma in Unul-Una care ne aduce prin Provocari( asa zisul Rau)-Intelepciune( Bine). Ati lansat cu siguranta in anumite etape, cereri bune ( il vreau pe Georgica si doar pe el pentru casatorie) si binele acesta s-a transformat in altceva. Activand energia unimii in provocare( ex: Ma predau Tie-Una si slujesc in Sfant Numele Tau) veti urca rapid muntele bucurandu-ma de sus de felul in care ati transformat experientele din viata voastra in intelepciune, rabdare si iubire. Deci ce este raul? Ignoranta, indepartare, refuz, evitare, cantonare etc
16. Balanta cosmica ne ajuta sa intelegem ce sunt meritele de Sine si cum le putem aseza pe unul din talere pentru a primi la timpul potrivit, un dar, o bucurie etc
17. Acolo unde in viata voastra credeti ca lipseste ceva….acolo o balanta plange.
18. Pentru a echilibra balanta, incepeti cu Acceptarea dupa care asezati faptele de lumina care va cheama.
19. Atentie la toate triunghiurile limitative: suparare pe viata-suparare pe oameni-suparare pe bani sau neacceptare-orgoliu-judecata sau dispret-furie-meschinarie, care pot dezechilibra balanta chiar daca faptele voastre par impecabile. Justitia divina stie ce ati pus alaturi de fiecare actiune. In acord cu ea vine si plata si rasplata.
20. Multumiti, multumiti, multumiti pastrand credinta, iubirea, bucuria de a fi chiar si cand va este foarte greu. Continuati sa urcati muntele. In cupa unimii, visul, dorul, chemarea vor deveni realitate la timpul potrivit.