M-am trezit cu petale roz-mov-ale unduind in ochiul celest. Ghidul meu AZaRa ma chema in templul copiilor sa aducem ceva de acolo, o graime divina, o intelegere, un talc. Alergam pe o pajiste si balsamul florilor ma transporta intr-un loc venusian, plin de savoare si talc. Un leagan facut din flori mici ma indemna sa stau un pic privind sarutul Cerului cu al Pamantului. Mi-a fost dor de tine AzaRa. Te-am simtit la Alunis, Bozioru, Ulmet…..insa cumva stiam ca dupa initiere va veni aceasta intalnire, deschidere de Sens, poveste.

AzaRa m-a indemnat sa-mi las sufletul sa fie atins de o raza aurie….si doar sa simt apoi de o raza bleo urmata de o raza verde, alba apoi o raza violet, una portocalie apoi o raza roz. Ultima raza m-a imbracat ca o coloana de lumina. Pe raza aceasta ai coborat….sa deschizi zarile, limpezind sufletele, initiind. O reamintire frumoasa…se descarca in ochiul interior. Cu trusa de limpezit interioare trecand peste dealuri si munti…O reamintire vie pe care tot am intalnit-o la 9 , 18, 27 ani…30.

Contractele sunt vii imi spuse si darurile va cheama. Trei sfere se suprapusera intr-un mod minunat, dansand apoi cantand, dezvelind un cadru minunat…..patria Gralului, Taramul Celest, Tara Soarelui Christic.

Si toti copiii care coboara acum au nevoie sa-si reaminteasca Drumul. Aseaza le Crinii de lumina ai Maicii, Braul ei, Flacara luminii christice imbracandu-i cu cele trei coloane: Coloana Sfintilor Ortodoxiei, Coloana Arhanghelului Mihail. Coloana Luminii divine iar in centru acestor triunghiuri nu uita Crucea. Agresiunile vor continua pe mame si pe copiii. Protejati-i, luminati-i, imbratisati-i. Nu va pierdeti in alergaturi. Bratele Cerurilor le pot dezveli Calea, Darurile, Povestea, Radianta.

Am sentimentul ca puzzle-ul celest ne dezvaluie ceva foarte important…am soptit. Acum veti simti a treia venire, inchiderea de Triunghi, veti vedea Graalul si veti percepe Imparatia. Si copiii vor deschide portile. Tot ei au pregatit si calatoria voastra de la Alunis, Bozioru, Ulmet cu acea initiere frumoasa a Soarelui Chiristic. Ei au deschis poarta Templului.

Imi dau seama ca noua parintilor ne lipsesc anumite radiante si ca fara ele nici ei nu radiaza.

Pregatirea continua…spuse Azara…impletindu-mi in par cele 7 raze. Lasati Cerurile sa cuvante. Apoi deschise un ecran mic ….si spuse. Sunt 3 evenimente mari in aceasta toamna si 7 in anul 2020. Si toate sunt deschise, activate, orchestrate de graalieni, azarieni, zamolxieni, copiii Unimii. Se pregatest treimile sa vina pe varf de piramida. Altfel spus veti vedea lideri-intelepti-maestri sau armonizatori-oameni frumosi-graitori divini sau stalpi de lumina-dezvelitori-aparatori chiar si pe varful piramidelor sociale.

Si lucrarea este din ce in ce mai intensa….Deschideti portile interioare!!! Vin daruri noi, bucurii, intelegeri!!! Aurul celest coboara ….insa Graalul trebuie curatat zi de zi.

Simt ca un spiritut tot ciocane…Vrea sa se intrupeze sau vine cu proiecte noi?!!! Pot fi ambele si chiar mai multe in lumina dezvelirii.

Si cartea?…da-ti voie sa o vezi, sa o respiri, sa o simti. E vie. Are nevoie doar de aterizare.

Ce poti sa-mi spui despre cuplurile Unimii? Multe cupluri de trecere vor pasi in legile Unimii. Coaja de ou se sparge dezvelindu-se cele doua sfere in vals si dansul acesta va conduce in gradina Maicii acolo unde Pomul Vietii va graieste in suflete.

Conectati-va zilnic, multumiti, imbratisati divinul din Tot si Toate. Sunt multe rauriri divine care va ghideaza.

Langa AzaRa au aparut deodata trei entitati aurii. E noul tau triunghi, ghidarea si sustinerea ta din aceasta etapa. Si in centrul lui o ….minge de lumina, un soare-curcubeu. E darul nostru de copiii pentru cuplurile unimii, e darul nostru inaltator pentru Tot si Toate.

