Fiecare persoana care ales sa fie OM este chemata de iubire pentru a o cunoaste si a o darui, de intelepciune, pentru a intelege si completa, de adevar pentru a se elibera si intregi, de smerenie pentru a se lasa voii divine si a primi, de credinta pentru a exprima incredererea in tot si toate, de puritate pentru a invia copilul si a imparti albul si zambetul, de iertare pentru a integra experiente si a se desavarsi. Atractorii divini unesc aspectele fiintarii noastre pentru a naste la intersectia verticalei divine cu orizontala perfectibila umana, COCREATORUL.

Legaturile dintre noi si din noi sunt generate de apropierea de CENTRUL CENTRULUI. Suntem atrasi de NOUL PAMANT sa gasim acele borne de sens care sa ne dea informatia si energia pentru A FI.

Nu va sustrageti acestei curgeri catre nucleul divin. Drumul fiecaruia pe cate o raza urmeaza glasul pe care il recunoaste sufletul nostru. Ceea ce credem ca pierdem pe drum, casnicii, tabieturi, case, asteptari, servicii, atasamente, frici sunt doar aspecte periferice care nu ne mai ajuta sa inaintam.

Cautati in imaginile fulgurante sau in cuvintele care vi se aseaza pe buze, legatura cu Centrul. Pastrati in voi aceasta sinapsa cu toata dragostea si recunostiinta si veti intelege care este rostul vostru in reteaua noii lumi.Urmand doar atractorii lumesti care sunt scopul, obiectivele, intentiile, competentele, starile s.a. vom ramane la periferie, ascultand cerurile vom ajunge la CENTRU si vom fi UNUL.

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL!