Aura se poate compara cu atmosfera care inconjoara pamantul ea fiind scutul, protectia, emanatia tuturor calitatilor si defectelor noastre. O piele spirituala i-am putea spune. Prin ea se efectueaza un schimb neintrerupt intre noi si fortele naturii. Toate influentele cosmice, planetare, zodiacale care se revarsa constant in spatiu ajungand si la noi in functie de calitatea aurei noastre, a sensibilitatii, a puritatii, a culorilor pe care le avem, ne pot aduce sau nu ….daruri, intelegeri, talcuiri. Atunci cand apar agresiuni de la civilizatiile controloare, atacuri cu aparate psihotronice, sageti aruncate de X daca aveti o aura puternica, luminoasa, aceste forte nu pot trece pentru a va zduncina, afectandu-va, mototolindu-va, imbolnavindu-va. De ce? Pentru ca inainte de a va atinge ele trebuie sa va intalneasca aura. Si ea poate fi o bariera, un zid, un punct vamal, cea mai tare protectie.

Aura este formata din emanatiile tuturor corpurilor exprimand totalitatea fiintei. Cand corpurile cauzal, budhic, atmic sunt activate, culorile devin foarte frumoase, luminoase, puternice. Toate aceste emanatii ale celor trei corpuri superioare formeaza corpul de slava despre care apostolul Pavel pomeneste in epistolele sale. El este denumit si corpul nemuririi, corpul de lumina, corpul lui Hristos. In momentul schimbarii la fata cand Isus a aparut in fata discipolilor sai el erat atat de luminos si radiant incat ei nu au putut suporta acea stralucire. ” Si s-a schimbat fata lui ca soarele iar vesmintele lui s-au facut albe ca lumina”. Corpul de slava exprima viata noastra spirituala in timp ce aura exprima totalitatea fiintei cu defecte si calitati. Sfintii, maestrii, ghizii isi formeaza o aura extraodinara cu multe culori minunate si in permanenta miscare care arata ca niste fantani arteziene. Se spune ca aura lui Budha se intindea pe multi km. Prin aura lor, maestrii purifica, vindeca, infrumuseteaza totul. Datorita acestei aure imense ei ajung la o intelegere profunda a lucrurilor care nu este de natura intelectuala.

De ce in trecut sfintii erau reprezentati cu o aureola in jurul capului? Pentru ca fiecare virtute se exprima printr-o culoare speciala iar culorile produse de virtuti formeaza aura. Cultivand puritatea-smerenia-credinta sau iubirea-bunatatea-iubirea sau iertarea-nonjudecata-predarea, sfintii au dat glas unei aure pline de culori stralucitoare. Urcand cu triunghiurile de virtuti in Cerurile Unimii ei au trait valsul sferelor, contopirea cu constiinta christica, unimea, mantuirea.

Triunghiurile de lumina( formate din virtuti sau initieri de lumina sau intelegeri) formeaza globurile-daruri din bradul christic. In timpul fiecarui decembrie cand cei 24 de intelepti ne coboara in structuri , in functie de cum ne-am facut temele de peste an, lucrandu-le cu sentimente inaltatoare, apar in copacul interior, sfere-daruri, sfere-intelegeri, sfere-bucurii care ne dau o luminozitate aparte, o emanatie, o radianta. Stralucirea lor ne ghideaza pana la varf. Mos Craciun si Mos Nicolae exista si ei ne aseaza in pantofii sufletului, unitati de discernamant sau unitati de blandete sau unitati de compasiune raspunzand cu aceste cadouri la efortul nostru de a face o tema de viata( sa spunem empatia in cuplu) nu cu nerabdare-furie, neacceptare ci cu iubire-rabdare-prezenta.

Cum putem lucra concret asupra aurei?

a. in samadhi…..practicand vizualizarea. meditatia, contemplatia, predarea

b) la luviom ( practicand triunghiul iertarii, intrand pe frecventa recunostiintei sau lucrand cu rugaciunea si/sau contemplatia si/ sau meditatia)

c) concentrandu-va asupra culorilor, imaginandu-va ca inotati in culorile cele mai pure si mai luminoase

d) cultivand triunghiurile de virtuti: puritatea-rabdarea-blandetea, generozitatea- dezinteresul- iubirea, integritatea-compasiunea-recunostiinta, intelepciunea- discernamantul-frumusetea, bunatatea-daruirea neconditionata-credinta, smerenia-credinta-Faca-Se Voia Ta. Pe www.frecventaom.ro veti gasi multe articole despre Triunghi si cum puteti cultiva virtutile la nivel de gand, emotie, fapta

e) valsand cu natura ( drumetii, contemplatii, traind cu recunostiinta intalnirea cu izvoarele, pomii, soarele)

f) praticand triunghiul format din meditatie-contemplatie-rugaciune

g) initieri, optimizari, maestrii, ateliere conective, calatorii spirituale, trailoguri, terapii holiste

i) ganduri inaltatoare, sentimente unimice, fapte de lumina

Omul este o reflectare a cosmosului, toate planetele exista in sinea sa ca si in univers si ele se rotesc in jurul soarelui interior. Marte, Saturn, Venus, Uranus, Pluto sunt considerate planete malefice…. in realitate ele sunt astfel pentru creaturile care nu-si pot exprima virtutile. Calitatile bune ale lui Marte sunt ….vointa, perseverenta, dorinta de a depasi greutatile, de a atinge scopul propus, iar cele negative sunt cruzimea, violenta, nevoia de a distruge. Calitatile bune ale lui Venus sunt…frumusetea, farmecul, delicatetea iar cele rele sunt infidelitatea, comoditatea, senzualitatea. Aspectele bune sau rele se manifesta in fiinta umana pentru ca aura sa este acoperita cu niste elemente care prin legea afinitatii atrag influente bune sau rele. Calitatea aurei noastre poate atrage virtutile lui Saturn( rabdarea, statornicia, dorinta de cunoastere) sau defectele sale ( tristetea, incapatanarea, amaraciunea), virtutile lui Jupiter( maretia, generozitatea, bunatatea, iertarea) sau defectele sale…..ambitia, vanitatea, dorinta de a-domina pe ceilalti). In functie de gradul de evolutie al omului influentele asupra omului se vor manifesta diferit. Un om cu o aura intarita de multe virtuti nu va simti o influenta malefica pe cand cel mancat de ambitie, ura, neacceptare va primi o ploaie de lovituri. Daca aura nu este pura nu numai influentele bune nu pot patrunde dar nici binefacerile fiintelor angelice nu va pot atinge din cauza straturilor dense care ascund adevarata fiinta. Aura variaza constant in functie de starea noastra de constiinta. Aceia care se lasa prada triunghiurilor cu varful in jos descrise de sex-droguri-bautura sau de neacceptare-neiubire-neiertare sau de suparare-furie-nemultumire isi ravasesc aura iar cand entitati benefice vin sa-i viziteze ele sunt impiedicate de culori reci, sterse, opace.

…..

Va propunem pentru bradul de Craciun mai multe cadouri inspiratoare pe care sa le oferiti celor apropiati alaturi de cristale, ghetute, calatorii, intarindu-le aura. Onorand treimea din voi si din ceilalti, puteti alege sa oferiti un abonament la samadhi, 170 ron/3 plutiri, o plutire/70 de ron sau un vocher-cadou pentru una din terapiile de mai jos dupa cum rezonati cu ele sau va cheama. Intrand pe site ne puteti scrie pe frecventaom@gmail.com daca va doriti sa oferiti un astfel de cadou treimic ( luviom-mindsinergy-samadhi) sau doar o parte din povestea la care v-ati gandit ( un abonament de 3 sedinte la LuViOm, 110 ron sau o diagnoza la MindMi, 130 ron)

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice