Era duminica, 28 martie si ziua curgea frumos, padurea, aerul soarele fiind plin de talcuri. Deodata in poala amiezii un telefon puternic rupse tacerea… Micuta nu spune nimic!!! Parca e paralizata!!! Isi da ochii peste cap…si nu stiu ce sa-i fac!!! Mi-e frica sa nu o pierd!!!! Pentru o clipa …. timpul lumesc nu mai avu grai, spatiul disparuse chiar si contextul. Ma mutasem pe un alt etaj unde o liniste pastoasa, triadele divine si rugaciunea se activara deodata, imbracand clipa!!!! Iti sunt alaturi!!!! Si am pornit sa vad ce se intampla cu fetita…..Paseam prin mai multe triunghiuri de lumina de diferite culori cum ai merge printr-un tunel…cu o viteza uimitoare apropriindu-ma de frumoasa copila. Apele divine, vesmintele ceresti, rugaciunile, toate se unisera pentru a o ajuta pe micuta!!!! Ceva straniu insa avu loc……Micuta porni pe acelasi culoar cu viteza…..trecand prin mine, plecand din corp. Nu-mi venea sa cred …..M-am oprit creeand o spirala a triadelor, Unind Cerul Cu Pamantul! A fost deocheata imi spuse AraN si s-a culcat cu raul acesta in ea!!!! Continuati lucrarea….. se va intoarce!!! Rugaciunile curgeau ca niste tesaturi ceresti, triadele o imbracau pe frumoasa copila iar iubirea ca un vesmant minunat o imbratisa cu Totul!!!!Lacrimi-iubire-credinta!!!! Cateva clipe am lasat spirala sa lucreze, cuvantul unimic…….tesand de jur imprejurul ei, hore de lumina!!!! Treime in Unime, curata, dezleaga, intareste!!!

Si m-am abandonat, lasand Divinul sa lucreze!!!!!

Usor, usor, micuta a iesit din paralizia energetica, a deschis ochii, a inceput sa caste…!!!! Fusese deochiata si se culcase cu raul acesta in ea.

Poate parea straniu sa mergi la biserica sa iti impartasesti copilul si cu toate aceastea sa te intorci cu el acasa, deochiat. Si totusi asa fusese…..impartasania, credinta parintilor, rugaciunile tuturor intarind-o pe micuta!!!

Si in Sfantul Lacas sunt oameni care ataca energetic constient sau inconstient fie ca n-au copiii si invidiaza fie ca ii au dar ii considera urati.

Uitandu-ma la aceasta situatie …mi-am amintit fara sa vreau de o strabunica de-a mea care a murit la 2 ani de deochi. Era al saptelea copil si dupa cum spunea…..bunica era blonda cu ochii albastri, cea mai frumoasa dintre copiii si toti oamenii se minunau de ea. Si bunica repeta….si semana cu tine. Tu esti singura care i-ai mostenit ochii!!!

Cand eram micuta stiu( de la mama si de la bunica) ca am fost deochiata de multe ori iar la randul ei Sarra, fetita mea chiar daca am impartasit-o duminica de duminica, se deochia destul de frecvent pana pe la 5 ani. Obisnuiam sa-i refac protectia divina in fiecare zi insa tot mai patrundea cate o sageata rautacioasa in campurile ei si mi-o transforma pe micuta intr-o bucata de lana fara vlaga, cu ochii dati peste cap, semimoarta, moale, palida…intr-un fel….plecata. Insa fiecare incercare ma intarea caci stiam ca ….tocmai provocarile ne inteleptesc, ne activeaza puterea divina, cunoasterea, darurile. Altfel lancezim in balta comfortului!!! Stiu ca este greu sa-i multumesti lui Dumnezeu si chiar si celor care iti ataca fetita constient sau inconstient insa fara aceste experiente, nu devenim mai intelepti, mai rotunzi, mai radianti.

Si cand apare un astfel de atac energetic…spune-ti Tatal Nostru de 9 ori cascand, lacrimand, oftand pana cand ati scos tot raul din copil sau din voi, eliberand energia negativa. Nu va culcati si nici nu va culcati copilul ….pentru ca acea energie negativa isi va face de cap, inlatuindu-va, capturandu-va, paralizandu-va …sau mai rau…..determinand Trecerea. Pentru deochi repetati Tatal nostru pana cand copilul zburda.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice