Eram pe o campie frumoasa urmand in taina o fiica….in mine licarind se intorcea vechea si noua imagine cea de la 9 ani…trecand peste campuri si dealuri cu trusa de limpezit suflete unind lumile intre ele. Imaginile se suprapuneau in acest peisaj aparand si Fiica subtire, unduind, aurie luminand timpurile.

Suntem pe bratul iubirii si aici RaMaNia va primi daruri pe care le veti duce Preotese, Fiice, Traitoare de Sens catre toate colturile lumii. Din valurile timpurilor Maica, Maria Magdalena, SarRa ne priveau asezand in centrul triunghiului, salbe, cununite, bratari toate avand in centru flacara iubirii. Strajeri ai Unimii, imbratisati roada acestor timpuri, spuse AZaRa si luand din daruri mi le aseza pe cruce exact la centru, lasand raurirea divina sa patrunda versul.

Apoi ea fiica se intoarse si imi arata bratul bucuriei pe care roura SarRa ca varf de triunghi alaturi de LaRa si TaRa. Din centrul triunghiului tasnea o flacara roz care parca atingea intreaga tara din flacara venind licariri de bucurie cereasca ce prin raze mangaiau Totul.
Si flacara aceasta o veti duce acolo unde locul plange, tipa, e trist.

Apoi AZaRa s-a intors si am vazut bratul aurit din care se veneau parca caii timpului, toata istoria noastra dintru Adevar, insasi Viimea. Aici e discernamantul si deodata un munte s-a activat si de jur imprejurul lui alti munti. Timpul va cheama Preotese. Tainele muntilor sunt mari. Patrundeti in ei pentru a cerceta pasirea mosilor si stramosilor vostri. Deodata exact pe brat in unda creata am patruns intr-o sala aurita in care se aflau 9 prezente. Mosii m-au primit bucurosi aratandu-mi fila si un an….2016 iar mai apoi scris….am fost in vesmintele sacre pe crucea planetei activand Graalul si 2017…. darurile cuvanta in pocalul unimii deschidand Drumurile si apoi 2018 preotesele unimii impart viime celor traitori intru Dumnezeu, 2019 recunoastem Unimea si iubim versul acesta, 2020…..mosii s-au oprit aratand steaua cu 8 colturi inundand sala dar si planeta…printul intunericului a plecat, cavalerii luminii strajuiesc taramul pacii. Mosii au continuat insa altfel arantadu-mi pe un munte-curcubeu exact locul in care ne aflam in evolutie…pe unda albastra undeva un pic trecuti de mijloc privind varful. Exact deasupra muntelui imaginea lui zambind atingea Totul. Ne astepti Fiule, tu Tata, Mama, Fiica, Totul.

Unda albastra s-a estompat si in versul zilei am putut vedea un fel de lupta intre cavalerii luminii si cei ai intunericului….la mijloc un contract rescriindu-se de la Sine.
Cand contractul s-a luminat si Graalul a coborat pecetluind ultimul rand, lupta s-a oprit intregul munte s-a umplut de lumina iar Isus a coborat imbratisand fiecare cavaler incepand cu cei ai luminii si terminand cu ceilalti care in chip unimic incepeau sa straluceasca iar vesmintele vechi ii paraseau. Flacara iubirii cea a bucuriei si puterea discernamantului le atingeau la toti privirile topindu-le in Una. Alaturi de ele sferele intelepciunii, blandetii, rabdarii radiau.
Muntele s-a luminat de mai multe ori atingand planeta cu aceasta topire, fuziune, intoarcere Acasa.

Chipul Lui a imbratisat Totul si in aceasta marturisire christica planeta a primit o mare raurire divina.

Acasa sunteti si Impreuna-Una.

Apoi mosii au inchis cartea si m-am intors pe ultimul brat cu AzaRa alaturi si trusa de limpezit suflete la mine pastrand imaginea vie a ceea ce se pregateste sa soseasca implinind timpul si voia Domnului.