Calatoream ……pe spirala timpului intr-o lume cu chipuri aurite. Erau lungi subtiri si capetele aveau forma de soare. Energia lor era suava, blanda, calduroasa. M-am oprit intreband-o pe AzaRa ………De unde vin? si cine sunt? Locuiesc in Marele Soare Central si se numesc azarieni. Alaturi de pleiadeeni, graalieni, ramanezi, graalieni……ne sustin in procesul de inaltare.

Drumul aurit deschidea in suflet, cufere vechi, frumoase, stiute. De aici tasneau sentimente din Acasa. Am patruns printr-o poarta …intr-o curte in care se aflau 5 siraguri de entitati de culori diferite insa toti aveau auriu si in acelasi timp un cod specific de culoare. Erau dispusi asemeni unor raze centrul fiind o flacara aurita. Mananca foc si beau lumina ….imi spuse AzaRa.

De noi se apropiara trei azarieni, bleo-auriti, mov-auriti, alb-auriti. Ne primira cu zambete largi parca topite in Ceruri. Si noi eram tot trei…..AraN, Azara si eu, o treime si una. Ceva din noi…..tasni ca o flacara. Sunteti de-ai nostri, zambira recunoscand pasaportul spiritual, codurile azariene, conlucrarea veche si noua. Veniti dupa noi. Intr-o sala formata din multe arcade ….un fel de mic consiliu dezvelea parti dintr-o lucrare importanta.

Urmeaza un prag pentru planeta voastra, nivelul luminic nefiind inca in optimul lui. Un ecran se deschise….si pe fire de lumina puteam vedea cum azarienii aleg sa se intrupeze…Venim in familiile voastre pentru a sustine mai bine trecerile si apoi saltul si aducem o radianta unica la nivelul darurilor, in familii, pentru intreaga umanitate. Am inceput coborarea prin portalul din 12 12 2012 si o continuam intre 2018 si 2033 …..infuzia cu energie pe care o aducem deschizand porti de intelegere pe care nu le-ati accesat pana acum. Pe ecran aparu spirala azarienilor…..intre entitatile lor inserandu-se graalieni, pleiadeeni, azurieni, ramanezi, creend o alternanta de culori si energii care dadea multa forta spiralei ce se misca pe toata planeta si in tot universul activand noi coduri ceresti. Umanitatea atinsa de aceasta energie parea ca isi ridica ochii divini….recunoscand daruri, lucrari si intelegeri uitate. Valurile cadeau….si o radianta frumoasa ne sustinea sa spargem coaja de ou devenind intregimi, sfere care zburdau, valsau in jocul ceresc.

De noi se apropiara ……cateva entitati….am coborat dar suntem si aici. O energie frumoasa ma invada…..recunoscand cele trei azariene care cumva m-au ales ca nasa, dezvelitor, lucrator. Triunghi divin…..sopti in mine ghidul meu, Azara. Apoi am revazut botezul unimii din 11 iunie 2018 si infuzia de energie pe care a primit-o tara noastra apoi pe 1 si 2 iunie 2019 in poarta inaltarii…..alte coduri ceresti se pregateau sa se activeze prin alte doua azariene. Participam cu totii. Triunghiul se imbraca in 3 cercuri luminice ……..in asa fel incat descarcarea de energie sa fie foarte puternica. Spirala azarienilor primea astfel noi sustinatori, ghizi, luminatori in opera de prefacere.

Ce ar trebui sa le spun mamicilor?

Sa-i lase pe micuti sau micute sa-si experimenteze darurile, sa ii imbratiseze mult, sa mearga cu ei in natura, sa salute soarele, sa iubeasca ceea ce este asa cum este, sa vorbeasca cu marea, sa-si dezvaluie in Graalul interior propria graime divina.

Care este cerul din care vin? Incepand cu 9, 0. Prin ei vin zboruri frumoase, aripi de lumina, radiante cu chip, bucurie multa si intelepciune.

Ce aduc ei in familie atunci cand se uneste cerul cu pamatul? Dar de abundenta, de caldura, de blandete, de frumusete, de iubire radianta, de acceptare si rabdare, de viata in unime, de intelepciune. Conectarea este mult mai rapida in cuplurile care au primit azarieni.

Langa ei vad cai de lumina, caruri cu foc, simboluri bazate pe cerc sau stea, munti de lumina. Azarienii vor aduce in structurile voastre aceste daruri in chipul noptii, al initierilor sau al calatoriilor. Vorbind cu soarele christic….ii veti simti.

Soare christic primeste-ma

Imbratiseaza-ma

Iubeste-ma

Eu la triunghiul celest vin

Cu toate fortele treime ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine.

….

Si copiii care vin prin inseminari sunt tot de aici? In nici un caz….Portile iubirii-unimii-intelepciunii nu se deschid in astfel de conceptii accelerate si manipulate de catre civilizatiile controloare care in chipul acesta au coborat entitati dominatoare, impietrite, orgolioase dupa chipul lor sabotand in felul acesta marile treceri.

Cereti si vi se va da, Bateti si vi se va deschide, Cauta si vei afla. In acest triunghi, marile civilizatii, frati de-ai vostri graiesc. Insa codul de acces il reprezinta triunghiurile de virtuti nu banii pe care ii dati la medicii alopati. Va cumparati un copil insa nu din cer mare.

Cum ii putem ajuta pe parintii rataciti care ar vrea cu puterea lor lumeasca sa aibe rapid copiii fara sa se gandeasca daca sunt pregatiti, daca merita, daca sunt aliniati la Voia Divina etc.

Cautand in ei vor descoperi…….templul copiiilor. De altfel multi oameni ca si tine sunt facilitatori, moase, sustinatori pentru coborarea noastra.

Cele trei entitati se asezara sub forma de triunghi…..si pentru o clipa invitata de ei m-am asezat in Centru. O coloana de lumina se activa ca un rau prin care trecura mai multe culori, auriul mangaind curgerea.

Apoi spirala se dezveli luand cu ea si graimea acestui triunghi. Insailand mamicile, copiii, tatii, umanitatea capata mai mult auriu, zbor, radianta. Din flacara lor tasni chipul parintilor divini….mama avand capul plin de raze, tatal cu capul imbracat in triunghi fiul cu chipul format din cercuri luminice iar fiica o spirala roz-mov-aurie unind Cerul si Pamantul.

Drumul se inchise cu aceste radiante. Va suntem alaturi, Acasa.

……………………

Intr-un fel minunat cand am inceput sa scriu cu AzaRa ca entitate coordonatoare nu stiam ca va cobora o intreaga familie de lumina pe planeta. In primele mele calatoriii alaturi de ea drumul revela daruri, intelegeri, bucurii…insa nu stiam ce va include valsul. Undeva in 2016 la o rascruce de drumuri AzaRa m-a sustinut sa iau cea mai benefica decizie pentru sanatatea mea. Coplesita, fericita, atinsa de aripile ei am continuat sa calatoresc cu ea descoperind ……comuniunea( comunicarea in unime) cu multe familii de lumina care cu intelepciune, iubire, drag vor si pot sa ne sustina in micile si marile treceri pe care le face umanitatea.

Anul trecut pe 11 iunie prima AzaRa a coborat activand botezul Unimii pe varfuri de munti. Hora triunghiurilor divine ne-a imbratisat pe toti familiile de lumina lasand in sufletele noastre dar si in cartea locului, graimea lor. Taina unimii desi dezvelita in 12 12 2012 a coborat cu trena ei de daruri in 11 august 2018 lasand in Graaluri interioare, unitati de cunoastere, radiante, bucurii. Insa Azarienii nu s-au oprit aici. Acum pe 1 iunie si 2 iunie alte doua botezuri ale Unimii s-au facut in doua porti ceresti si locuri de lumina, biserica Bucur, poarta a Bucuriei, graime a Shambalei si biserica Sf Nicolae Dintr-o Zi, triunghi ceresc format din Sfantul Nicolae, Femeile Mironosite si Marica Brancoveanu.

Cine este Marica Brancoveanu?Istoria consemnează că Doamna Maria pleca adesea în perioada de văduvie de la Mănăstirea Surpatele, ctitorie ce-i aparţine, prin codrii seculari, spre Mănăstirea Dintr-un lemn, îndurerată, plângându-şi fiii pierduţi de timpuriu şi soţul, domnitorul Constantin Brâncoveanu, care a ales moartea spre salvarea sufletului şi a credinţei strămoșești.

Doamna Marica (Maria) Brâncoveanu este fiica postelnicului Neagoe şi nepoata domnului Ţării Româneşti, Antonie din Popeşti. Marica s-a căsătorit în 1674, cu marele dregător Constantin, unul dintre cei mai influenţi boieri din ţară, rudă cu marile familii Brâncoveanu şi Cantacuzino, care din anul 1688 a urcat pe tron. A sprijinit toate demersurile culturale iniţiate de către soţul ei, tipărirea de cărţi în limbile română, greacă, slavă şi chiar arabă, turcă sau georgiană, crearea unui stil arhitectural caracteristic epocii, care va purta numele domnitorului ctitor, dezvoltarea artelor decorative, ctitorirea de biserici şi mănăstiri (Bucureşti, Târgovişte, Hurezi, Mogoşoaia, Potlogi, Govora, Mamul, Filipeştii de Pădure, Măgureni, Râmnicu Sărat ş.a.), restaurarea lăcaşurilor de cult mai vechi (Cozia, Arnota, Bistriţa, Strehaia, Sadova, Gura Motrului, Dintr-un Lemn, Curtea de Argeş, Dealu, Snagov ș.a.) şi împodobirea lor cu obiectele liturgice necesare. În Transilvania au zidit o biserică în Făgăraş, alta în Ocna Sibiului, precum şi Mănăstirea Sâmbăta de Sus, iar în Constantinopol biserica Sfântului Nicolae din cartierul Galata. Au acordat ajutoare permanente aşezămintelor bisericeşti din Balcani şi Orientul Apropiat căzute sub dominaţia otomană şi au întreţinut relaţii de bună comunicare cu toate patriarhiile ortodoxe. Astfel, putem afirma pe bună dreptate că viaţa Doamnei Maria Brâncoveanu a fost una de excepţie, o viaţă de credinţă, jertfă, intelepciune.

………

Privind cu ochi ceresti locurile pe care Azarienii si le-au ales pentru a cinsti taina botezului, observ ca ele nu apartin doar ortodoxiei ci sunt porti ceresti, triunghiuri divine, antene cosmice. Din dragoste fata de planeta si fata de noi, primele trei Azare au activat Coloana luminii christice-Coloana Sfintilor Ortodoxiei-Coloana Arh Mihail in centru fiind Flacara Iubirii divine. Aceste daruri vor ajunge si la voi prin intermediul atelierelor din 12 iunie si 28 iunie. Desi autoarele sunt inca mici, ca spiritute batrane transmit telepat, prin scrieri automate si prin iubirea lor, lasand in structurile-Graal, darurile Unimii.

Iubirea, blandetea, intelepciunea sa va deschida Drumul si Bucuria Cerurilor sa va fie aproape!!!