Un conac frumos cu o gradina….se activa…..in fata noastra. O fereastra albastra se deshise …si o curgere, balsam glasui:

Invoc lumina ta

Iubirea ta

Blandetea ta

Coloana sa fie.

Cu ochi ceresti

Din albastru pur ne privesti

Protejandu-ne, iubindu-ne, imbratisandu-ne,

In gand te chemam

Cu iubire imbracam,

Mantia ta.

AzaRa…care este triunghiul cu care se deschide aceasta toamna?

Iubirea, Bucuria, Intelepciunea

Si care sunt darurile ce vin la cupluri?! Rabdarea plina de jertfa, intelepciunea radianta, iubirea christica.

Inteleg ca sunt alte raze ce tasnesc din acelasi adevar…. Sunt alte puteri ce coboara din nuclee de lumina cunoscute dar pe care noi le traim mai mult conceptual.

Ca sa intri in gradina interioara si sa simti parfumurile ceresti bucurandu-te de valsul sferelor….ce ar putea sustine cuplurile? Increderea, deschiderea catre adevar, bucuria de indumnezeire.

Straiduiti-va sa verticalizati cuplurile, prin cresterea virtutilor. Nu fugiti de greu. Transformati greul in aur celest.

Apoi AzaRa m-a condus la o fantana…..Mi-a dat in mana un stergar si mi-a zis. Limpeziti chipul familiilor cu lacrimile Maicii. Spalati fapta cu smerenie…si o radianta frumoasa va razbi. Apoi ea insasi sterse cu un stergar de lumina o ……sfera in care am putut sa vad un cuplu. O unica sfera?

Sunt doua sfere suprapuse care au devenit Una. Si da …aici sunt multe daruri ale unimii care au conlucrat ca ei sa fie Una si Impreuna. Si voi puteti….

Stergarul imi dezveli apoi ochii lui….Cu lacrima Maicii limpezim, cu ochii lui…asezam.

Apoi AzaRa…ma sporii sa ajungem intr-o padure. Nu am vazut nimic decat o poiana si in centrul ei un mic delicat loc, imbracat in flori de jur imprejur fiind 7 coloana subtiri, Cerul fiind bolta.

Aseaza-te….Eu?

Da tu…

Aseaza te si vezi valsul sferelor. Mai multe rotunjimi se activara urmand un glas ceresc. Se cautau…nu se potriveau, apoi mai incercau pana cand suprapunerea era perfecta. Si cand fuziunea era totala….o bucurie mare radia. Usor…o melodie frumoasa se activa…imbratisand cu brate cosmice ….joaca.

Am stat asa in uimire, bucurie si caldura…lasand graiurile sa se aseze. Apoi am privit Cerul.

Mai sunt 9 trepte pentru cupluri si ele vor fi acasa, imi spuse AzaRa.

Si roata cresterii in Unime? Ea insasi formata din reamintire, dezvelire, constructie, sincronizare/ desincronizare, reconectare, limpezime/ purificare, intelepciune va conduce in centru catre acest Vals al Sferelor.

Ce legatura are el cu pomul vietii? Fara cresterea aceasta in unime traiti pe langa Pomul Binelui si Raului la nivelul mintii lumesti, emotiilor futile, corpului fizic nu pe langa Pomul Vietii. 

Roata dezvaluie Valsul si Valsul reprezinta Intoarcerea Acasa.

AzaRa mi-a lasat in maini…o pulbere roz…si a plecat. Pentru scris, copiii, valsul sferelor.

Am asezat-o in suflet si am zburat suprapunand in mine valsul celest cu bucuriile simple si radiante ale vietii.

Va invit la un atelier dedicat cuplurilor unimii, valsului celest, darurilor. Va fi pe 9 oct la 18 30.

Unde?

Vasile Stroescu nr 14 langa Foisorul de Foc, centrul Frecventa Om

Cat? 30 ron

Cateva intrebari asezati-le in suflet:

Cand ati simtit valsul sferelor? Cu ajutorul carei pasiuni sau in ce moment al cuplului vostru? Acest vals seamana cu flow-ul transa, fuziunea, bucuria cereasca fara margini

Ce puteri ceresti ati activat in cuplurile voastre?

Ce initieri ati asezat in viata voastra?

Cum ati transformat, provocarea in dar mare, celest?

Care este chipul cuplului vostru? Cum s-a transformat?

Cum ati verticalizat relatia?

Ce triunghi de virtuti ati lasat sa va ghideze in cuplu?

Cum ati adus lumina christica in gradina cuplului vostru?…..

Iubire, armonie, pace!!!

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Iubire, armonie, pace!